Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

selaaamm iyi pazarlar herkeze.

bugün çok sıkılıyom yaa,iş yok güç yok.oğlan yine yozgata gitti. işim saat 10 da bitiyo,offff can sıkıntısından patlıcam valla

bebeme dr. ameliyat demiş fıtığından.ama yaşına girmesi gerekiyormuş.ve halen aşırı gaz sorunu devam ediyormuş öyleki gaz sıkışması oluşuyormuş ,sürekli ondan kusuyormuş yavrum.bu yüzdende aşırı kansız kalmış .ayy canım yavrum ne cekiyor minnacık canıyla.büyük adam bile dayanamıyor gaz sıkışmasına,soluğu acillerde alıyorlarda ooff offf çok üzgünüm senağlama senağlama

inşallah bir an önce gecerde yavrucak rahat eder.

neyse hepinizi öpüyooomm kucak dolusu selam hanımlar.havada bozuk buralarda sanki kış geldi gibi :nazar:

hepinize kolay gelsin kızlar, ladym

irnam ay çok fena küçük kuzuma çok geçmiş olsun iyi haberlerini bekliyoruz. sıkıntını anlıyorum inan herşey üstüste dimi canım. hadi öptüm hepinizi

gunaydin29.gif

irnacım geçmiş olsun canım. aklın hep torunda. madem evde oğluşun yok, sende kalk torununu görmeye git. ben olsam böyle yapardım.

sağolun canlarım çok sağolun

gidemem leydim .koçişi bırakamam,oda gelse ama gelmiyo.ancak bir iş yaparsa o taraflarda ancak o şekilde gidiyo,,busende hiç iş yapmadıki ayoll soğan sarmısak satardı onuda yapamadı bu sene..dur bakalım arabayı değiştircekler.termokinli almayı düşünüyorlar.eğer öyle olursa satış seyahatlarına cıkar bende o zaman vıııııııınnnn.hemen kacarım valla.ama burda bizim memlekette asla bırakmaaaaaammmm. :eek:lmaz:

bugün çok yoruldum.annemlerin cevizlerini dökücü döktü bizde topladık iki ağaca döküldü henüz yarın kalan iki ağac daha dökülcek.yine ordayım yaneee.elllerim mafolduu kapkara oldular yaa,eldivenide unutmuşum evde.
hepinize iyi geceler çiçehler.mucuk mcucuk

gününüz aydın olsun

duygum iyi olmana sevindim seni, sizi unutmak mümkün mü?

irnam kolay gelsin

ben geldim bennnnnnnnnnnnnn
tşk ederim irnam merak etmiş yeşilim merak etmiş irnam gecmiş olsun bebek için zor bi durum ben ameilyet oldum geri patladııııı durum vahim yani benimmmm:)
beni ben iyim iş yerindeki netim bozukkk yapılmadı
evden giremiyorum yoğunum işler beni bekler oldu
gelinim son on gün dedi doktor artık sık sık gelyor ağrı bide intahp kapmış idrar yollarında canım canım yavrum
neyse oyle boyle bu sayılı günde gecerrrr elbet

herkes iyi boçuk leydim duyguuuuu hepiniz iyisiniz :)
bende bu kadar haberlerrrrrrrrrrrrr

acele yazdım hep yanlış bi tarafatan yemek yapyorum bi taraftan netteyimmmm:)
hahah ne olacak halimizzzzzzzzz
kaydirigubbakcemile3

yeşilim ben hergün uğramaya çabalıyorum. şu ara işlerim çoktu. bunun üzerine evde herkez grip. ben yatak döşek yatıyorum. inan kafamı dik tutamaz durumdayım. grip bizi kötü salladı.

