Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

kızlar uzun zamandır kısa olarak uğrayıp selamlarımı bırakıyordum. evde koşturma çoktu. halada yoğun. oğluş günde 3 defa duşa girip üst değiştiriyor. kız, ben ve eşimde aynı durumdayız. akşamları dağ gibi çamaşır, ütü. yemek fasıllarıda ayrı. birde kedilerimizin yaramazlıkları, derken vakitler bana yetmez oldu.gençken öyle yorulmak nedir bilmezdim. şimdi yorgunluktan oturduğum yerde sızıyorum. pc başında duramıyorum. zorlada olsa uğramaya çabalıyorum.
irnam allah kavuştursun. alışınca tabii zor geliyor.
duygum artık ev hanımı oldu. hey gidi günler. yıllar ne çabuk geçti. daha önce biz ona ceyiz sayfası yapmıştık. evlendirme gayretleri içindeydik. kaydirigubbakcemile5
böcüğüm senide başgöz ediyorduk. bilmem hatırladın mı. kaydirigubbakcemile3
şimdi bekar kızımız kalmadı. biz kime takılacağız.:eek:
yeşilim sıcaklarla aranız nasıl. biz çok fena durumdayız. millet iftarını, sahurunu balkonlarda yapar oldu. evler cehennem gibi. klimaların etkisi çalıştığı sürece. kapadın mı durulamıyor. çocukluğumdan beri ilk defa böyle bir ramazana rast geldim. belki vardı da ben hatırlamıyorum. allah herkese güç versin.
esmerim haklısın vallahi, herkez faceli oldu. kimi ararsak orada.kaydirigubbakcemile3
lereenim sende hoşgeldin.
hepinizi öpüyorum. serin günler diliyorum.opuyorumnanaktan

günaydın teyzoşlarmzemuszemus
bugün benımde cok cok özledığım benım ıcın kardeşten öte arkadaslarım gelecek
cok mutluym
ee ırnam gıbı uzak olunca küçük bı mısafr faslına bıle sevınır olduk:nazar:anadan ayrı babadan ayrı kardeşlerımden ayrı kaldımmafoldumbenhepsını öle cok özluyorumkı

irnam sende üzülmekte haklısın
aynı benım annem babama hasret cekmem gıbı sende cocuklarına cekıyorsun
7 aydır ne anamı göruyom ne babamı
yenı işimde bayramda tatıl olursa kocacımla gıtmeyı düşünüyoruz
aılemle gecıreceğım ılk ayrı bayramım
evımı özledım odamı eşyalarımı
bekarlık gercekten cok ayrı bıseymış cok:nazar:
eşimi cok sevıyorum ama keşke annemlere yakın olsaydık
ınş.kendı evımız yakın olur ama eşimde karşıyı hıc sevmıyo kalabalık gelıyormş bızıım semt:mymeka:mooklu nolcak bahaneye bak
daha gecen ve öncekı bayramlarda bayram sabahı kesınlıkle herkes bızım evde toplanırdı
annem ve babamın evınde
ablamlar abımler yengeler enısteler tornlar.........sofraya sığmazdık
şimdı noldu
annem babam köyde ablamın bırı cok uzağa taşındı
diğerlerıde koca totolarını serıp bayramın ılk günü yatarlar kesın
annem babam olsaydı bayram namazına gıdılırdı
ahh ahh ana baba yerım ahhh
keşke kalakalsaydık yanlarınızda
mafoldumbenamma dertlendım bugn yaa

leerenım artık kısacık yazıp gıdıyonn:dilcikar:
herkescıklerı cok öpüyomm cokk

betül ablam bak hatrlattın bekrlığı gördün mü

günaydın
günaydın
haftanız şen olsun
kendinize dikkat edinnn
burasıda yanıyor ya oysaki serin bi bolgeeee burasııı balkonlarda iftar acıyoruz bolkonlarda yatıyoruzz vallahı kavga bile cıkyor ben sen yatacayız diyeee balkonda
allah hepimize sabır versin aminnnn

iranammmm
canım benim b
allah kavuştursunn yerlerinde rahat ederler onlar bülbülü altın kafese koymuşlar illaki vatanım demişşş kızında ozlemişdir yerini yatağını
ya sabah sabah dertlerime yaralarıma dokuntunuz böçük le sen irnam benim kıslarım hep gürbette evli değiller ya olsun lar ben hasretlerini çok cekyorum içime atmakla başka carem yok canları sağ olsunnnn
---------------leydim benim akrabam var izmirden vefat etti biz gelmedik dayımlar geldiler hemen döndüler ya yanmişlar yani cenezeyi zor kaldırıp kaçmişlar burası izmire göre serin diyorlarrr
allah herkese sabır kolaylık versinnnn öptümmmm

iyi geceler kızlar

ayrılık zordur Allah hepinizi sevdiceklerine kavuştursun İnşallah. ben başka şey yazamayacağım çok duygulandım

evet bu aralar genel konuşmalar aşırı sıcaklar ve siyaset tabi ki . "nolak bu memleketin hali:)" gibilerden herkes memleket kurtarır oldu lafta ...neyse iyiki burda paylaşmak yasak aman ha ağzınızı açmayın.....

