Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

günaydın
arkadaşlarrr

bi ramazan ayının daha girdik RABBİM BİZE KOLAY SAĞLIKLI ORUÇ tutmaya nasip etsinn amin

hayırlııı bereketlii ramazanlar arkadaşlar.

ben pek giremedim. diceksiniz facede sin yaa.
orayada damat burdayken o girdi benim adıma.valla o topladı ekti biçti,sonrada o gidince ben arada mecbur çürümesin diye işte bazı şeyleri girip ara ara hallettim.
oğlum bugün gitti,yarında gecede kızım ve torunum gidecek ,yanlız kalacamm yinee senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

herifde yok yinee.

hepinize kolay ramazanlarr canlarım sıcak ve uzun günlerde zor olacak ama allah sabrını veriri inş.

Selam,
Biliyorum sizi çok ihmal ettim.
İnşallah herkes çok iyiidir.
Hayırlı ramazanlar diliyorum.

günaydınnnn
canlarımmmm
leydimmm
nasılsın resim çıkmamaışşşşş
sarisa hoş geldin ozletin kendini
irna ALLAH kavuştursunnnn canım bi an oluyorki ev doluyor bi an oluyorki ev boşalyor
kıs koçayı ne yapcannnn
ama biz olmuşuz bi koçaaaaaaaa hahahah:)
yeşilim kendine ii bak
duyguda evine gelmiş böçek iş buldumukiiii
neyse canlarım öptümmm sizleriiiii

hoşgeldin sarissacım nerelerdesin...selam kızlar irnam gittiklerinde senin halini düşünmek bile istemiyorum ama herkes evine dönsün, sen işini bil özleyince yine gidersin hayat bi koşturmaca özlemlerle geçen bi koşturmaca....

slmm
ırnam üzülme ama gene gelırler
hem herkesın evı var onlarda evını özlemıştır gene gelırler ama bayramda gelıo senı yalnız bırakmazlar

esmerım yok daha başlamadım ınş ptesı
yesılım nasılsın
leerenım yok
duygu gelmemış balayı bıtmedı herhal:jeyyar:

Hayırlı günler, Cumalar...

böcüğüm duygu evine dönmüş yukarılarda yazmıştı. keyfi yerindeymiş ....

iyi akşamlaaaarr.

nasılsınız hepiniz iyidir inşallah.

dün gece yolcu ettik ağııııırrrr misafirlerimizi. bugünde vardılar yerlerine,çok rahatsız etmemiş kuzum annesini .arabayı hiç sevmiyor çünkü küçük bızırık.sürekli ağlıyordu arabada diyorum acaba arabamı tutuyor zavallı anlatamıyor CADIARZU..neyseki gece gittikleri için biraz uyumuş.

dün onları yolcu ettim geldim evde sesli sesli ağladım.hiç böyle olmazdım üzülürdüm ama gecerdi,bu fıstık beni kendine aşık etti resmen yaa.heryerde onu gördüm gün boyu.

bayramada gelemiyorlar.amaann zaten evleneli hiç bi bayram olamadıki yanımızda.neyse mutlu ,sağlıklı olsunlarda biz taş basarız.off offf.yok yaa uzağa vermicen kızını başka bişey demem.boş konuşuyom biliyomdaa iştee nasipp..senağlama

sarisa hoşgeldin tatlım,tatil bitiyor yavaşdan dolar yine burası opuyorumnanaktan

bugün çok susadım,şimdide içim cangul cungul kaydirigubbakcemile3

sıcakta oruclulara allah daha çok sabır versin :Saruboceq:

herkeze hayırlı sahurlar arkadaşlar opuyorumnanaktan

irnaaaaam Allah kavuştursun. ev bomboştur şimdi. sıkma canını oyalanacak şyler bul kendine kolay değil biliyorum her yerde o mis kokusu vardır.

hepinize kocaman sevgi yolluyorum şugırlarım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…