Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

canlarım geçmişi okuyamadım. inşallah hepiniz iyisinizdir. ben oğluştan hala fırsat bulamıyorum.
irnacım hoşgeldin. destinacım, sarissacım, böcüküm, duygum iyi olmanıza sevindim.
yeşilim sen nasılsın. bu sene bolca misafir ağırlayacak gibisin. ama insan sevdiği kişilere hizmet etmekten zevk duyar.
anuşka seminerleriniz bitti mi.
neyse hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar
herkeşler ıyıdır ınş

yesılım ablam sana kolay gelsın ne guzel hep sevdıklerınle olacaksın

betül ablam saat kaçta gırmışsın öle
maşallahakannehir

günaydınn
kımseleer gelmıyor artık burayada:gitme:neyse ben genede yazım
bugunde akşama kada calısıyom
cnm sıkkın neden güzel bı işim yok sankı

böcük be şikayet etme..iyi kötü yine var ya işsiz olanlar ne yapsın
insan elbette en iyisini ister ama olmayıncada olanla yetinmek lazım....
böcügü laf yetiştirdikten sonra

gelelim herkeşe...

nasılsınız ya neden kimse yok neden eskisi gibi kimseler gelmiyor ha bende gelemiyorum o da dogru ama
hadi benim dügün teleşım var.....
dün gelinligin dikimi bitti ögleden sonra almaya gitcez hakan geldi.ufak tefek şeyler var alıcagımız.
akşam belki ankaraya gidebiliriz yarın akşam gelirim artık.
sanki ankara konyanın bir semti oldu.git gel git gel artık yollaramı alıştım ne mesafe kısa geliyor.
gerçi hakanda arabayı sürmüyor uçak sanıyor sanki uçuroyor.
3,5 saatlik ankara yolunu 2 saatte gidiyoruz.bazen ben kzıyorum 2,5 saat oluyor.
o yüzden hep aklım konyaya gelirken hakanda oluyor allah korusun
evimize oturma grubu aldık.eski olanları çok eski degildi. ama benim anneme sözüm vardı aldım.
olurya evlenince el oglu aldırı aldırmaz diye alayım dedim..hakanda öyle biri degil yinede aldım
eski olanları yüzlettirip yenileyip evi yanan bir yakınımız var ona vericez.
bunun dşında ayakkabı bakıcaz ayakkabıyı 38 giyiyorum ama 45 filan alcam sanırım o kadar çok ismimi ayakkabına yaz diyen varki 38 numara ayakkabıda yer sıkıntısı çekicem
ha bide temmuz 10 yada 14 gibi net degil olursa yazarım.konyada yorgan kaplaması diye bir adet vardır.kızın çeyizi bir odaya serilir.akrabaları arkadaşları hem çeyize bakar hem yer hem oynananır bir nevi gündüz kına gecesi gibi bir şey.
onu yapcam ama çeyislerim olmaycak hepsi ankaraya gitti.
kk tanıdıgım arkadaşlarıma dedim.....sizlerede diyorum bazı arkadaşlarım gelicek konya olan kklılar yada konya dışından.sizleride beklerim.lutfen gelin .hepiniz çagırıyorum hem eglenir hemde konyayı gezersiniz mevlanayı ziyaret ederseniz.
yeşilim ablam
lereenim
irnam
esmerim
destim
sarissa
fırstlaydım
böcükle konuştuk o biliyor.
unuttugum oldumu kusura bakmasın lutfen gelin haber verin oldumu beklerim.

hafta içi dügün davetiye kartım basılacak.of sanki heyecan bastı temmuz hiç olmaycak gibiydi.nasıl geldi anlamdım valla sayılı gün çabuk geçer derler aynen öyle oldu.

ha bide ütü alcam en önemlisi ne alcagımı bilemedim herkese bir şey diyor.biz evde marka yazsammı acep yeşilim ablam izin veririmi ki
sadece tanışmak için diyorum ama ama beko kullanıyoruz çok iyi bende tefal olsun dedim çünkü yeni bekolar iyi degil dediler tefalade öyle diyorlar kafam karıştı
sizdende bir akıl alayım.yardım edin bana ne olur.

