Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

İrnam çok teşekkür ederim Şeniz

Yeşilim başın sağ olsun, Allah rahmet eylesin :teselli:

sizler sağolun kızlar....
neler yapıyorsunuz bayram yaklaştı gerçi bayramların da tadı kalmadı...
çocukluğumu iyice özler oldum. herkes yakınımızdaydı. mesuliyet yoktu. o ziyaretler, kalabalık bayram yemekleri, yeni giysiler, kadir kıymet bilen sevdiceklerimiz.. vefa..... amaaaaan işte bu gün çok yoğun yaşadım duygularımı.
kendinize iyi bakın
.

Kandil-Nil-008.gif

günaydın
günaydın
haftanız ve dün gecede kadir gecemizi yaptık
hepimize hayırlara vesile olsun
günaydınlar evinizeeeee

yeşilim bende eski bayramı ozledim inanakiiii
şimdi ev de misafir var bu oruç ayını nasıl gecirdik bilmedik inanaki bayramda dayımlardayız gelen giden orda olacak :KK43:
kızlarım gelmiyorrrr onun üzüntüsü var içimde börek pasta tatlı sarma yok malesef
bu yılda boyle oldu aclar huzunlerrrrr:)))))))

iyi akşamlar şugırlar

evet esmerim tatsız tuzsuz bayramlar...neyse sağlığımız yerinde olsun.

hepinize selam yolluyorum

iyi akşamlar
yarın son gün.hepinize hayırlı bayramlar arkadaşlar.
ben büyük olarak yine yaptım hazırlığımı.tabii yüreğim kırık benimde kızım yok ama olsun sağlık olsun napalım.üzülüyoruz tabii kaç bayram oldu onsuz gecen .senağlamasenağlama

burda bayaram havası şimdiden var.sokaklar dolu bir telaş sanki bayram günü yaşamın sonu.ey allahım birde para yok denir.deli gibi alış verişler yapılıyor hele dün gece 12 lre kadar heryer acık.başka zaman saat akşamın sekizinde dükkanlar kapalı in cin top oynar.
iki gündür sanıyorum büyüüüüüükk şehirdeyim kaydirigubbakcemile3
keşke gönül isterki hep böyle olsun ama nerdeee bu canlılık bu hareket bayram günü soooooonnnn.
heşle bayramda şehir terkedilmiş gibidir.
:sinifsinif::sinifsinif:

neyse yinede herkeze allah hayrlı bayramlar nasip etsin gönüllerince inşallah
öptüm hepicinizi yarın son rütüşlerimi yapcam birgüne allah keriiimm kaydirigubbakcemile3

Kızlar hepinizin bayramı hayırlı, uğurlu olsun. Allah daha nice yıllar sağlıkla nasip etsin. O güzel yanaklarınızdan öpüyorum

Bayramınız kutlu olsun.
Mutlu, huzurlu bir bayram geçirmenizi diliyorum...

kızlar günaydın. buralara uğrayıp hatır soran, telefonla arayan hepinize teşekkürler

iyimisiniz nörüyonuz bakayım..bayram nasıl geçiyor.

irnam, bayram alışverişi bahane tatlım. millet alışverişte görsün hesabı:) her yer öyle. neden son iki güne bırakırlar hâla anlamış değilim. valla yazacak çok şey var ama ellerimden olmuyor, yazamıyorum. iyileşsinler uzunca döktürürüm....

selaamm bugün pazar böyüüüüüüükk gün kaydirigubbakcemile5

memleketimize hayırlı, lı uğurlu olsun inşallaaaaaahhhh :jeyyar: :jeyyar:

nediyonuz bakeemm.nassınız :KK1:

hepicinizi öpüyom anacım .ben eyceyim şu pc hep benim olsa dahada eyce olcam yaaa. :sinifsinif:

malum oğlan dan hee hee kavgalanıyoz ara ara.senin işin hiç yokmu diyo sıpa.ne zaman görsem burdasın tabii bende ona haa haaa
ohh izini bitti :KK1: yarın iş başıııııııı hihoyyyt hihoyyyt

:KK3: :KK3: :KK3:

selamlar şugırlar....

bu günümüz hayırlı olamadı :)ama umarım bundan sonra herşey gönlümüzce olur

X