Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

hayırlı cumalar ablalarım örgücü teyzoşlarım:hulya:
işe başladığım için ve burası mağaza olduğu ıcın nete gıremıyorum pek
ama ınş yakında aranıza döncem
sızlerı cok özledım
mafoldumben
ben kaçtım

hayırlı cumalar herkese

irfancığım Doğum günün kutlu olsun tatlımmmm...nice yıllara sevdiklerinle berabera.s.olumunekankayizsmile

selamlar

doğum günün kutlu olsun irnam. daha nice yıllar kutlayalım

yeni işim hayırlı olsun böcük

teşekkürler canlarım benim. hepiniz iyiki varsınız inanın bugün gelen msj ların çoğu beni o kadar etkilediki ağlamamak için kendimi zor tuttum.sevmek sevilmek güzelmiş kısacası.
hele yabancılar hediye kutusu bile gönderen olmuş ayy çok güzel bir duygu yaa hepinizi çook ama çook seviyorum.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

böçüm hayırlı olsun balım yeni işin inşallah rahat edersin burda :Saruboceq:

sempatiksalakcinniFECELİ ANNENEEEEEEEEE
FECEDE KUTLADIK YAŞ GÜNÜNÜ DOĞUM GÜNÜN SAĞLIK HUZUR GETİRSİNNNNNNNNN ÖPTÜMMMM CANIM BENİMMMM
Bİ ANIMI ANLATIM SENİN KADIN OLDUĞUNU EŞİME ANLATAN KADAR AK İLE KARAYI SECTİM ERKEK DİYOR BAŞKADA Bİ ŞEY DEMEDİİİİİsempatiksalakcinni
SONUNDA İNANDI BAZI YERDEKİ YAZILARINI GÖSTERDİM YA İSMİ İRFANMIİ DEDİİİİİ INANDIIII akannehirakannehirakannehirakannehir KK ARKADAŞIZ DEDİMMM KK YAZILARINI GÖSTERDİMMM AYYY yerimsenibenARTIK İNNAYORRRRRR ÖPTÜMMM
-------------------------------------------------------------------------------------------
BÖÇÜKÜM HAYIRLI OLSUN İNŞ SEVERSİN BU İŞİNİDEEEEE
-------------------------------
DOSTLAR İYİ HAFTA SONLARI HAFTANIZ ŞEN OLSUNNNN
KALBİNİZDE İMAN DUA EKSİLMESİNNNNNNN

irnacım facede kutlamıştım. buradan tekrar kutlamadım bu yüzden. ama yinede nice nice seneler diliyorum.
böcüküm canım hayırlı olsun. inşallah bu işin daimi olur.
hepinizi öpüyorum.opuyorumnanaktan

haa haaa ayy hiç güleceğim yoktu esmeeeeerrr.yaaa ben neler cekiyorum gel halimi düşün sen.

hergün hiç olmassa yaşıyorum yani baydı bayandı. mafoldumben

ahh babam ahhh başka isimmi yoktu vasiyet edecek bilmmeki.tüm resmi kurumlardan tutunda hastanelerde bile yaşıyorum
gecensene menopoz için tahliller yatırdım .ertesi günü sonuçları alamaya gidiyorum
ama sonuçlar yok ,ayy aranıyor soruluyor ama yok yok yok neyse tekrar kan idrar alındı yine yapıldı.öğlen sonu gel denildi gittim
haydaaa yine yok sonuçlar.artık iyce tepem attı noluyor diye bir cıkış yaptım ne bu keşmekeşlik hiç sorumluluk yok nasıl hastene felan ooo ben mangalda kül bırakmıyorum.
ayy ortalı karıştırdım baya milleti aldı bir telaş
ee kolaymı iki vede nerdeyse üçkez kan aldırcam yanii ne hakları var ufacık bir tahlile kaç ünite kan alınıyor.
neyse sonradan ben dedim beni nasıl kaydettiniz bay-bayan

aaa meğer beni tahlil yapanların erkekler bölümüne koymuşlar.tabi dolaysıyla kadınsal tahlillerde yokum kaydirigubbakcemile3

yaa işte öyle olmuştu daha neler neler neleeerrr.esmerim

leydim çok tatlım biliyorum kutladığınızı çok memnun oldum canısı

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ama sonunda bulmuşlar demiiiiiiiiisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinnisempatiksalakcinni

herkesler nasıl ben geldim çıkıcam hu hu ablacıklarım
yaşıtlarım mucukslar
iyi haftalar
öptüm

hoş geldin duygucuğum, böcük. duygum nasıl gidiyor?

irfan valla güldürdün beni sen çok yaşa. esmerime de çok güldüm ikna edene kadar akla karayı seçmiş ...benim damadım da "aaaa annene bak irfan kimse nasıl samimi olmuş, yazışıyor" demiş kızıma..kızım da ona uzun uzun anlatmış...:) kalın sağlıcakla

günaydın canlar.
birkaç gündür tansiyonum yükselmişti. çok şükür düştü. bu yüzden pek uğrayamadım.
galiba birde laptop almalıyım. yatakta yatarken hep bunu dedim.kaydirigubbakcemile3
bu arada birde kayınbabamla uğraştık. aniden rahatsızlanmış. eşim apar topar memleketine gitti.
dün ameliyat olmuş. şimdilik iyi diyorlar.iyi olsa ne olacak. oğlunu bile tanımıyor. yaş 90.
defalarca eşime sen kimsin diye soruyormuş. tabii benim eşim bu duruma üzülüyor. eh babası nede olsa.
neyse bende düzeldim artık. orucu rafa koymak zorunda kaldık. ama sağlık önemli.
hepinizi özledim.opuyorumnanaktan

geçmiş olsun ablacığım
k baban içinde Allah şifa versın

sağlık önemlı oruç sonrada tutulur zaten hastasın ve tutmak zorunda değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…