Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

hepinize tünaydınlar

duygu nasılsın şimdi?

herkes iyi mi?

destuşum benim, hassas kızım. seni seviyorum biliyorsun

hepinize tünaydınlar

duygu nasılsın şimdi?

herkes iyi mi?

destuşum benim, hassas kızım. seni seviyorum biliyorsun

biliyorum beni sevdiğini ablacığım bende seni seviyorum karşılıklı biliyorsunŞeniz

bu arada topiği bugün ben açayım herkese günaydınnnnnn:teytey:a.s.:icecream:

GÜNAYDIN
1146.jpg

1156.jpg

Böcük ne serini ya, gel gör burayı yanıyor nemden feci durumdayız.

ladym haklısın valla pc falan boş ver bak keyfine canım

kandiliniz mübarek,tüm dualarınız kabul olsun inşallah.

mahallenin trafosu patlamış,dün geceden beri elektrikler kesikti,aman ne çok işe yarıyormuş valla elektrik,sanki boşluğa düşmüşüm gibi.pc yok,tv yok,hadi ütü yapayım o,yok ,nevresimleri değiştirdim durduk yere aydeee ee oda yok,sıkıldım pasta börek yapayım dedim fırın da yok aman buneee,hiç iş yapılmıyor sonunda evden kaçtım.kaydirigubbakcemile3..sonunda akşama doğru geldi ,adeta ev canlandı yaa.

ay iyiki içat edilmiş.rahmetli edison bulduğu ışık gibi nur içinde yatsın valla..

yarın annem ve kızkardeşim gelcekler bana.epeydir gelemiyorlardı hihoyyythihoyyyt

yeşilim kaç gündür burada yanıyordu ama akşam yağmur başladı serinledi heryer. zemuszemus

hayırlı cumalar cnm ablalarım Allah dualarımızı kabul etsın ınş:Saruboceq:

yeşilim burası serın şimdıkbayanssulusmilesende gel mısafırım ol zaten eşim artvine gıttı memleketıne yalnızım olmaz mı ablam:kedi:
bu arada akdenıze gıtmek nasıp olursa ılk görmek ıstedığım ınsan sensın cnm ablamŞeniz

irnam h geldın çiçammmŞenizcok özlemışım senıde nasılsın ablam
örgü örseydın madem elektrık yok:hulya:al sana yumak ip:hulya::KK1:
annen mı gelıo ohhhh keşke benımkılerde gelebılse:sinifsinif:aylar oldu göremedım
annemın kokusunu özledım ablam:sinifsinif:

betüş ablam gelmemışCADIARZUnıden acep

esmer ablam yok
leerenım ablam yok
sarıssamm yok
anuşka ablam yok:gitme:

günaydın
günaydın cumanız mubarek olsunnn
hepiniz inş iyisinizdir
arkadaşlar kendinize iyi bakın öptümmmmm.....
böçüküm ben geliyorum ya her gün benimde pç karayor ne edeceksem işlerde onla yapılyor artık rahmetli olacak eskidi galibaaaa
irnam biz kaz lambasında kanivce işlerdik o ne akıldıııı ya gözlerimi bozdum bennnn
sevgiğle kalınnn

herkese hayırlı cumalar.geçmiş kandilinizde mubarek olsun dualarınız kabul olsun..

dün dügün kartlarının bazılarını dagıttık.....ne sıcaktık yorulmuşum.bugün son iş günüm işten ayrılıyorum.
biraz üzgünüm.
alışıcam artık yapıcak bir şey yok.
sizler nasılsınız.

betül ablam günaydın nasılsın
dün yoktun galıba

duygu hayırlı olsun balım şimdı yorulcan bıraz ama sonra sefa sürceksın evınde
mutluluklar senınle olsun balım

kızlar dün uğrayamadım. biraz evin trafiği yoğundu. bugün pc.yi boş bulunca hemen başına kuruldum. oğluşumun laptopu geldi. yalnız iyice bozmuşlar. bizde gerekli yerlere dilekçe verdik tabii. senelik bakım için verilen sağlam laptop, şimdi hurda vaziyette elimize tutuşturuldu. oğluşumun üzüntüsünü anlatamam. tabii o üzüldükçe, bende üzülüyorum. durup dururken başımıza iş açtık sanki.
irnacım teknolojiye çabuk alıştık. herşey elektrikle çalışıyor. elimiz kolumuz oldu. zaten bir evin suyu ve elektriği çok önemli. onlarsız iş olmuyor.
duygum işten ayrılmana üzüldüm. ilerde tekrar işe girmeyi düşünmüyor musun. yeni evliyken insanın daha çok paraya ihtiyacı oluyor. bu devirde tek maaşla ev dönmüyor maalesef.
esmerim kanaviçeyi bende çok işlemiştim. şimdi hepsi sandığı bekliyor. hiç kullanmak nasip olmadı. yeni gençler beğenmiyorlar bu göz nuru emeklerimizi.
yeşilim uğramamış galiba.
hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktan

selamlar dün bugün gripten yatıyorum, kafamı kaldıramadım..bi işim vardı burada girince hadi bi bakayım dedim..of her yerim ağrıyor. yatmak iyi geliyor. bugün sizi öpemem grip bulaşır:) hoşçakalın

X