Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

yeşilim böcüğümün resmini ben görmüştüm. çok hoştu. arkadaki yazıda çok anlamlıydı. allah bozmasın.
bende dün hiç oturmadım. oğluşum odasını açık mora boyadı. güzelde oldu. bugün silip temizleyip yerleştirmeye çalışacağız. ev yine yerinden oynadı. yine çok yoruldum. şimdi vakit varken biraz uğrayayım demiştim. hepinizi öpüyorum. kendinize iyi bakın.opuyorumnanaktan

hayırlı cumalar
yeşılım ablacığım resım bıraz kaldı sonra sildım ama sen gelınce bı msj at hemen eklerım

betül ablam kolay gelsın sanada
bu arada cok erken kalkıyorsun her zaman maşallah
bende engeç 7de kalkıyom
kahvaltı hazrlayıp işe gelıyorum
sıze yazmam bıraz zaman alıo tabii

herkese günaydın uzun zamandır yine kk giremedim.herkesler nasıl iyimisiniz.opuyorumnanaktan

neler yaptıgımı paylaşayım sizlerle.evde ceyizlerim vardı yemek takımları tencere takımları gibi.sonra danteller örtüler.piko yaptırdıgımız ceyizlikler daha benim bile bilmedigim ben küçükken annemin yaptıgı yada yaptırdıgı ceyizler.hepsini yıkadık ütüledik.kolilere koyduk ve ankaraya evime gitti.ben bu kadar ceyizim oldugunu inanın bilmiyordumakannehir saolsun annem elleri cennet kapısı açsınŞeniz neler neler yapmış resmen sanki ev boşaldı.hele çatı katı yorganlar yastıklar hepsi evime ankara gitti.
sonra evimizi temizledik.yaz temizligi yaptık .
ankara gittik birkaç sonra ve ankaradaki evimi yerleştirdik.
günlük kullanacaklarımı.özel anlarda kullanacaklarımı hepsini yerleştirdik.çok yorulduk.
gelinligimi verdik konyada narin gelinlik vardır çok şık güzel modeller vardı dikiliyor inşallah güzel olur.bilmiyorumkismile

bu kadar yogunluk ve yorgunluk bir yana beni üzen hüzünlendiren anlarda oldu:sinifsinif:.ceyizlerim evden çıkarken annem çok agladı.:2:dayanamadım yanında aglamadım ama odamda çok agladım.senağlama
heleki benim için o hasta haliyle yaptıgı el emeklerini görünce nasıl duygusallaştım nasıl agladım.senağlama
öncesi yani mobilyelere alınırken sanki ankara bir ev olucak ben yine konyada kalıcam gibi geliyordu.kafamçokkarıştı
ama evden eşyalarım çıkınca beynim gong dedi aklım başıma geldi.
artık babam annem evimden ayrılıyordum.artık gelin olucaktım o an anladım çok kötü oldum.23 24 yıl hiç ama hiç kimsenin koparamıyacagı babam evimden çıkıcaktım.birden bir olgunluk bir şaşkınlık bir nasıl olucak evlilik telaşına kapıldım.kafamçokkarıştı
eşyalarım evden çıktıgı andan bu yanada herşeye her dakka aglıyorum.senağlama
zormuş ya gerçekten zormuş.hem alarım hem giderim bu olsa gerek.senağlamasenağlamaakannehir

kızlar selamlar

benim de işlerim çok yazmıştım...misafirimde var.

duygucuğum, sakın duygusallaşma nolur. annen, baban kimbilir ne kadar çok üzülüyorlardır sen daha metanetli ol. Allah yolunu açık etsin herşey gönlünce olsun inşallah. kolay gelsin bizi de unutmuyorsun çok sevindim inan

farmville iki gündür arkadaşım, kızım bakıyor . iki kez şöyle bi girdim mesajlarıma baktım. beni orada görünce ben sanmayın:) hepinizi çok öptüm

fotonu denk gelirsek paylaşırız irnamda gelmiş olur...esmerim, ladym sizlerde iyimisiniz

