bende dün vede ondan önceki yazımda silinmiş,kafamçokkarıştı.
bu aralar misafirim geliyor,dünde göz dr. gittim,hem uzak hem yakın bayaa ilerlemiş,birde göz kuruluğu cıktı,gözümün bir yan baktığımda takılıp kalıyordu bir haftadır,meğer kuruluktan oluyormuş.iki ceşit damla verdi bakalım gecer inş.
gözlüklerimi yarın alcam,iyce yaşlandım yahuu ne böyle hem uzak hem yakıın oofff oofff,
bir hafta sonra torunum geliyoooo .hem seviniyorum hemde çok misafir gelecek,her gördüğüm torunun gelince gelcez diyorlar bir yandan istiyor bir yandan istemiyorum.,misafirlerle ilgilenmekten hazırlanmaktan torunla kaynaşamıycam zaten 10 günlüğüne gelecekler.mafoldumben oysa sonra yada şimdi gelin demi yaa bol bol vaktim var,ben çocuku sevmek istiyoruumm doyasıyaaaaaaaaaa :1hug:
yeşilim.sen nasıl oldun canımmmmm.hala sinüzit hafilemedimi canısı yaa.iğne felan vurunsan keşke iyi geliyor aslında gecicide olsa ferahlıyor insan,kurutucu iğneler
oyy oyy duygum telaş sınırında.hadi bakalım hem giderim hem ağlarım dediği anlar,:jeyyar:,canım yaa,nasılda heyacanlı ,yüreğinin güzelliğini karşına cıksın fıstıkım.
çiçaaammm.noldu annecik.karnına kıs halacınmı gelince oluyo yoksa .
ama mamlarda güzel görünüyor haaa,ellerine sağlık.ama ikiniz tüketemessiniz ayol onları,at dolabın dondurucusuna artanları sonra cıkarın yiyin yine fıstıııkkk.maharetli taze gelinim.
herkezi öpüyoooooooooommmmm...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan