Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canlarım benim. hepiniz iyiki varsınız inanın bugün gelen msj ların çoğu beni o kadar etkilediki ağlamamak için kendimi zor tuttum.sevmek sevilmek güzelmiş kısacası.
hele yabancılar hediye kutusu bile gönderen olmuş ayy çok güzel bir duygu yaa hepinizi çook ama çook seviyorum.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
böçüm hayırlı olsun balım yeni işin inşallah rahat edersin burda :Saruboceq:
sempatiksalakcinniFECELİ ANNENEEEEEEEEE
FECEDE KUTLADIK YAŞ GÜNÜNÜ DOĞUM GÜNÜN SAĞLIK HUZUR GETİRSİNNNNNNNNN ÖPTÜMMMM CANIM BENİMMMM
Bİ ANIMI ANLATIM SENİN KADIN OLDUĞUNU EŞİME ANLATAN KADAR AK İLE KARAYI SECTİM ERKEK DİYOR BAŞKADA Bİ ŞEY DEMEDİİİİİsempatiksalakcinni
SONUNDA İNANDI BAZI YERDEKİ YAZILARINI GÖSTERDİM YA İSMİ İRFANMIİ DEDİİİİİ INANDIIII akannehirakannehirakannehirakannehir KK ARKADAŞIZ DEDİMMM KK YAZILARINI GÖSTERDİMMM AYYY yerimsenibenARTIK İNNAYORRRRRR ÖPTÜMMM
-------------------------------------------------------------------------------------------
haa haaa ayy hiç güleceğim yoktu esmeeeeerrr.yaaa ben neler cekiyorum gel halimi düşün sen.
hergün hiç olmassa yaşıyorum yani baydı bayandı. mafoldumben
ahh babam ahhh başka isimmi yoktu vasiyet edecek bilmmeki.tüm resmi kurumlardan tutunda hastanelerde bile yaşıyorum
gecensene menopoz için tahliller yatırdım .ertesi günü sonuçları alamaya gidiyorum
ama sonuçlar yok ,ayy aranıyor soruluyor ama yok yok yok neyse tekrar kan idrar alındı yine yapıldı.öğlen sonu gel denildi gittim
haydaaa yine yok sonuçlar.artık iyce tepem attı noluyor diye bir cıkış yaptım ne bu keşmekeşlik hiç sorumluluk yok nasıl hastene felan ooo ben mangalda kül bırakmıyorum.
ayy ortalı karıştırdım baya milleti aldı bir telaş
ee kolaymı iki vede nerdeyse üçkez kan aldırcam yanii ne hakları var ufacık bir tahlile kaç ünite kan alınıyor.
neyse sonradan ben dedim beni nasıl kaydettiniz bay-bayan
aaa meğer beni tahlil yapanların erkekler bölümüne koymuşlar.tabi dolaysıyla kadınsal tahlillerde yokum kaydirigubbakcemile3
yaa işte öyle olmuştu daha neler neler neleeerrr.esmerim
leydim çok tatlım biliyorum kutladığınızı çok memnun oldum canısı