Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

Herkese selam

geçmiş bayramınızı kutlar nice saglıklı huzur dolu nice bayramlar dilerim

selamlar şugırlar....

bu günümüz hayırlı olamadı :)ama umarım bundan sonra herşey gönlümüzce olur

senağlama senağlama alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile mafoldumben:sinifsinif: ohaoldumsmileÇok üzgünüm çoook :1no2::1shok::mymeka:
duygularımı nasıl anlatsam.bunlar bile az gelir anlatmaya.adeta birleri ölmüş gibiyim.. :çok üzgünüm: Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook

:a015: :a015: :a015:

Herkese selam

geçmiş bayramınızı kutlar nice saglıklı huzur dolu nice bayramlar dilerim

ay kimler gelmiş kimler .....hoş geldiniz ,
sarissa ne oldu da ceza yedi?

günaydın ablacıklarım
nasılsınız
bayanssulusmile

Günaydın hanımlar hayırlı sabahlar hepinize Şeniz Şeniz

kımseler yok
yesılım hala havalar sıcak mı nıye yoksun
leerenım ırnam ank esmerım sızler nerdesınız
sarıssama nolmuş
destış duygu yok
:sinifsinif:

selamlar, hoşgeldiniz

ben giremiyorum, ellerimde problem var uğraşıyoruz. bitince gelirim, yazmakta zorlanıyorum. faceye kızım, arkadaşım bakıyor arada ben. eee yaşlanıyoruz gari nedelim:)

ben bu aralar pek uğrayamıyorum. habire hastalıkla boğuşuyorum. gelenimde çok oldu. pazar akşamı çok üzüldüm. tansiyonum 19-8 olmuş. sabahı zor ettim. hemen doktora gittim. neyse şimdi biraz daha iyiyim. ben toparlanmaya uğraşırken kızım midesini bozmuş. ardından oğluşun diş ağrısı. neyse şimdi işler yoluna girdi. evde tek sağlam kişi eşim.:roflol: pazar günüde misafirimiz vardı. bir gün öncesinden ben harıl harıl tatlı ve tuzlu pastalarla uğraştım. yoğun olunca pek pc ye yanaşmıyorum. yoksa başından kalkamıyorum.:roflol:
hepiniz iyisiniz inşallah. esmerim uğramamış. destina galiba ev taşımakla meşguldür. duygum nasıl. böcüküm sen ne yaptın gülüm. işine devam ediyor musun. irnacım bende senin gibi çok yandım. bak hasta oldum. aman dikkat et. yeşilim allah sonumuzu hayır etsin.
hepinizi çok çok öpüyorum.bayanssulusmileopuyorumnanaktan

günaydın

geçmiş olsun ablacım
bende yenı işimdeyım cok memnunum sımdılık çok şükür
kımsecıkler yokk tek kaldım burda:sinifsinif:

ben geldim
ama kimseler yok
yeşilim ablam geçmiş olsun
irna ablacıgım laydı ablam esmer ablam ve herkes öpüldünüz bilesiniz

kımseler yok
yesılım hala havalar sıcak mı nıye yoksun
leerenım ırnam ank esmerım sızler nerdesınız
sarıssama nolmuş
destış duygu yok
:sinifsinif:

bende geldim böçükümmm iyim bayram olunca bide sitede sorun vardı acılmadı bendeeee
burdayımmmm iyi olduğunuza sevindimmmmmm hepinizi çok çok öptüm canlarımmm
yeşilim gecmiş olsunnnnn kendinize dikket etttttttta.s.a.s.a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…