merhabalar. bu salı oğluşum gelecekmiş. bende bir koşturmaca sormayın. şimdi ona vereceğim oda boşalacak. odadan çıkacakları kızımın arkadaşı var ona vereceğim. yep yeni takım. ama mecburum. benim pc masamıda vereceğim. kütüphaneliydi. çocuk görünce çok sevindi. kitaplarımı ne yapacağım hiç bilmiyorum. onları kimselere veremem. takı malzemelerim ve takılarımı naylona koyacağım ve kaldıracağım. küçük çalışma odam artık oğluşumun olacak. ben salona şutlanacam. ama oraya sadece pc mi götürebileceğim. çalışma eşyalarım kalkacak bir müddet. kendimi toparlarsam en yakın zamanda başka bir eve çıkarım. burası bize artık küçük gelecek. her şeyin hayırlısı. birkaç gün ben buralarda olamam. evle boğuşacağım. beni merak etmeyin diye sizlere yazdım.
esmerim benim kaynanam 7 sene önce vefat etti. senesini tam hatırlamıyorum. ama vefat etti. şimdi çok rahatım inan. birde eşimin memleketinden ve akrabalarından uzağım. yanıma gelmeye bile cesaret edemiyorlar. onca yapılanlardan sonra yüzleri tutmuyor. zaten onları davet edende yok. benden uzak olsunlar yeter. kaynımın hiç yüzü ve cesareti de yok. yıllardır telefonlaşmıyorum bile. ancak abisiyle görüşebiliyor. çocuklarım bile konuşmuyorlar onunla. tek amcaları var hayatta. ama ne kızımın düğününe geldi, ne çocuklarım üniversiteyi kazandığında bir hayırlı olsun dedi. menfaati varsa abisini arar sadece. o kadar. üstelik hiç çocuğu olmadı. insan öz ve öz yeğenlerine sırt döner mi. dedim ya tuhaf bir aile.
allah sanada sabır versin canım. ben şimdi o yönden rahatım. benim tek derdim, mali sorunlarımız. onlarda yoluna girecek hayırlısıyla. şimdi yavrularımda kanatlarımın altında olacak. benden mutlusu yok diyorum. allah cümlemizin yavrularına uzun ömürler ve sağlık versin. acılarını tatmayalım. diğer sorunlar gelip geçici olur inşallah.
bir müddetliğine hoşçakalın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan