Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne güzel bir haber bu sarissa. hayırlı uğurlu olsun İnşallah bizlerle paylaşana ayrıca sevindim inan canım. bana torunlar çoğalıyor
ne bileyim niye öyleyim kıııı anlamadım valla..ohh desdiş niyeki ölesin kıı,hasta felan değilsin demii.
aman sıcaklarda yapar insanı öyle
he desdiş netim bozulmuştu şimdide facem bozuldu.saat 2,5 dan buyana acılmıyor site.hatta adresimi,şifremi yazacağım sayfa bile acılmıyor arka sokaktaki açıyor facesini ama ben beeenn çatlıcam yaa,şu son haftada farmda co-op um bozuldu,sonra modemim,sonra facem noluyooo yaa noluyoo,tek eğlencem şu oyun onuda çok görülüyoda kim görüyo onu anlamış değilim.çabıık face gelsin hazır oğlanda iftara misafirliğe gitmişken
aa kaç saat oldu hala yok ne mozilla kaldı ne chrome nede goole exlorer kaldı denemediğim off yaa offff ağlıycam hırsımdan senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
aynen valla yeşilim abla ben de öyle düşünüyorum yazın klimada serin serin oturacaksak yazın ne anlamı kalıyor..kışında sıcak sıcak oturmak için açıyoruz..ilginç vallaaaselamlar...ay ladym güldürdün sen beni nedense, başlada bir yerden neresi olursa olsun. kolay gelsin. bu havalarda nasıl kolay gelecekse
destuş burası böyle manyak bir yer işte aç klimayı otur ne anladım ben yazın tadından o zaman
esin valla nazarlara geldi irnam
Kızlar size güzel bir haber vermeye geldim. Hamileyim ben hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
iyi geceler hepinize
çok sevdiğimiz bir arkadaşımızı kaybettik, iki gündür onlarlayız, yarın yerine yolcu edeceğiz.
bütün kabettiklerimizi rahmetle anıyor, dualar yolluyorum. hepimize sağlık, huzur diliyorum. Allah kabul etsin.
kolay gelsin destuş. olur canım herşey olur, geç olsun fazla önemseme lütfen.
iyi geceler hepinize
çok sevdiğimiz bir arkadaşımızı kaybettik, iki gündür onlarlayız, yarın yerine yolcu edeceğiz.
bütün kabettiklerimizi rahmetle anıyor, dualar yolluyorum. hepimize sağlık, huzur diliyorum. Allah kabul etsin.
kolay gelsin destuş. olur canım herşey olur, geç olsun fazla önemseme lütfen.