telaşlarım böyle bundan sonra daha az girerim artık kk ya.sizi özlüyecem ..sizde beni özlen tamamı
öptüm kocaman hemide sizi.kokulu kokulu en kocamanından

duygucuğum çok teşekkürler davetin için. canım benim her işin rast gitsin çok çok mutlu olun ınşallah

yazdıklarını okurken ne kadar mutlu olduğunu hissettim

sorduğun için, ütü tefalden şaşma derim herkes çok memnun de yinede sen bilirsin.

iyi pazarlar herkezee.

ayy duyguumm.tatlım benim hem okudum hem güldüm .ayakkabın 45 nosu hiç fena değil bak gider ayak kızların gönlünü almış olursun ama bu arada hakanın ayakkabısına yaz kıss nolcak sanki,oda bi çeşit ilk kez damat oluyor yaneee kaydirigubbakcemile3
canım benim düğüne inan çok isterdim gelmeyi,hemde ne iyi olurdu.off offf oynamak vardı senin düğünde şimdi.,yinede çooook teşkekür ederiz davetin için,gönlümüz yanında ama bunu bilesin fıstığım.
allahım her işini kolaylıkla halletsin.sana ömüüüürr boyu mutluluklar nasip etsin,ağzının tadı hiç bozulmasın güzelim.
haa hakanın kulağınıda cek iycene.neymiş öyle arabayla uçağı karıştırmasın ,ortada trafik canavarları dolaşırken üstelik.lmaz:allah korusun amaaaaann. :Saruboceq:

hepinizi öpüyorum.yine bu akşam düğün var,,sonrada görümcemler gelecek bir kaç günlüğüne,ankaran tatile geldiler,akıllarına yanayım,gidin bi tatil beldesine.halbuki,değişiklik yaşayın,koştur koştur suluovada ne varsa.geri kalan zamanıda eş dost ziyareti yapın. geliyorlar bir ,birbucuk ay buralarda.üzülüyorum yaa.durumlarıda iyi halbuki..
herkez yaşıyor amaa herkez kaliteli yaşayamıyor,imkan olsa bile

günaydın herkeseee
günaydın evinizee
arkadaşlar iyisinzdir inşş....
hani derler ya gezdiğin şurda kalsın ne yedin içdin yazıyorum canlarımmm
gazi antepte tanıdıkta kaldık maraşta ve urfada otelde .....
sağ selim gidip geldik çarşamba akşamı yola çıktıkk dört gün güzel sıçak bi tatil olduuu
gezmek istiyen arkadaşlara tavsiye ederimmm çok sıçak yalnız şibir şibir ter su ama deydii gizemli ortamlar tarihi eser balıklı gol urfanın çiğer durum,
gaziantipin baklavası ve patlacan kepap,
maraşın dondurması ,
biriçikde kuzu kepap herranda ciğköfte ve çiğer ,ve bi okadar güzel tarihi yerleriiii harikaydııı ama bunları yerine su ve karbuz yiyorduk terden sırıksıklam olyordukkk alışık değiliz ya sıçak ortamaaa,,
ve inannırmısınız biz korkarak çıktık yola hiç bi sakıncası yok yollar çok güzel ve tahlikesiz hiç bi yoklama yoktu hiç bi jandarmaya rastlamdık yani o kadar kontroluuuu biz tem yolu kulanmadık başka yerlerede kolay gidelimmm yinede hiç bi terslik yok arkadaşlarrr hiç sıkıntı yaşamdıkkk
arkadşlar geleçek yılda nasip ederse mardin ne gideceyizzz türkiyemin her yeri bi inciiii
gidip denizde zaman gecirekcesiniz benim fikrimmm bu yerleri gezmenizz, çok tatlı insanları var yardım sever konuk sever ben sevdim iyide geldiii bize HAZRETı ıBRAHıMıN yaşdığı yeri görmek suyunda içmek balıkılarını yemlemek bizede nasip oldu ALLAHIN izniylee
gecmişi okumadım hepinizi yürekten sevgilerimi yollayorummmm
kırşehirden selam larrrr dostlarrr.....
alıntı yapmadım
duygum çok isterdim gelmeyi ALLAH seni mutlu mesut etsin bizede çok yakınsınnn
ama bu aralarda gezdiğim yeter der eşimm başka bahara ankaray gelirsen buluşmaya gel senin için gelecem kırşehirden selamlarrrrrr... öptümmmmm