hahahaah caza var biliyonuz.....hepinizi kocaman öptüm yine

not= lereenimin PCsi bözuk az girebiliyor yazmıştım daha önce...

gece gece uyku tutmadı ..

böçüüümm ağlattın beni kısss.zaten doluyduuumm senağlamasenağlama.

moklu işte nolcak bi mokluda bizimki,ne bura nede anasıların ora olamazmış peeh napcaksak biz.amaann mok canına ben torunumu öslüyom zateenn.
ayy pek bi şeyli oldu bee :kedi::kedi:

yeşilim nolak :) heya bu memleketin halii hele azda kaldı ref-ran-duma duma duma dum gidiyo bide. yerimseniben susaak caza vaaaarrr..hep yanıış yazdım bahh :sinifsinif::jeyyar:

oqbspk.jpg

yazdıklarınızı okuyunca bende duygulandım. ben evlendim evleneli gurbetteyim. anacığımı daha geçen sene görmüştüm. bu sene kısmet olmadı. ne zamanda görmeye giderim hiç belli değil. bana kalsa koşarak giderdim. evdeki hesap çarşıya uymuyor.
esmerim gerçekten burası çok sıcak. ankara da geceleri serin olur ve uyuyabilirsiniz. hatta üstümüze örtü örterdik. burada geceleri gündüz gibi sıcak oluyor. nemde yükselince nefes bile alamaz oluyoruz. ayrıca burada çoğu evde klima var. olmayanlara allah yardım etsin. klimalı odada yatar olduk. yoksa uyumanın imkanı yok. evde şort ve askılı bluzlarla dolanıyoruz. yinede her yerimiz pişik oluyor. havalar serinleyince mutlu oluyorum.
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum.opuyorumnanaktan

kızlar, ailenizi görmeyi ihmal etmeyin sonra pişman olmayasınız. Allah korusun, Allah korusun ama hayat öyle hızlı akıp gidiyor ki...benden demesi. fırsat yaratın ölümlü dünyada ...onları hiç bir şeye değişmeyin. para yaratıp gidin, fırsat buldukça gidin gerisi boş. ne evlatlar için değer, ne eş için..her şeye değiyorlarsa tabi ki. öfff ben de doluyum çok doluyum

hoşgörünüze ve affınıza sığınarak
biraz geç oldu biliyorum ama ramazanınız mübarek ve hayırlı olsun
herkesin
hafta sonu ortanca abimler ve annem vardı 1 gün kalıp gittiler güzel oldu
ama tabi gidişler kötü oluyor..burada herkes gurbette sanırım
şimdi aramıza duyguda katıldı gurbetçi olarak Allah ona da sabır versin ne diyelim
benim eylülde 7 sene olacak yerimden yurdumdan ana baba ocağından ayrılıp gurbete çıkalı ama yuvanda mutlu isen özlem daha hafifi oluyor

tabiki ne kadar mutlu olsanda yeni evliyken ilk 2 sene çok şiddetli oluyor
ana baba ve yuvaya özlem ben gece kalkıp ağladığımı bilirim ilk senelerde
ama sonraları gerçekten alışıyor insan

özlem bitmiyor ama canını eskisi gibi yakmıyor sadece bunu şöyle düşünün
kabuk bağlamış b,r yara gibi oluyor artık acımıyor ama hep orada duruyor
tabi kaşıdıkca oynadıkca kanıtırsınız....yani bu da ne demek
kafanızı sürekli takıp odaklanıp düşünmiyeceksiniz..dikkatinizi başka şeylere verceksiniz
zaten sonraları evdi yemekti temizlikti derken yavaş yavaş sorumluluk
omuzlarda ağırlığını hissettirince bu hafifleme o zamanlar daha etkisini gösteriyor
hele birde çocuk oldumu tamam artık bütün hayatınız çocuğunuz oluyor
demek ki Allah çok güzel bir doğa kanunu uygulamış..çok güzel bir devridaim oluyor farkında olmadan...

selam şekerlerim...uğramazsam gelen yok,...biliyorum yazın böyle oluyor herkes bir yanda.....dualarım herşey gönlümüzce olsun ...iyi olalım gerisi gelir

günaydınnn
günaydın lar olsun evinizeeeee
hayatınıza işinizeeeeeeeeee
hepimizde çok çok iyi olmayaaa çalişyoruzzzzzzzzz

X