Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

arkadaşlar dostlar canlar
GÜNAYDIN
SİZLERE GÜNAYDIN EVİNİZE GÜNAYDIN HAYTINIZAAA GÜNAYDIN
---------------------------------------
betül abla çok çok gecmiş olsunnnnnnnn
sağlık onemliii bende tutmadım şekirm hep yüksekteeeeeee inmiyorrrr sağlık onemliiii dikkat et öptüm
böçüküm hala iş devem demi canım

duyguda işleri yoluna koymuşturrr,
yeşilim iyi olduğuna sevindimmmmmmmm
irnam kıs sen daha bu isimleeeee çok can yakarsın vallaliiiiiiiiiii
şimdilik bu kadar bendeee sevgiyle kalın hoşçakalınnnnnnnnn,

böcüğüm sağol canım. bu sene biraz tutmak istemiştim. her sene ara ara tutmaktan sıkılmıştım. sıcakta benim yaşımdakilere aslında sakıncalı. birde klimayı fazla çalıştırmak istememiştim. fatura yüksek oluyor zira. ama acısı hemen çıktı. bundan sonra faturayı düşünmeyeceğim. :umursamaz: canım daha önemli.opuyorumnanaktan

iyi akşamlar

ayy dünden beridir net yoktu ,gittim ptt ,ye geldiler meğer modemdeymiş rahatsızlık neyseki hallettiler. ama ben çatladııııımmmmmm.elimi kolumu koyacak yer bulamadım yafff sempatiksalakcinni

zarifdemi erkek ismiymiş böçüm bak bende şaşaırdım şimdi ha

leydim çok gecmiş olsun canım k.babanada allah açil şifalar versin allah cektirmesin .

yaa yeşilim bu adım hem benim için hemde beni tanıyanlar için baya bi sorun,hep hesab vermek zorunda kalıyorlar benim yüzümden. bilmiyorumkismile

duyguumm nasıl gidiyor fıstık evlilik,ayyy kuzuuummm birde ramazana geldi şans işte..
taze gelinsin sen artık,herşey serbes sana :jeyyar:

şeker, tansiyon, kalpbi olanlara oruc yasaaaaakkkkkk.
çok şükür şimdilik bunlar yok gibi gerci benim tokluk şekerim 78 cıkmıştı ,zavallı annecim ne yeidereceğini şaşaırmıştı çok düşük diye.
benim vucut alışmıi heraldeki ben bişey hissetmiyorum. aslında düşük şekerde bi çeşit şeker rahatsızlığımış yaa bakalım nolcak ilerde.

Herkese iyi geceler...ŞenizŞeniz

Irna ablacıgım geçen okumamışım senin menepoz tahlil sonuçlarındaki isim karışıklıgını çok güldümkaydirigubbakcemile3 ama eee isim irfan olunca irfanlarda menepoz olmayacagına göre:roflol::roflol:
güldürdün beni tatlış ablamopuyorumnanaktan

irna ablacıgım sorma tam evlendik ramazan geldi.tv de çıkan hocalara sorucaktım diyecektim ki
hocam biz yeni evlendik oruç tutmasak olmazmı.:jeyyar::jeyyar:
Anlarsınız ya diyeyerimseniben
hehehehheohaoldumsmile
bu arada evdeyim ya evimin kadını durumundayım:hulya: hocaların programlarına bakıyorum mustafa karataş yada nihat hatıpoglu gibi bazen sorulan sorulara gülüyorum bazende utanıyorum bazende kızıyorum öyle sorular soruyorlarki sanki müslümanlık yeni geldi
töbe töbe
halen adetli kadın oruç tutarmı tutmazmıyı soruyorlar
kimbilir bende ben yeni evlendim oruç tutmasakmı diye sorsam benim gibi kızanlar bana ne derler acababilmiyorumkismile

yeşilim ablam esmer ablam laydı ablam destiş evlilik iyi gidiyor.herşey güzel yolunda allah bozmasın

