Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

duygum hepimiz o duyguyu yaşadık canım. ana-baba evine veda etmek gerçekten zordur. ama evine gittikten bir müddet sonrada illa evim evim diyeceksin.
sarissacım leyleği havada görmüşsün galiba. ne güzeldir yeni yerler görmek, tanımak.
anuşkam az daha dişini sık canım. 2 ay özgür olacak ve kafanı dinleyeceksin. oğluşunada üzüldüm.
yeşilim sanada kolay gelsin canım.
esmerim öpüyorum seni.
böcüküm yeni işinden memnun olman gerçekten çok iyi. insan sevdiği işi yapmalı bence.
hepinizi öpüyorum. oğluş başımda pc.yi bekliyor.kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

işimden memnunum ablam ama yanımda calısan bayandan değil:mymeka:
bazne öle sınır edıyorkı
sabah 9 işbaşı ceyrek kala geldım
geç kalıyorsun dedı
8:30da gelıyorum kendısı ohoo gec gelıo kımse bısı demıo
sureklı bı havalarda
annem yaşında kadın olmasa coktan cvp verırdım
gecen gün ben 8 oldu akşamişten cıkıyorum
eşimin yanımda bana dıo çık bakalım 11 de cıkcan gunler olcak
bıgun sonra dedımkı
ben asla 10 11 e kadar calısmam
sorumluluklarım var
yemek yapmam laızm aılem var
o saate nasıl gtcem eve kocam gece calısıo
gıtmış hemen patrona demış
dedımkı benım ağzım dılım var sorunlarımı cekınmeden derım
sıze düşmez dedım
sinir edıo benı

ceeehh eeeeeeee sempatiksalakcinnimerhaba herkese arkadaşlar
özledim sizi
misafirlerim bugün gitti 10 gün sonra yeni misafirlerim gelecek artı oğlumu kreşe başlattım biliyorsunuz demiştim,kreşi uzak 18 km
git gel 36 km hergün ben arabayla onu alıp eve getiriyorum
eve gelince yemekt,i falan haşatım çıkıyor

artı misafirler yazın benden ümüdi kesin arkadaşlar ev pansiyonunuda açtık zaten
gelecekler sıradakaydirigubbakcemile3eyvahedigeldismile

ben müsait olduğum saatte burası topikde boş oluyor
bende face takılıyorum genelde orada arkadaşlarla
neyse haberleşiyoruz
duygucuğum kandillede mesaj çektin aldım ama misafirlerden yoğundum cevap yazamadım canım
akşam zaten nasıl yattığımı bilmiyordum..ne olur kırılma bana canım
evlilik ne zaman duyguşum az kalmış herhalde
canlarım çook özledim sizleri
her ne kadar face de akşamları hep birbirimizi takip etsekdekaydirigubbakcemile3

destiş
faceye takılcana buraya ıkı kelam yaz:dilcikar:

canım akşamları kimsenin olmdığı saatlerde giriyorum
yazsam bile diğer cevapları bekleyecek kadar oturamıyorum

ertesi akşama benim yazdığım sayfanın üstüne bir sürü sayfa eklenince
kim ne yazmış bana bir şey denmiş mi takip edemem
bu seferde yazılanları es geçmiş gibi olmasın diye giremedim

şu 10 biraz rahatım inşallah ondan sonra tekrar misafir
arkasına da ev taşımam var
temmuz 10 misafir temmuz 15 den sonra taşınma telaşı

hayırlısı bakalım yoğunluk iyi oluyor gerçi boş durmak sıkıyor beni

selammmm

laydim ben hepp leylekleri takip ederim
gezmeyi çok seviyorum da:))
o nedenle mutlaka havada leylek görürüm

böcüğüm illa böyle uyuz tipler çıkıyor nedense
hiçbir şey dört dörtlük olmuyor

off yaa antalyada yaşamak da hiç yazın işkence oluyor sanırım
peş peşe misafirler
en kötüsü de sizin için değil de tatil için gelmiş olmaları
tabii şikayetçi değilsen sorun yok destiş

ama herkes uğramıyor sanırım
irna abla, leerenim abla ve diğerleri neredeler?

destiş
bende gelem sana ordanda yesılım ablama gecerım
olmaz mı
sen yaz sayfalar cok ılerlemıo
okuruz
merak ettırmede bızı
sana kolay gelsın

sarıssam takmıom valla

kızlar iyi olmanıza sevindim

irna kızının yanında sarissa, lereenim pc bozuk zar zor giriyormuş...sen temelli mi gittin biraz yazsana sarissam...ne yapıyorsun oralarda.

