Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

zafer bayramımız hepimize kutlu olsun..

esiin yok be anacım kim nazar atsın,ne kutrlar ne çakalllar var biliyonmu bu oyunda ooo,dakkada level atlayanımı,coinsleri fv ye çevirenlerimi biz ne ki kendi halinde az az ilerliyoz bacım yaa,

leydiim sen varya seeenn temizlik memizlik yapamazsın çünküm tembelsin sıcğı bahane et,yok tansiyonu bahane ett ancak geciştir bakalım gününü.ahanda kızdırdım hadi bakalım yapmada göreleim sempatiksalak cinnilülülülülülü lülülülülülü delikafadulden laelaelaelaelae yapamazkii yapamazkiii leydim temizlik ya paaa maaaaazzz laelaelaelaelae laelaelaelaelae

off realist sahi nolcak üç yıl daha sıcaak off allah yardımcımız olsun ,küresel şekilde iklim değişiyor halimiz harab valla karpuz tarlasını bile yakıp kavuran sıcak kim bilir daha ileriki senelerde neleri yakıb kavurur.ardından seller felaketler ,allah yardımcımız olsun.

bugün kurutmalık hazırlıyorum,patlıcan biber .dondurucuya koyduklarımı sevmiyorlar artık,eskiye döndük kurutmayı daha sever oldular.domatesde istiyorum ama bi türlü beceremedim hep küflendi kaç kez attım .pes ettim artık

benden bu kadar,kaçayım leydim gelmeden

bugün ilk defa acıktııımmmmm mirmirmirmir

selam şugırlar, dün yazmıştım tıklamamışım galiba görünmüyor yazdıklarım.

ara ara uğrarım herşey gönlümüzce olsun

Kızlar size güzel bir haber vermeye geldim. Hamileyim ben hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

ne güzel bir haber bu sarissa. hayırlı uğurlu olsun İnşallah bizlerle paylaşana ayrıca sevindim inan canım. bana torunlar çoğalıyor

dün bütün gece yağmur yağdı...cam, kapı açık uyuduk aylar sonra...hem yağmuru dinledim, hem serin serin uyudum sabaha karşı üşüdüm ama üstümü örtmedim geçirdiğim sıcaklara inat. sabah çiseledi yine öğleden sonra durdu...öyle güze ki bu gün anlatamam. antalyada ilk kez böyle bir eylül günü serinliği....size sevgilerimi yolluyorum

ne güzel bir haber bu sarissa. hayırlı uğurlu olsun İnşallah bizlerle paylaşana ayrıca sevindim inan canım. bana torunlar çoğalıyor

Teşekkür ederim ablam, haber vermez olur muyum hiç, hemen paylaşmak istedim sizinle.
Evet, sizin torunlar artıyor:))

ne bileyim niye öyleyim kıııı anlamadım valla..
yeşilim ablanın dediği gibi sıcaklardan olsa gerek...

ya benimde face ben anasayfada farmville de sizlerin yayınladığı şeyleri göremiyorum ya oynamıyorum diye kaldırdıydım..yayınlamayı ama şimdi ne kadar geri alsam da olmuyor yayınlama düzelmiyor gelmiyor yaa göremiyorum nasıl etcem biliyonuz mu diye sorayım dedim ama şimdi gene irna kızacak sende soruyorsan diye

aynen valla yeşilim abla ben de öyle düşünüyorum yazın klimada serin serin oturacaksak yazın ne anlamı kalıyor..kışında sıcak sıcak oturmak için açıyoruz..ilginç vallaaa
Kızlar size güzel bir haber vermeye geldim. Hamileyim ben hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hayırlı olsun canımmmmm...

ya şu taşınacağımız eve sinir oldum..ya 2 günlük işi klamış kapılar parkeler takılacak mutfak dolabıda bitmiş takılacak sadece bunlar ama adamlar 1 aydır takmıyorlar
bina işciler ne zaman gitsek oturuyorlar yaaa..ben okullar açılmadan taşınalım dedikçe
ya böyle şans mı olur ben bu şansın içine.....bipppp bipppp...ne diyeyim yani..
onun üstüne bizim burada kaç ev bitti yaaa..yuh yani artık diyorum başka bir şey demiyorum..
başka yeri kiralasak diyoruz ama eşimin işine ve oğlanın olkuluna konum olarak en uygun yer burası...
gidip işçileri dövesim geliyor ya.....alsanaalsanasmilekötükedihüso

tünaydın hepinizin iyi olduğuna sevindimmmm
benimde dayım vefat etti bende hiç bişey yapmıyorum bayram temizliği için gelin doğum yapıçak hazırlıklar bitiii artık sağlıkla gelsin torun
sarissa gözün aydın çok sevindik analı babalı doğsunnnn:ecrin_bebek:
hepiniz çok çok öptümmmmmmm

tünaydın kızlar. irnam kızmadım ki. keşke kızsam. resmen sinirlerim alınmış vaziyette.:umursamaz:
sarissam canım gözün aydın olsun. inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın.:ecrin_bebek:
yeşilim izmirde serinledi sanki. biraz yağdı, o kadar. hani çok yağacaktı. hayal kırıklığına uğradık.lmaz:
destina canım haklısın vallahi. işçiler işi uzattıkça yevmiye alıyorlar. senin madur olman onların umrunda değil. eşin çıkışsın onlara. yoksa iş uzarda uzar. alsanaalsanasmile
esmerim seni facede göremeyince, bir sıkıntı olduğunu anlamıştım. mekanı cennet olsun.
inşallah tez zamanda torununa kavuşursun. allah sağlıklı doğum nasip etsin.
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

iyi akşamlar hepinizee.

leydim nie kızmadın ya okadarda şeyetmiştim

sarissaaaaaaaa kısss gözün aydııınnn.ayy annecim allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım .inan çok sevindim.ohh şenlencek burası,darısı böçümle duyguyaa inşalllllaaaahhhhh kaydirigubbakcemile5

esmerim faceede diledim başsağlığı ama burdada dileyim canım allah geridekiler ömür versin başınız sağolsun canım.

hatta sen yazmadan ben sana yazmıştım esmerim dayına bişeymi oldu ortalarda yoksun diye.

yeşilim tüm antalya adına sevindim valla biraz olsun rahatlamışsınızdır.gerci ülke genelinde sanırım bu serinlik,buralar bayaa soğudu çünkü. ama artık bundan sonra öyle olur heralde.

desdişim niye öyle yapıyolar kii alsanaalsanasmile ama leydimin dediği gibi başlarında göre.
kıs bende diyorum bu oyuna başlamışda niye hiç bişey yayınlamıyo .boşuna günahını aldım desene :kedi:ama söylicem işte.yani sende o,yayınları geri getiremessen şaşarım ohaoldumsmile kıss uğraş iyi olurdu bir sürü şeyler yayınlanılıyo farmla ilgili ..

bende bugün yaprak sarmamı yaptım yavaştan hazırlanıyom attım dondurucuya.yarında baklavamı yapayım diyorum.sonrada temizliiikkkk zemuszemuscamları silcem kapılar temiz,işte kıyoıdan köşeden amaann bend ehiç yapasım yok yaa işte bayraaam CADIARZU

iyi geceler hepinize
çok sevdiğimiz bir arkadaşımızı kaybettik, iki gündür onlarlayız, yarın yerine yolcu edeceğiz.
bütün kabettiklerimizi rahmetle anıyor, dualar yolluyorum. hepimize sağlık, huzur diliyorum. Allah kabul etsin.

kolay gelsin destuş. olur canım herşey olur, geç olsun fazla önemseme lütfen.

başın sağ olsun yeşilim iyi arkadaş aynen akraba gibi oluyor sende kendine iyi bakkkkk

cumanız salamtle gecsin
------------------------------------
leydim irnam sağolun dostlar sağ olsunnnnnn
hepinizi öptüm böçükümm duygumu ismin saymadıklarımı hepiniz aklımdasınız öptüm güzel yarınlar g
üzel hafta sonlarııııı canlarrrr

başınız sağolsun yeşilim.allah geridekilere ömür versin.allah rahmet eylesin :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…