- 25 Ağustos 2007
- 5.987
- 5
canlarım ağzınızda bal akmiş abllll
hepinize merhab diyorummmm
---------------------bizde kış erken bastı kömür odun derken sobayı kurduk
ALLAH hepimizin rıskını verir yeterki isteyelimmmm ben bu yıl hiç hazırlık yapmadım difrize hiç bi şey koymadım eee bu uzun kış gecleride ne yapcayız bilmiyorum bu yıl tembelliğim tutuuuuu benim hiç hazrlık yok sadece ben toruna hazırlık yaptım oda bi doğsa hayırlısıylaaaaa çok stresdeyim sanki benim sancılarım var bu kış benim eylencem toru olacakkk
--------------------- arkadaşlar hepinze kolay gelsin diyorummm
leydim kızım bu yıl izmirde çalışıçak belkide bende gelirim kışın izmire yer ve oteli belli olsunda yazarım sanaaaaaHOŞÇAKALIN VE TATLI KALINNNNN
----------------------------------
FECEDEKİ BEN DEĞİLİMMM NETE ARA SIRA GİRİIYORUM KIZM GİRİYOR FECEYEEEEE
BENDE KOTAYI AŞTIMMMMMM ADAM DELİ OLDU HEM EVDEKİNİ HEMDE İŞDEKİNİİİİİİİİİ:))))))))))))))
hepinize merhab diyorummmm
---------------------bizde kış erken bastı kömür odun derken sobayı kurduk
ALLAH hepimizin rıskını verir yeterki isteyelimmmm ben bu yıl hiç hazırlık yapmadım difrize hiç bi şey koymadım eee bu uzun kış gecleride ne yapcayız bilmiyorum bu yıl tembelliğim tutuuuuu benim hiç hazrlık yok sadece ben toruna hazırlık yaptım oda bi doğsa hayırlısıylaaaaa çok stresdeyim sanki benim sancılarım var bu kış benim eylencem toru olacakkk
--------------------- arkadaşlar hepinze kolay gelsin diyorummm
leydim kızım bu yıl izmirde çalışıçak belkide bende gelirim kışın izmire yer ve oteli belli olsunda yazarım sanaaaaaHOŞÇAKALIN VE TATLI KALINNNNN
----------------------------------
FECEDEKİ BEN DEĞİLİMMM NETE ARA SIRA GİRİIYORUM KIZM GİRİYOR FECEYEEEEE
BENDE KOTAYI AŞTIMMMMMM ADAM DELİ OLDU HEM EVDEKİNİ HEMDE İŞDEKİNİİİİİİİİİ:))))))))))))))