arada da olsa size gelmek güzel canlarım

nörüm ablam ırnam yok kazak örüyom:hulya:
aman kımsenın dedıklerıne üzülmem ben
ancak değer verdığım ınsanlar benı üzer
sen nasılsın

ayy geldiim geldiiiiiiiimmm.dün gece geldim canlarııımmm...
aman ne özledim herkezleriiiii.orada hiiiç girmedim.boya badana ,birde yatak odası takımı yeni alındı.onu yerleştir halısı camı kapısı yani dip köşe temizliği derken günler bir cırpıda geldi gecti.hele hele zeynebimin tatlığıda,cene araması da üstüne eklenince zaman yetmedi bile..inanın hiç dışarı cıkmadım bile,zaten faceye hiç giremedim.benden arkadaşlarımın profillerini tanımamı istedi durdu. birde gecmiş profillerinide gösteriyor.eee farm için bi dolu yabancı arkadaş olduğu için tanıyamadım.o yüzden acılmadı başka pc den.hiç anlamadım bu işi,hatırlıyormusun yeşilim senin verdiğin adreslerede girememiştim.aynı şey başıma geldi valla.neyseki tarlayı eltimin oğlu ekti biçti,oda hiç bişeyi yayınlamamış.dünya hediye gelmiş sağolsun arkadaşlar.geldim hem pc de hem evde o kadar iş varkii,eşim üç gün sonra memlekete geri döndü,ben tektim yani,evi temiz tutmuşlar gerci ama yok içim rahat etmiyor..
sarıkamış hala soğuk,inanın akşamları verdiğimiz nefes hala kış ayındaki gibi belli oluyor..birde gittim gideli yağmur göz actırmadı o vaziyet halıları kuruttuk ama al koy öldük.neyseki evi çok güzel oldu kızımın...torunum desenizin yok böyle bişey.tatlımı tatlı şekekrmi şeker.gecen annesi seminerden geldi ayy nasıl gülücükler atıyor,iki eliyle annesini seviyor yaa.öyle dugulandımki ağlattı beni kerata. altı aylık bebek bunu yaparsa aklı iyce erdiğinde neler yapar..

gecmişi fazla okuyamadım ,duygumun çeyizi cıkmış baba ocağından,hadi hayırlısı.duygum oluyor canısı öyle sen yazdığında kendiminkini hatırladım ,aynen ağlaşmıştık.ama ilerde tatlı anı olarak kalacak inan.kendi evin daha tatlı gelecek bak gör.aynı zamandada ana evine gitmek için can atacaksın.bu sanki kural bi adet gibi bir şey olsa gerek.fazla üzüntünü belli etme emi canısı .bak annende rahatsız zaten..oyyy canımsın yaa sende evleniyon artık böçümde sende beblerinizi yazacaksınız inşallah buraya.kaydirigubbakcemile3

sarissada amerikalara gitmiş.hayırlısı olsun bakalım.ee tanıdık bildik olmayınca.hatta lafı bile var.bülbülü altın kafese koymuşlar.evimde evim ,demiiişş.

böçüm sen nassın kuzuumm.yeni işi beyendinmi ?iyi yeni işinde kk girebiliyon heral kısss..
yeşilim.sen hala yoğunsun ,nasılsın iyimisin.ayy çok özledim hepinizi yaa lereenim neden giremiyor acaba,inş. bi sorun yoktur.
esmerim sen nasılsın.senin torunuda az kaldı hadi,

anuşkam seminerde bitiyor bu hafta sonu,ee artık hakkettin tatili en iyisinden .
oğluna zihin acıklığı versin canım zor valla.

neyse hepinizi çooookk öpüyorum canlarım kendinize iyi bakın ..

Herkese günaydın.....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..irna ablam gelmiş.torunun yanında öyle oluyor annemden biliyorum sanki dünya duruyor.......hem anneme iyi geliyor hastalıklarını unutup torununla ilgileniyor...ama gidince alışıyor kötü oluyor teselli etmek bana düşüyor irna ablam.
Eşyalarım çıktı yerleşti gelinlik dikiliyor....tam gaz ilerliyoruz.hayırlısı allah pişmanlık vermesin
destim iyiyim kandilde herkese mesaj attım ....bir sen dönmedin olsun canın sag olsun.
Kk giremedigim için kimsenin kandilini kutlamadım.dedigim gibi canın sag olsun.nasılsa kandıller ayındayız..şimdiden herkesin geçmiş ve gelicek kandillerini kutlarım...
Yeşilim ablam esmerim laydım böcük sarissa ve herkes öpüldünüz bilesinizŞenizŞeniz

selam herkese
irnam gelmiş, duygum gelmiş
hayırlı olsun irnam, güle güle eskit yeni eşyalarını
duygucuğum ne güzel telaşlar yaşıyorsun şimdi
yorucu oluyor ama tadını çıkar
yeşilim ablam temelli değil geçici bir süre için geldik.
eşimin işi bitince geri döneceğiz.
esmerim ablam, destiş, böcüğüm sizleri de öpüyorum
herkese sevgiler...