çok soğuuuuuuukkk.her sene kasımda kurduğum sobayı dün kurdum.sonbaharı yaşamadan kışa girdik halen şokdayım.sanki yarın yine güneş doğacak ortalık ısınıvercek gibi geliyo ama sanırım öyle olmıycak,dün boluya kar bile yağmışken ,kışa hazırlasam kendimi iyi olacak .
denilen bin yılın kışını yaşıycaksak vay halimize kömürde doğal gazda almış başını gitmişken nolcak halimiz.:sinifsinif:

gecmiş olsun leydim açil şifalar.ben fazla giremiyorum artık,malum kotayı aylardır aştım,şimdi kendimi kısıtlıyorum günde bir iki saat sonra kapatıyorum neti.hele bu ayı gecirem sonra bu kadar az girmemde .
saten çok sıkılıyorum.bir bebek olsada baksam ama yook :KK43:((.git kendi bebene bak diyceksiniz biliyorum ama oda olamıyoo.oofff cekip gitsek halbuki kızın yanına yaa şu adamı ikna edemiyorumkiiii.inatcı keci nolcak.ayrılamıyo burdan ne varsa alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile.

bana bir iişşşşşşş acileeennn .:KK1:

ladym çok geçmiş olsun. yakın olsak çorbalar, yemekler yapsam sana..

irfan sana ne diyim ben bilemedim keşke isteklerin olsa canım. sen de kendine iyi bak.

burası da biraz serinledi ama sizin oralar gibi değil tabiki. geceleri serin, gündüz ılık. yine de kışlık hazırlıklarına başladım yavaşça. yorganlar, nevresimler, halılar çok iş var.

canım izmire gitmek istiyor kısmetse, hayırlısıysa olsun. havalar soğumadan çok çok istiyorum. hepinizi öpüyorum

ahh canııımm inşallah gidersin .izmiri çok sevdiğini biliyorum.çokda sevinirim gitmene.özlem ve hasret gideririsin iyi olur canım yaa.
bende istiyorum aslında izmire gitmeyi,üstelikde sürekli çağırır arkadaşım, şuanda küsülümüyüz onuda bilmiyorum yaa ( frida ) farm yüzünden bir oyundu aslında ama biz içine ettik anlıcan.yinede gitsem karşısına dikilsem eminim sevineceğinden.keşke bende gidebilsem :sinifsinif:çokda ihtiyacım var,olurya senlede buluşurduk ,hayal bari kurayım ,leydiyle,güneşle ayyy off ne güzel olurduu.ne zamandır da görmüyorum fridayı karşılıklı kazınırdık onunlada .

sana iyi yolculuklar canım benim dilerim herşey gönlünce olur,hayal ettiklerini yaşarsın gittiğinde opuyorumnanaktan

Senin de tüm isteklerin gerçeleşsin irnam. frida ile sarılır hasret giderirsiniz. onun seni özlediğini tahmin ediyorum. sevenler arasında bazen acı-tatlı şeyler olabiliyor, hep sevgililer de, aşıklarda olacak değil ya :)
ben gidersem haber vereceğim. keşke hepimiz buluşabilsen ne kadar isterdim

canlarım sağolun. henüz tam iyileşemedim ama cumartesi ve pazara göre iyiyim. biraz olsun ayağa kalkabiliyorum. yazık kızım cumartesi izin alıp gelmiş. başımdan hiç ayrılmadı. pazar günüde. sağolsun bütün her işle ilgilenmeye çabaladı. bende çok mutlu oldum. iyiki varlar. bugün en azından ayağa kalkabiliyorum. çok ağırbir gripti. inşallah bir daha evimize uğramaz.
yeşilim burası rüzgarlı ama pek soğuk değil. battaniyeleri bizde çıkardık. hatta yorganlarıda. iyileşeyim, evi süpürüp silip halıları yayma vakti geldi. herşey yine benim iyileşip ayağa kalkmamla bağlantılı. birkaç güne kadarda kış hazırlığına koyulurum sanırım. bu sene klima yetmeyecek bize. soba kurmakta site yönetimince yasak. ne yapacağız bilmiyorum. eşimin işleride yavaş yavaş düzeliyor. belki o zamana kadar doğru dürüst bir ev bulur çıkarım. tabii bu seferde doğalgazlı ev istiyorum. klima bana çok tuzlu oluyor. özellikle bu kışın zor olması beni ürkütüyor. allah hepimize dayanma gücü versin. Şeniz hepinizi öpüyorum.

X