selam kızlar
hepinizi çok özledim
inşallah herkes çok iyidir
biz yaklaşık iki haftadır amerikadayız
eşimin işi nedeniyle geldik.
başlangıçta çok mutluydum ama yavaş yavaş yalnızlık duygusu içimi kaplamaya başladı
"ben burda nasıl vakit geçiririm" diye düşünmeye başladım
hava aşırı sıcak, gün içine dışarı hiç çıkmamak en hayırlısı
zaten sokaklarda kimseyi göremiyorsun
sadece arabalar var
ben de evde klimayı açıp oturuyorum
ama böyle olunca da hep evdeyim, vakit geçirmek zor oluyor
bazen sitenin havuzuna gidiyorum
orası bile neredeyse boş
alışıcam inşallah...
hepinizi öpüyorum

günaydınnnnnnn

yeşılım ablam kolay gelsın sanada
duygu yolcu yakında onuda kaybetcez
sarıssam elın memleketınde ne edın hacı
yalnızlık cok zor bılmedığın yerde
Allah yardımcın olsun

GÜNAYDIN
GÜNAYDIN HAFTANIZ ŞEN OLSUNNN
duygum kolay değil ama alışırsın ya düşün her kadının yazısı bu gelin olmak evden cıkmakkkk
leydim kolay gelsin yorulmadan yapppp olurmu
yeşilim senin de iyi olduğunu görmek güzelll
, irnam giremiyor galibaaa
sarisa ya kıyamam sanaaa ama işin eşin için alışacann
hepinizi çok çok öptümmm

günaydınnnn

yeşilim ablam hiç unuturmuyum sizleri..

Esmerim güzelim her bayanın kaderi evet alışana kadarda biraz zorluk çekilecek sanırıminşallah üstesinden gelirim

böcük evet bende evli barklı olcam inşallah.

Irnam nerelerde acaba......destiden haber yok.lereenim yok.onlarda iyilerdir inşallah.

Günaydın kızlar.
Okul kapanınca daha çok boş zamanımolur sanıyordum ama inanın hiç öyle olmadı.
Sabahtan seminer için yine okuldayım. Öğleden sonra ev işi yemek memek derken akşam oluveriyor. Bir de stresliyim ki sormayın. Oğluş yarın son sınavına girecek. Matematiği pek iç açıcı değildi bakalım fenden ne yapacak?
Bir hafta süreyle gündüzleri pc olmayacak evde. Bu nedenle sadece akşamları veya sabah çok erken girebileceğim.
Hepiciğinizi çok öpüyorum.

günaydınnnnnnn

yeşılım ablam kolay gelsın sanada
duygu yolcu yakında onuda kaybetcez
sarıssam elın memleketınde ne edın hacı
yalnızlık cok zor bılmedığın yerde
Allah yardımcın olsun

teşekkür ederim canlarım
böcüğüm eşim burada bir üniversitede bir süre çalışma yapacak
en son işten çıktığını okumuştum
sanırım yeni işe başlamışsın
çok sevindim canım

hafta sonuya iyiyim şimdi
eşim yanımda olunca yalnızlık hissetmiyorum zaten
akşam da türk gecesi tarzında bir organizasyona katılacağız
ben de merakla bekliyorum bakalım ne olacak
bu arada şu anda burada saat 11 :)

iş buldum cnm
cok saolasın
ohhhhhh ıyı eğlenceler sıze
hem üzülne doğdun yer değil doyduğun yer demışler

anuşkan özledık senı valla
ınş.sınavları sorunsuz atlatr

selamlar az önce biraz facede dolandım geldim

hoş geldin sarissa..seni merak etmiştik neredesin ki saat farkımız var

anuşka, esmerim, duygu işleri olup uğrayamayanlar hepinizi çok öpüyorum

selamlar az önce biraz facede dolandım geldim

hoş geldin sarissa..seni merak etmiştik neredesin ki saat farkımız var

anuşka, esmerim, duygu işleri olup uğrayamayanlar hepinizi çok öpüyorum

hoş buldum ablam
merak edilmek ne güzel!
amerikayım ablacığım o nedenle bu kadar zaman farkı var.
sen meşgulsün sanırım bu aralar
öpüyorum.

günaydın
günaydınlar olsun evinize işinize hayatınızaaa
hepiniz i,yisiniz hepinize sağlıkllar dilerimmm
öptümmmm

canım benim pc.ye oluş el koydu. onun laptopu yine arıza yapınca ben pc.me hasret kaldım.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…