amanda aman irnam gelmiş hoş gelmiş. oraları nasıl bi tatlı anlatırmış. torun sevgisi faiz faiz ...

lereenimi sormuşsun pc bozukmuş arada giriyormuş..telefonlaştık.

sarissam Allah sindirsin canıııım. çok sevindim

esmerim, böcüğüm, anuşka, destuş ladym hepiniz iyimi siniz?

duygum telaşın gözlerimin önünde:) hadi az kaldı kolay gelsin.

yarın görüşürüz ınşallah ...

günaydın
amanda aman kımler gelmış kimler:asigim:irnam çiçammmmm gelmış
h geldın
özlettın valla sen yokken ben kazak ördüm yerıne
torunlar hep özel oluo zaten evlattan cok sevılıyormuş annem öle dıo
tabı ben cok kıskanıyorum onları o ayrı

hoşbulduuukkk :))))))

sevilmek özlenilmek vede özlemek çok güzel .insanın sizlergibi arkadaşı dostu merak edileni oldukca ne mutlu valla.allah hepinizden razı olsun.sizleri gercekten ama gercekten çok seviyorum,iyiki varsınız iyiki

sarissam yatak odası takımını kızım aldı.garibim iki sene oldu ancak ev ocak oluyor.kendi imkanlarıyla.beklemedi eğer bekleseydi biz alacaktık ama evlilik için acele edince başka bazı sebbelerde olunca almadık,alamadık.öyle ikisene kutularla oraya buraya sıkıştırarak idare etti.ama bebekde olunca zorlanmaya başladı sonunda aldılar.güle güle kullansın inşallah.

yeşilim bu torun faizdende tatlı be kuzum,insan sevdikce sevesi,öptükce öpesi geliyor,onun için ne yapsam yetersiz geliyor adeta.anlaşılmaz bi duygu gercekten.

ahh duygum bende hiç kimseyle kandilleşemedim canım yaa.giremedimki hiç nete.bende gecmiş ve gelecek kandillerini kutlarım herkezin.tekrarına inş.
sanada allahım en kolayını naisp etsin evlilik işinde.:Saruboceq:

bçöüm çiçaam.kıskanma kıss.bak hele sen kucaklarına ver bi bebe nasıl sevecekler.sende bu arada dört köşe olacaksın beben sevildikce.bizim kız öyle valla sanırsın kendi seviliyo.kaydirigubbakcemile3, biz zeynebi sevdikce kızımın ağzı kulaklarında zeynepden daha çok keyif alıyor inan.

leydim lereenim giren girmeyen herkeze kucak dolusu sevgilerrrr.opuyorumnanaktan..

aneeeemm kimseler girmemiiişşşşş.
nirdesiniiiiiiiiiiiiiiizzzzz....
akşama düğün var .oraya gitcem birazdan.bu hafta sonu vede hafta içi hep yakın düğünler var.napcaz bilmiyorum.hepside çeyrekliiiiiiiikkkkk mafoldumben mafoldumben...
düğün yapanada düğüne gidenede valla yardım etsin allah.bir çeyrek 110 lirayken.ohaoldumsmile..gel gör gelin takıları nasıl alınır. offf offf bende oğlan evereceemm dahaaa.aneeeemm bunu mobilyası,beyaz eşyası vay vaayy.en çokda oğlan tarafınamı yardım etsin allah nee.

ayy her iki tarafada yardım etsin rabbim.hiç kolay değil..:Saruboceq::Saruboceq:

irnammm
ben cocuk düşünmuyom ama annemın yanına gttıkce kendım oturuyom kucağına
benı sevsın şimdılık ıdare etsın yeter

110 muakannehirbiriin buna dur demesı lazım
valla çok zor
zaten eskısı kadar takılmıo maalesef

kızlar, şekerler, bi deneler...

yurt dışından misafirim var ben bu yaz sevdiceklerimle vakit geçireceğim çok sevinçliyim.
siz sevdiceklerimi geç girip okurum, yazarım gari iki satırcık

herkes iyi olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…