Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

canlarım ağzınızda bal akmiş abllll
hepinize merhab diyorummmm
---------------------bizde kış erken bastı kömür odun derken sobayı kurduk
ALLAH hepimizin rıskını verir yeterki isteyelimmmm ben bu yıl hiç hazırlık yapmadım difrize hiç bi şey koymadım eee bu uzun kış gecleride ne yapcayız bilmiyorum bu yıl tembelliğim tutuuuuu benim hiç hazrlık yok sadece ben toruna hazırlık yaptım oda bi doğsa hayırlısıylaaaaa çok stresdeyim sanki benim sancılarım var bu kış benim eylencem toru olacakkk
--------------------- arkadaşlar hepinze kolay gelsin diyorummm
leydim kızım bu yıl izmirde çalışıçak belkide bende gelirim kışın izmire yer ve oteli belli olsunda yazarım sanaaaaa
HOŞÇAKALIN VE TATLI KALINNNNN
----------------------------------
FECEDEKİ BEN DEĞİLİMMM NETE ARA SIRA GİRİIYORUM KIZM GİRİYOR FECEYEEEEE
BENDE KOTAYI AŞTIMMMMMM ADAM DELİ OLDU HEM EVDEKİNİ HEMDE İŞDEKİNİİİİİİİİİ:))))))))))))))

gunaydin31.gif

esmerim hayırlısıyla ve sağlıkla torununu kucaklarsın inşallah. kışlık olarak bende fazla birşey yapamadım. yaptıklarım iyide, domates yapacaktım. bu sene ona veda edeceğiz. artık sera ürünlerine talim var. yinede biraz bişeyler koymuşum dipfirize. benim çocuklar her sebzeyi yemiyor. ama ben hiç ayırt etmez yerim. kendim için koyuyordum. sera malı yememek için.
yeşilim, esmerim gelmeden beni haberdar edin. bende planımı ona göre ayarlayayım. bol bol gezer, izmirimizin tadını çıkarırız. bugün çok tatlı bir yağmur yağıyor. uzun zamandır buna hasrettik.
zamanında benimde kotalıydı. eşim baktı ben hep aşıyorum, sınırsız yapmıştı. o sıra ne kız nede oğlan yanımda değildi üstelik. tek eğlencem pc idi. şimdi iyikide sınırsız yapmışız. 3 pc devamlı açık. sınırlı olsaydı vay halimize derdik.kötükedihüso:roflol: Şeniz hepinizi öpüyorum.

mılapa ablalarım
bayadır gelemedım sızlere
ama cok yoğunum yenı işimde
ne var ne yokk

eşim artık baya cok calsııyo sabah 8 gece 2 arası
o yokken gelırım gene

esmerim hayırlısıyla ve sağlıkla torununu kucaklarsın inşallah. kışlık olarak bende fazla birşey yapamadım. yaptıklarım iyide, domates yapacaktım. bu sene ona veda edeceğiz. artık sera ürünlerine talim var. yinede biraz bişeyler koymuşum dipfirize. benim çocuklar her sebzeyi yemiyor. ama ben hiç ayırt etmez yerim. kendim için koyuyordum. sera malı yememek için.
yeşilim, esmerim gelmeden beni haberdar edin. bende planımı ona göre ayarlayayım. bol bol gezer, izmirimizin tadını çıkarırız. bugün çok tatlı bir yağmur yağıyor. uzun zamandır buna hasrettik.
zamanında benimde kotalıydı. eşim baktı ben hep aşıyorum, sınırsız yapmıştı. o sıra ne kız nede oğlan yanımda değildi üstelik. tek eğlencem pc idi. şimdi iyikide sınırsız yapmışız. 3 pc devamlı açık. sınırlı olsaydı vay halimize derdik.kötükedihüso:roflol: Şeniz hepinizi öpüyorum.

sağoll leydim inş gelirsemde haber ederimmm bennnnopuyorumnanaktan
boçukum kolay gelsin öptüm
iyi akşamlar canım larım benimmmmopuyorumnanaktan

esmer ablam torunun mu olcekk
ne kadar güzell:emir_bebek:sağlıkcakla gelsın ınş
oğlundan mı kızından mı
kaç aylık

bende kışa brazcık hazrlık yaptımm
bezelye börulce taze fasulye barbunya falan koydum
salça melemenlık annem getrcek evdede var zaten
üzüm kayısı kompostası yolladı annem
mantı erişte ve makarna
un
baklagıllerden nohut fasulye y mercımek k mercımek getrcek
nane yollamış
yanı benım annemm hepsını getrcek
pekmezde tabı
Allah razı olsun başımızdan eksık etmesın

günaydıınn

nasıllar herkez.

böçüm ne güzel demi kıss annenin bişeyler göndermesi,allah uzun ömürler versin elleri dert görmesin ,kadın yaptıklarından gönderiyor doğal doğal güle güle yeyin canım.

leydim şimdi nasılsın bayaa ağır gecirmişsin gribi. aman dikkat et.

esmerim kızın izmirde çalışacakmış kolay gelsin onada.ee ne güzel bahaneyle memleketde görürsün,

yeşilim nasılsın canıımm ,lereenimde pek giremiyor görmüyorum iyidir umarım.
duygum sen nasılsın fıstık,işe başladınmı başla bence yoksa tırlatın demedi deme, :KK1:

anuşkada hiç girmiyoorr. umarım oda iyidir.

hepinize kucak dolusu sevgileerrrr öpücükler gönderiyoooommmm.alın,tutun tutun kaçıyo baakk. opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

annemmmmmmmmmmm gelmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşş:lepi:

Son düzenleme:
tşkler ablalarım
slmı ıletrırım hatta ırnam senın msn bende vardı
annemdeyken cam bıle acarım ne dersın
tabı musaıt olursann

cennet kokulu annem yaa:gitme:

tşkler ablalarım
slmı ıletrırım hatta ırnam senın msn bende vardı
annemdeyken cam bıle acarım ne dersın
tabı musaıt olursann

cennet kokulu annem yaa:gitme:

ayy canım çok iyi olurda bizim önceki kamera ben düşürdüm halllettim yeni aldım ama onuda cd.ben kuramadım oğlanı bekliyom gelsinde halletsin diye.hatta gecen kızlada görüşemedik sedece biz onu gördük onlar bizi göremedi.:kedi: hala bişeyleri beceremiyorum böçüm yaa. annecinide senide çok öpüyoommm çiçaaaam beniiimm

iyi pazarlaarr.

yeşiliiiiiimmm nirdesiinn gıııı,izmiremi gittin gariii ..yohsuuunnn fisfisfis

X