Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

sizi merak ettim bir uğradım

a.s.a.s.a.s. nasılsın bidenemmmmm
GÜNAYDINNNNNNNN
ÇAYLAR ŞİRKETENNNNN
1091.jpg

hayırlı cumalar

ihmal ettim biliyorum :kedi: :kedi:

leydim çok gecmiş olsun ailecek, şimdi daha iyisinizdir umarım.

duygum hoş geldin ,nasıl gidiyo canısıişe başladınmı,

böçüm geldim çiçaam geldim ramazan bitti yüne düğünler başladı,geceleri düğün kovalıyoz bi bu akşam boşum,yarın iki tane.
off az dinlenmiştik ramazan nedeniyle kapalıydık kaydirigubbakcemile3

gitsen bitürlü gitmesen bitürlü ayy yoruldum valla yaa,maddi yönden çok sarttı bu düğünler bizi.,hepde yakın cevre.,, neyse işte bölee

işinden memnun kalmışsın hadi hayırlısı bakalım.inş. kalıcı olursun.

yeşişimmm aldınmı tatlım tahlillerini,merakla bekliyom,ayy inş.sağlığına kavuşabilecek bir tadaviyle sonuçlanır. fazla yazamadığını biliyorum. yinede sonuçu iki kelimede olsa bildir canııımmmmmmm.

ırnam
bıde benım düğüne gelıverseydın ya
herkese gıdıyon bakıyomda
ayy altında cok pahalı :nazar:Allah yardımcımız olsun

ırnam
bıde benım düğüne gelıverseydın ya
herkese gıdıyon bakıyomda
ayy altında cok pahalı :nazar:Allah yardımcımız olsun

keşke çiçaammm ahh yakın olsaydık valla gelirdim,gitmediğim düğün kalmadı kıss nerdeyse.
aha bugunde ikitene daha var hemide aynı satalerde,azar azar gönülleyim cıkarız artıkın, burdakiler altınsız allahtaann :KK1:

bugün buranın pazarı,acuk veriş yapcam alıştan çoookkk sempatiksalakcinni

Selamlar hepiciğinize

tahliler de bir şey çıkmadı. hepsi temiz. ben de zamana bıraktım uğraşamayacağım

hepinize ko- ca- man sevgilet yolladım

selam hepinize. ben yine moralsizim. yeğenim evlendi düğününe gidemedim. :çok üzgünüm: yakın mesafede değil. bir gece önceden gitmek gerekiyordu. tamda o günlerde rahatsızlandım. yani bahane çok. bu arada internetimde bozulmuştu. onuda nihayet yaptırdık. ay bu internet telefon kadar gerekliymiş meğer. teknolojinin gözünü seveyim. 2 gün internet olmayınca kafayı yedim resmen. pazartesi benimde tahlillerim başlıyor. inşallah iyi neticeler alırım. yeşilim seninde tahlillerin temiz çıkmış. darısı bana. yaş geçtikçe kapımızı çalıp duruyorlar. artık bunlarla yaşamayıda öğreneceğiz.
öpüyorum hepinizi. Şeniz

günaydın ablacıklarım

ırnamm çiçamm keşke ama olsun gelemedığınden gelmedın yoksa burda olsan kesın gelırdın
altın cok pahalı
Allah hepımzın yardımcısı olsun
kendıne cok ı bak emı

ladym cok gecmıs olsun
ınş temız cıkar sorun olmaz

yesılım ablacım cok sevındım cok gecmş olsun
kendıne cok dıkkat et

günaydın
günaydınnnn
gecmiş olsun yeşilim leydim evet yaşlannıca her şeyi takar olduk hastalıklar bir bir çıkmaya çalışyorlar ferenin deliğinde çıktığı gibi.............
Annemin bi sozü var kapat gitsin hastalığı der heppppp.......:)

geç kalmışım bu güzel kahvaltıya esmerim çok sağolasın. ellerine sağlık canım

sana da teşekkürler geçmiş olsun dileklerin için böcüğüm hepiniz iyi olun şekerlerim

selam şekerler nerelerdesiniz...hele bi kış gelsin toplanırız yine bana öyle geliyor ki şimdi herkes biir yerlerde:)

harıka bı sofra yaa
tamda açken gördum
yemiş kadarda oldumm saolasın ablacmm

lady cok gecmıs olsun:KK43:
yesılım ben hep buralardayımda diğer kaçakları beklıyruz

X