hakan ankara dışında evde görümcem kızkardeşim oturuyoruz uykuda tutmadı
sizide özledim çok
geçen konyaya gittik el öpmeye nasıl özlemişim evimi yatagımı annemı babamı
kardeşlerimiopuyorumnanaktan
hasret giderdik bayramda tekrar gitcez konyaya
bayram sonrası görümcemin dügünü var onun telaşı olucak
bu arada erkek kardeşim uludag makıne muhendisligini kazandı ona çok sevindik:sm_cool:
hııııııııııı başka başka sizle paylaşmak istedigim galiba bitti
olursa yine yazarım
benim tatlı dilli ablacıklarımŞeniz

böcük gııııııı yeni işe başlamışın hayırlı olsun.inşallah bu işte şansın güler:lepi:

irnam bende bu sene biraz tutmak istemiştim. akşama kadar evde kimse olmuyor. onlar gelene kadar canım yemek dahi istemiyor. bari oruç tutayım dedim. ama çarşıdaki hesap, eve uymadı. tansiyon bende 4 senedir çıktı. önceleri iyiydim. zaten kollestrol ve mide yüzünden daima perhizdeyim. birde bu eklendi. tuz ve yağdan uzağım. sıcaklar etkiledi beni. onunda perhizi yok maalesef.kaydirigubbakcemile3
duygum kardeşin için sevindim. darısı sana. evlendim diye sakın geri çekilme. daha yaşınız genç. bu yaşlarda ne yaparsanız yaparsınız. ben bile evde oturmak istemiyorum. kursları düşünür oldum. özellikle el sanatlarıyla ilgili kursları düşünüyorum. 25 senelik iş hayatımda bunlara zaman bulamamıştım. tam fırsat bulacağım, çocukların masrafları yüzünden ertelemek zorunda kalmıştım. şimdi biraz toparlanayım, araştırma yapacağım.
böcüküm inşallah bu işin daimi olur. benim kızda şimdilik bir iş buldu. tabii geçici bir süre. okulu bitince formasyon almasına çabalıyacağız. tabii kısmet. oğluşum bile formasyon almayı düşünüyor. bir kenarda dursun diyorlar. hayatın ne getireceği belli değil. ha bu arada oğluşumda geçici bir iş bulabildi. aslında oğluşa çok güzel teklifler varda, henüz tam karar veremedi. evde oturmaktansa geçici olarak çalışayım dedi. en azından harçlığını çıkarması bile bize katkı.
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.opuyorumnanaktan

hepimizin burada olmasına çok sevindim

duygu kardeşin için gözünüz aydın canım..o dini konuları artık dinlemez oldum. bu kadar cehalet, bu kadar bilgizislik beni gerdi çok fena

laydm k. babana geçmiş olsun ama sana daha çok geçmiş olsun bilmiyordum nolur artık kendimize iyi bakma zamanı...

size neler yazmak isterdim ellerim izin vermiyor. o kadar uyuşuk ki anlatamam. drum tatilde 5 eylülde gelecek gidip mr çektirip bakacak nesi var...aman hastalıktan bahsetmek istemiyorum İnşallah bunu da atlatırız..

irnam dün zor geçirdin o saatleri bilirim bende net olmayınca ne yapacağımı şaşırıyorum

esmerim hergün uğruyorsun sende sağol tatlım

yine görüşürüz kızlar, şugırlar

selaaammmm ..

duyguuumm gözünüz aydın canıım,benim oğlanda makina mühendisi mezunu.çok zor allah kolaylık versin ,dört yılda bitirsin inşallah.,

ne demişler hocaların dediğini yaap yaptığını yapmaaa.
haa haa şaka biyanada gercektende tuhaf sorular oluyor,,rüyalarını bile hocaya yorumlatanlar bile var yani .. neyse dini konulara girmeyelim. allah hepimize doğru yol ne ise onu göstersin şaşırtmasın inş

leydim gercekten zor bidenem senin işin.nasıl rahat ediyorsan öyle davran .dinde zorbalık yoktur onu biliiim hah.

yeşilim inşallah hayırlısıyla sende kurtulun canısı sıkıntılarından.

