Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çay demlemiştim buyrun.
ank çok memnun oldum bizi de haberdar ettiğin için canım. güzel kızınla iyi tatiller size. gelince görüşürüz
burası hâla çok sıcak biz de hergün 2 saat yüzüp geliyoruz buraların en güzel tarafı denizi ...
esmerim çaylar çok mersi
irnam galiba bu mause yapıyor o tip uyuşuklukları, ağrıları geçmiş olsun kuzum
hepinize selam yolluyorum
irnacım benimde ilkin parmağımda sonrada kolumda uyuşmalar olmuştu. devamda ediyor. sonuçta bu durum iyice sinirlerimi bozunca doktora gittim. emar filan çekildi. netice boyun fıtığı. sen yine bir doktora gidip kontrol ettirsen iyi olur.
tahliller iyi değil. kollestrol çok yüksek, tansiyon keza oda henüz düzene girmedi. kumda döküyormuşum. eh sağlam yerim var mı bilemiyorum.:roflol: cüzdan eskidi nede olsa. tek tek saymaya kalksam baş edemem galiba.a.sa.s eskiden ne rahatmışız.:teselli::teselli:
ank06 canım tatilin keyfini çıkar. yakında havalar soğuyunca bu günleri ararsın.
esmerim torun için gün saymaya devam mı. yoksa bebişiniz oldu mu.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın. Şeniz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
irnacım benimde ilkin parmağımda sonrada kolumda uyuşmalar olmuştu. devamda ediyor. sonuçta bu durum iyice sinirlerimi bozunca doktora gittim. emar filan çekildi. netice boyun fıtığı. sen yine bir doktora gidip kontrol ettirsen iyi olur.
tahliller iyi değil. kollestrol çok yüksek, tansiyon keza oda henüz düzene girmedi. kumda döküyormuşum. eh sağlam yerim var mı bilemiyorum.:roflol: cüzdan eskidi nede olsa. tek tek saymaya kalksam baş edemem galiba.a.sa.s eskiden ne rahatmışız.:teselli::teselli:
ank06 canım tatilin keyfini çıkar. yakında havalar soğuyunca bu günleri ararsın.
esmerim torun için gün saymaya devam mı. yoksa bebişiniz oldu mu.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
gecmiş olsunnnnn leydima.s.
ank güzel çıkar keyfine bak:içelim:
irnam gecmiş olsun bende vardı o sorun boğun fıtığı çıktııııııbilmiyorumkismile
yeşilim antalyanın en güzel zamanıdır şimdiiiiiiiiiiCADIARZUCADIARZU
-----------------
cumanız mubarek olsunnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
boçuk duygu nerdesiniz:uhm::uhm: hepinizi çok çok öptümmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ank hoşgeldin tatlım,ooohh keyfini cıkarın ana kız.bugünler ele gecmez bir daha.herşey evlenene kadar sonra çoookk ararsın .allah sindirsin tatilinizi.denize benim yerimede giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. yerimseniben
aaaa leydim benim boynumda çok ağrıı hatta ortapetik yastık bilem aldım ayoll.kaç sene önce tam bir yastığa el milyon vermiştim.ama yatamadımkii ondada.
yeşilim maustan diyosunda.son iki gündür diğer parmaklarımda uyuşuyor sırayla biri geciyo diğeri başlıyo ..bende kendi kendime kolestrolmu var diyordum.gecensene tahlil yaptırmıştım cıkmamıştı ama olurya busene belki demiştim.neyse yaptıryaım bari yeniden.
sanda çok gecmiş olsun .canım yaa tansiyon ,klestrol,kumm ooooo .allah yardımcın olsun.kum gecirmekde çok sancı yapar ayyyy .açil şifalar canııımmmm yaa
esmeeerrr naptıın kısss gecen gelin sancılandı felan okur gibi oldum ama dün giremedim face bir türlü açılmadı,dedim burdan yazayım. geldimi bebğiniz :ecrin_bebek:
duyguumm böçüm sizileride çoookk öpüyooooommm taze gelinleeeeeerrr...
..
kendınıze dıkkat edın
bıde sızın düşünmeyımsempatiksalakcinni
iyi geceler şugırlar.. geçmiş olsun ladym aaaa nazarlara geldik...ne yaşı ne yaşı hahahah.
kendimize iyi baksak da yaş yaş valla. herşey bahane
günaydınnn
bugunde çalışmasak ne ıyı olurdur demı yaa
ama olsun ben işimide patronumuda cok sevıyommm