Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

çay demlemiştim buyrun.

ellerine sağlık tamda içiyordum :içelim::içelim::içelim:
-----------------------------------------:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:
yeşilim bende hep burdayım ama giden gitti ya a eski arkadaşlar yokkkkkkkCADIARZUCADIARZUCADIARZU
--------------------------------------------------
GÜNAYDIN opuyorumnanaktan
DEMEYE
GELDİMMMMMMMMMM:teytey::teytey::teytey:

selam sugarlaarr.

leydim tahlil sonucların belli oldumu.hadi inşallah seninde temiz cıkar.

bnimde işaret parmağım uyuşuyor,üşüyo,hisis acep nedeki,birde bugün taaam üç gün olcak felaket sol gözüm seyriyo.ay neler yapamdımkii çiğ pattates rendeledim otutturdum gözüme,yeşil ve siyah çay kompreksi yaptım,ama yookkk sabah gözümü acar acmaz lıp lıp atıyo yaa.artık ağrı yapmaya başladı.:bbo:

pc yede pek giremiyorum hemen iki dakkada tarlaya bakıp cıkıyom.

nazarlaramı geldim acep

başkada hayatımda heeeeç bişeeycikler yok bacılar.aynı taaass aynı hamam.
yahu tası tarağı barim değiştirsem ama yoooqqqqqq :1no2:

hadi öpüyom hepicinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam hanımlarrr nasılsınız bende kıbrıstayım kızmın yanındayım haftaya çarşamba döneceğim havalar çok sıcak burada dışarı çıkıp geziyoruz denize girdik güzelce vakit geçirdik herşey güzel geçiyor burada .
Sizlerde iyisinizdir umarım çok öpüyorum hepinizi kaydirigubbakcemile3

ank çok memnun oldum bizi de haberdar ettiğin için canım. güzel kızınla iyi tatiller size. gelince görüşürüz

burası hâla çok sıcak biz de hergün 2 saat yüzüp geliyoruz buraların en güzel tarafı denizi ...

esmerim çaylar çok mersi

irnam galiba bu mause yapıyor o tip uyuşuklukları, ağrıları geçmiş olsun kuzum

hepinize selam yolluyorum

iyi geceler ablacım nasılsınız güzel geçiyor herşey denize gittik kısmetse yarın tekrar gideceğiz buralarda çok sıcak allahtan geceleri rahat esiyor da uyuyabiliyoruz bende çok öpüyorum sizleri

irnacım benimde ilkin parmağımda sonrada kolumda uyuşmalar olmuştu. devamda ediyor. sonuçta bu durum iyice sinirlerimi bozunca doktora gittim. emar filan çekildi. netice boyun fıtığı. sen yine bir doktora gidip kontrol ettirsen iyi olur.
tahliller iyi değil. kollestrol çok yüksek, tansiyon keza oda henüz düzene girmedi. kumda döküyormuşum. eh sağlam yerim var mı bilemiyorum.:roflol: cüzdan eskidi nede olsa. tek tek saymaya kalksam baş edemem galiba.a.sa.s eskiden ne rahatmışız.:teselli::teselli:
ank06 canım tatilin keyfini çıkar. yakında havalar soğuyunca bu günleri ararsın.
esmerim torun için gün saymaya devam mı. yoksa bebişiniz oldu mu.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın. Şeniz opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gecmiş olsunnnnn leydima.s.
ank güzel çıkar keyfine bak:içelim:
irnam gecmiş olsun bende vardı o sorun boğun fıtığı çıktııııııbilmiyorumkismile
yeşilim antalyanın en güzel zamanıdır şimdiiiiiiiiiiCADIARZUCADIARZU
-----------------
cumanız mubarek olsunnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
boçuk duygu nerdesiniz:uhm::uhm: hepinizi çok çok öptümmmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ank hoşgeldin tatlım,ooohh keyfini cıkarın ana kız.bugünler ele gecmez bir daha.herşey evlenene kadar sonra çoookk ararsın .allah sindirsin tatilinizi.denize benim yerimede giiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. yerimseniben

aaaa leydim benim boynumda çok ağrıı hatta ortapetik yastık bilem aldım ayoll.kaç sene önce tam bir yastığa el milyon vermiştim.ama yatamadımkii ondada.