şincik bu kaadan öpüyoomm üleeyyynn hepiciniizziiiiiiiii muaaahh muaahhh canlaarr

Hepinize iyi geceler canlarım herkesler iyidir inşallah biliyorum ne zamandır uğrayamadım buraya sakın sizleri unuttum filan sanmayın ne olurr :kedi: opuyorumnanaktan hepinizi çok öpüyorum Şeniz

merhaba herkese hayırlı cumalar duygum da gelmiş iyiymiş sevindikolumunekankayizsmile

ayy o kadar mayışık haldeyim ki hiç klavyede tuşlara basıp yazacak halim bile yok
üşeniyorum o yüzden sık giremiyorum..

face de herşey mausla olunca giriyorum yatar vaziyette elimde maus koltukta laptop sehbada uzakta görseniz halimi komik yanikaydirigubbakcemile3

irna netin mi bozuktu ben hiç farkına varmamışım neyse düzelmiş gözün aydın..

yeşilim abla ,laydim esmerim ve ismini unuttuğum herkesi öpüyorum
arkadaşlarŞeniz

ohh desdiş niyeki ölesin kıı,hasta felan değilsin demii.
aman sıcaklarda yapar insanı öyle
he desdiş netim bozulmuştu şimdide facem bozuldu.saat 2,5 dan buyana acılmıyor site.hatta adresimi,şifremi yazacağım sayfa bile acılmıyor arka sokaktaki açıyor facesini ama ben beeenn çatlıcam yaa,şu son haftada farmda co-op um bozuldu,sonra modemim,sonra facem noluyooo yaa noluyoo,tek eğlencem şu oyun onuda çok görülüyoda kim görüyo onu anlamış değilim.çabıık face gelsin hazır oğlanda iftara misafirliğe gitmişken
aa kaç saat oldu hala yok ne mozilla kaldı ne chrome nede goole exlorer kaldı denemediğim off yaa offff ağlıycam hırsımdan senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

nazara gelmişsindir hanımağam aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

kızlar bayram temizliği yapmam lazım. fakat inanın kolum kalkmıyor. birisi beni kızdırsada sinirimi temizlikten çıkarsam diyorum. bir türlü harekete geçemedim. mutfaktan başlamam lazım diyorum. dolaplar fayanslar halolsa gerisi kolay. ama gayret yok. ne olacak benim halim. evi önemsemiyorum. ev çabuk hallalur. bütün derdim mutfak oldu. mafoldumben

selamlar...ay ladym güldürdün sen beni nedense, başlada bir yerden neresi olursa olsun. kolay gelsin. bu havalarda nasıl kolay gelecekse

destuş burası böyle manyak bir yer işte aç klimayı otur ne anladım ben yazın tadından o zaman

esin valla nazarlara geldi irnam

Selam kızlar..Görüyorum ki hepiniz iyisiniz....sıcaklar geri geldi....Kolumu kıpırdatsam ter boşalıyor vücudumdan.Bir de Ramazan Allah kabul etsin...İşleri yapıp dalıyorum duşa..
Hocaya sormaya bile çekiniyorum
-Hocam duş oruç bozar mı diye...
İnşallah kış da sıcak geçmez...Hatta inşallah bir sonraki yazımız bu kadar sıcak olmaz.İstatistiklerime göre,sıcak bir başladımı en az üç yıl sürüyor....
Öpüldünüz arkaaşlar....

sıcak bir günden selam. eşim bugün memleketinden döndü. çok şükür babası iyiymiş. babasını adanaya kaynımın yanına yolculamış. burası uzak olduğu için, orayı tercih etmiş. iyileşene kadar artık orada kalacak. bizimde içimiz rahat edecek.
bu hafta sonu kızikomla gezecektik. ama sıcaktan dolayı vazgeçtik. belki akşam bir deniz kenarı yaparız. tabii hava az rahat verirse.kaydirigubbakcemile3
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…