günaydın herkese eşimin iş yerindeyim
evden girip yazmaya zaman bulamayınca aklıma geldi buradan gireyim diye
ne yapsam diye düşünüyordum bir tanede izinli olan var onun pc si boş
hazır masasına oturmuşken demi:)))kaydirigubbakcemile3

irnam hoşgeldincanım demeyi unttup farkındayım
ama inan bu aralar o kadar çok şeyi unutuyorum ki...
ama az önce yazdıklarınızı okuyunca hiç arayan da yok ülen beni dedim
demekki ben ararsam arıyorsunuz ben aramazsam beni hatırlayanımda yok demek dedim:gitme:

duygum yorgan kaplanı deyince benim yorgan kaplamam aklıma geldi canım
konyada olsam gelirdim canım ama temmuz 12 adanadan misafirim geliyor
eşimin üniversiteden arkadaşı
ben adanaya operasyon için gittiğimde onlarda kalmıştık şimdi onlar geliyorlar bize

yeşilim abla sen nasılsın ben sorayım bari yaaaa
ya oğlum gene boğazı indi.dr.a götürdük kulak burun boğaza
çocuk dr. KBB ye bir gösterin dedi bu kadar sık hasta olması geniz etinden olabilir dedi
çumartesi götürdük gerçekten geniz eti çıktı offff
canım sıkıldı ona bayağı şimdi içime sinen iyi bir kbb dr arıyorum
şeniz abla senin var mı burada öyle övülen eli iyi olan KBB dr.

selamlar şugırlar

esmerim oh iyi yapmışsınız biz yıllar önce gidip görmüştük mardine kadar çok değişik gelmişti bize sanki Türkiyede değilmişiz gibi arap ülkelerinin havası var malum çok enteresan, yaşamlarıyla, düzenleriyle farklılıkları var. bizim hoşumuza gitmişti...tehlikesiz gidip gelmenize sevindim canım

destuşum yukarılarda okumamışsın seni andık ama niye öle diyon çok işim var taşınacağız demiştin:)

oğluşuna geçmiş olsun

epinizi öptüm

desişim ben seni facede gördüğüm için diyorum iyii,yani ,
önemli değil bitanem,gröüyoruzki bir şeyler yazılıyor yada yayınlanılıyor.ondadan insanın merakı gidiyor.
oğluşuna çok geçmiş olsun.inşallah kolaycıkca atlatır hiç korkma geniz eti hemen alınıyor.

esmerim hoş geldin canım.
yediğin içtiğin senin olsunda ,,yane öyle güzel şeylerde yazmışsınkii yutkunmaktan başka bişyede yapamıyorum ama sıcaktan sende yiyemişsin.ayy ben olcamkii sıcağı felan sallamam arkadaş hepiciğin tadına bakarım.severim değişik şeyler yemeyi az ve özz kaydirigubbakcemile3
iyi etmişsiniz gezip görerek,biri bir yaşamak başka tabii..

yeşilim.seninde biliyorum yoğun olduğunu,misafirler çok,kolay gelsin tatlışım sanada.

kızlar tek tek yazmıyorum.hepinizi öpüyorum anacım.çünküüümm kimi tatilde,kimi köyünde kentinde,herkez yerinde rahat etsinde.amann kışın yazışırız yineee,haberlerşiriz inş.

çok acıkmışım esmer yaaa,yemek çeşitlerin,hatırlattı valla kaydirigubbakcemile3

günaydın günaydın
evinizde işinizde sağlık huzur para eksilmesin aminnnnnn

yeşilim geleçek yıl mardıneee gitmeyi düşünyorum nasip işi kısmet olursaa irnammm tşk ederim iyi geldiii bu kacamakk banaa sıçaktan yenilmiyorki su karbuz başka bi şey yemedim inanki sizsız gecmedi boğazımdaaa
destine seni iyi olduğuna sevindim oğlunuda gecmiş olsunnn
leydim pç oğluna kaptırmış galibaaaa yokkkk öptüm
pç karamaya başlamış işçiler oynamış her an gidebileri bozulmay yuzu var şu anaaaaasempatiksalakcinni

merhaba taşınmam temmuz 15 den sonraki haftalarda olacak
onu belirtmiştim zaten ben telefonda ses duymak anlamında demiştim
ama sanırım yanlış anlaşılmış neyse geri aldım zaten