yeşilim maustan diyosunda.son iki gündür diğer parmaklarımda uyuşuyor sırayla biri geciyo diğeri başlıyo ..bende kendi kendime kolestrolmu var diyordum.gecensene tahlil yaptırmıştım cıkmamıştı ama olurya busene belki demiştim.neyse yaptıryaım bari yeniden.

sanda çok gecmiş olsun .canım yaa tansiyon ,klestrol,kumm ooooo .allah yardımcın olsun.kum gecirmekde çok sancı yapar ayyyy .açil şifalar canııımmmm yaa

esmeeerrr naptıın kısss gecen gelin sancılandı felan okur gibi oldum ama dün giremedim face bir türlü açılmadı,dedim burdan yazayım. geldimi bebğiniz :ecrin_bebek:

duyguumm böçüm sizileride çoookk öpüyooooommm taze gelinleeeeeerrr...

..

iyi geceler şugırlar.. geçmiş olsun ladym aaaa nazarlara geldik...ne yaşı ne yaşı hahahah.
kendimize iyi baksak da yaş yaş valla. herşey bahane

kendınıze dıkkat edın
bıde sızın düşünmeyımsempatiksalakcinni

iyi geceler şugırlar.. geçmiş olsun ladym aaaa nazarlara geldik...ne yaşı ne yaşı hahahah.
kendimize iyi baksak da yaş yaş valla. herşey bahane

Herkese iyi geceler güzel hanımlar çokkkkk öpüyorum hepinizi Şeniz

günaydınnn
bugunde çalışmasak ne ıyı olurdur demı yaa
ama olsun ben işimide patronumuda cok sevıyommm

günaydınnn
bugunde çalışmasak ne ıyı olurdur demı yaa
ama olsun ben işimide patronumuda cok sevıyommm

:lepi:bende bende yarım gün çalışyorum bügünnnnn
böçük çalış anam çalışşşşşş sonu yok bu kadınlarınnnnnsempatiksalakcinnisempatiksalakcinni
----------------------------------------opuyorumnanaktan
irnam bebek için gün sayyoruz:ecrin_bebek: biz doktorumuz 45 dakikalık yerde yetişemek diyede korkuyorummm
hayırlısıyla bi gelsede bizde kurtulsakkk heycan hat sefasındaaaaaaakannehir
------------------------------------------opuyorumnanaktan
haftanız gününz geceniz aydın olsun güzel yarınlar sizin olsunnnnnnnnn:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:a.s.a.s.a.s.

3 olsada gtsem ablam
cok işim var gocama kavuşsam:asigim:maça gtcez gezcez
yarında eda ıle buluscam
lady vardı ya onunla cnm arkadasım

canlarım sağolun. artık onlarla yaşamaya alıştım.
yalnız boyun fıtığı beni çok sarstı. çok sevdiğim dantel ve örgü işi bana yasak oldu.
yıllardır çok istememe rağmen yapamıyorum. yapmaya kalkışsam hemen ellerim uyuşuyor.
tabii buda benim sinirlerimi bozuyor. bu yüzden uzun süre arabada kullanamaz olmuştum.
yani çok şeyden mahrum kaldım. tedavisi yok gibi. ameliyat çözüm değilmiş. öyle dedikleri için bununla yaşamaya çabalıyorum.
böcüküm işinden memnun olmana sevindim. inşallah uzun seneler çalışırsın.
esmerim torunun bizide heyecanlandırıyor. hayırlısıyla kucağınıza alırsınız.
hepinizi bol bol öpüyorum. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…