- 26 Temmuz 2008
- 13.460
- 4
- 70
kızlar uzun zamandır kısa olarak uğrayıp selamlarımı bırakıyordum. evde koşturma çoktu. halada yoğun. oğluş günde 3 defa duşa girip üst değiştiriyor. kız, ben ve eşimde aynı durumdayız. akşamları dağ gibi çamaşır, ütü. yemek fasıllarıda ayrı. birde kedilerimizin yaramazlıkları, derken vakitler bana yetmez oldu.gençken öyle yorulmak nedir bilmezdim. şimdi yorgunluktan oturduğum yerde sızıyorum. pc başında duramıyorum. zorlada olsa uğramaya çabalıyorum.
irnam allah kavuştursun. alışınca tabii zor geliyor.
duygum artık ev hanımı oldu. hey gidi günler. yıllar ne çabuk geçti. daha önce biz ona ceyiz sayfası yapmıştık. evlendirme gayretleri içindeydik. kaydirigubbakcemile5
böcüğüm senide başgöz ediyorduk. bilmem hatırladın mı. kaydirigubbakcemile3
şimdi bekar kızımız kalmadı. biz kime takılacağız.
yeşilim sıcaklarla aranız nasıl. biz çok fena durumdayız. millet iftarını, sahurunu balkonlarda yapar oldu. evler cehennem gibi. klimaların etkisi çalıştığı sürece. kapadın mı durulamıyor. çocukluğumdan beri ilk defa böyle bir ramazana rast geldim. belki vardı da ben hatırlamıyorum. allah herkese güç versin.
esmerim haklısın vallahi, herkez faceli oldu. kimi ararsak orada.kaydirigubbakcemile3
lereenim sende hoşgeldin.
hepinizi öpüyorum. serin günler diliyorum.opuyorumnanaktan
irnam allah kavuştursun. alışınca tabii zor geliyor.
duygum artık ev hanımı oldu. hey gidi günler. yıllar ne çabuk geçti. daha önce biz ona ceyiz sayfası yapmıştık. evlendirme gayretleri içindeydik. kaydirigubbakcemile5
böcüğüm senide başgöz ediyorduk. bilmem hatırladın mı. kaydirigubbakcemile3
şimdi bekar kızımız kalmadı. biz kime takılacağız.
yeşilim sıcaklarla aranız nasıl. biz çok fena durumdayız. millet iftarını, sahurunu balkonlarda yapar oldu. evler cehennem gibi. klimaların etkisi çalıştığı sürece. kapadın mı durulamıyor. çocukluğumdan beri ilk defa böyle bir ramazana rast geldim. belki vardı da ben hatırlamıyorum. allah herkese güç versin.
esmerim haklısın vallahi, herkez faceli oldu. kimi ararsak orada.kaydirigubbakcemile3
lereenim sende hoşgeldin.
hepinizi öpüyorum. serin günler diliyorum.opuyorumnanaktan