teşekkür ederim oğlum için biliyorum basit irnacığım yeğenimde oldu
ama o kadarda basit değil sıkıntısı çok zor oluyor 2 haftaya yakın

yaptırmaya bilirim dr.da illa yapalım demedi 7 yaşında kesin küçülür
çok rahatsız etmezse bekleyelim dedi bakalım hayırlısı

irnacığım tlf.la arama olayını senin için dememiştim kızının yanında olduğunu
evde olmadığını biliyordum canım

canlarım kısa süreliğine giriyorum. malum oğluşun laptopu hala tamirde. bana fırsat kalmıyor. çocuğum internetten iş arayıp duruyor. bir tane cevap gelmedi hala. moralimiz bozuluyor. bu yüzden habire pc başında.
esmerim iyi gezmişsiniz vallahi.
irnacım sende iyisindir umarım.
duygum artık gün sayıyor. allah önünü açık etsin.
destişim ev taşıma derdindeymiş. allah kolaylık versin. oğluşunada geçmiş olsun.
yeşilim sende benim gibi fırsat bulup giremiyorsun galiba. havalarda çok sıcak oluyor. evlerin içinde oturmakta eziyet resmen. klima, vantilatör bile bize kar etmiyor. dışarıda çıkılmıyor.
böcüküm bu işini seviyordun. yine ne oldu canım. ters giden birşey mi oldu.
bugün benim evlilik yıldönümüm. kimse hatırlamadı ama. :1no2: 28 doldu, 29 dan gün alıyorum. evdekilere akşama kadar süre tanıyacağım.:çok üzgünüm:

teşekkürler herkese....güzel dileklerinize heyecanımı paylaştıgınız için anlattıklarımı okuyp bana güzel şeyler dediginiz için teşekkürler.
keşke yanındada olsanız...
her birimiz bir yerdeyiz valla böyle zamanlarda sevdikleri yanında olsun istiyor.benim sevdiklerim yanımda ama sizler yoksunuz biliyorsunuz ki benim için özelsiniz..

dün dügün kartı begendik.çarşambaya biticek sanırım....hafta sonu kartım dagıtılacak....
ekmekten sudan kesildim canım hiç bir şey istemiyor.bu hafta sonu işten çıkıyorum.
işimin ankarada da yan şirketi var orda çalışıcam....hakan çalış desede pek istemiyor nasıl olcak bilmiyorum.
bunun dışında kardeşimin elbisesi dikildi harika olmuş.herkeste bir telaş sormayın.
benden bir hafta sonrada halamın kızının dügünü var.amcamın kızının önümüzdeki hafta nişanı var...
sülalede kız kalmadı.hepimiz yuvadan uçuyoruz
öyle sıklaştı ki dügünler.ramazan gelmeden herkes telaşa bindi.
herşeyi yazıyorum sıkmıyorum dimi sizi..

tekrar herkesi öpüyorm teşekkür ediyorum iyiki varsınız

merhabalar

esracım ben seni hep arıyorum canım unuttun mu?:):) ama sen hiç aramıyorsun
kimseyi unutmuyoruz hep aklımızdasınız ama bazen işler yüzünden ihmal ediyoruz işte.

duygum heyecanlısın tabi ki

böcük nerelerde

lady oğluna hayırlı işler inşallah. inanın hepsi için güzel işler temenni ediyorum.

esmerim mardini görün valla ama şimdi korkar insan gitmeye ne dersin senin gittiğin yerlerde bi şey yok diyorsun ama ne bileyim ürküyor insanoğlu

irnam iyi olmana sevindim hepinize mucuklar..

merhabalar herkese iyi sabahlar şeniz abla ben
unutmadığım için demiştim zaten sen benim numaralarımı kaybetmişşsin

ben aradığmda en son konyadan döndüm diye (3 ay önce)o zaman tekrar verdim nolarımı

daha bu yaşta o kadar unutkan değilim :))kaydirigubbakcemile3

neyse önemli değil ya ben direk bir şahsa olarak dememiştim

duygucuğum yemeden içmeden kesilmişsen nikah tuttu derler sen öyle olmuşsun
iş konusundaç da çok şanslıymışşsın Ankara da da şubelerinin olması iş
aramaman çok iyi..sen çalış Hakan alışır belli süre sonra
evde çok sıkılırsın yoksa canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…