Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

olumunekankayizsmilecanım betül ablam sen kurtulmuşunnn
ve senin adına sevindim çoçukların yanıda olacaklarrr opuyorumnanaktanama ben ne deyimmm ALLAH sağlık versin ele avuca gelmesin banada dokunmasınnbilmiyorumkismile çok şeymi istiyom ben yoksa ALLAHIMDAbilmiyorumkismile benimde annem var benim evimin altında oturyorr o yüzden üzülyorum yaşlıda oluncaaa benim kayın valdemmm çok çok karışyorr etlisinede sütlesineeeeeohaoldumsmile
takmayam diyorum takıyoruz işde şimde ne diyormuş oda kaynana oldu onuda görecem diyormuşşşşş :bbo:
böçüküm yeşilimm irnamda torunda hepiniz çok çok öptümmmm

günaydınn
öncelıkle cok buruk acı bı h sonu gecırdık
Allahtan rahmet kalanlarada sabır dılıyorum
babalar günüde kutlu olsun benım babam uzakta sadece telden kutlayabıldık

esmerım bende yüzme bılmıyom
deniz vardıda bız mi bılmıyoz demı hacı:dilcikar:

betül ablam oğluna kavuşcaksın gözun aydın
hep bırlıkte olmak daha gzel ev küçük olsada olur bence

selam şugırlarım

kızlar bir iki gün işlerim var arada gireceğim yine geceleri uygun olacak

hepinizi mucuk mucuk öptüm

günaydınnnnnnnn

off off şu saat olayını bı ayarlayamadım yaa
kk dakı saatım hep yanlşş ne yaptımsa olmadı

geçmişi bir okudum. benimde babam yok. tabii buruk bir babalar günü yaşadım. ahh babamız olsaydı, bu kadar sahipsiz olmazdık.
oğluşum pazar günü aniden geldi. bir arkadaşı bu tarafa geliyormuş. arabasıda boşmuş. benim oğluşun eşyalarını yüklemiş ve getirmiş. allah razı olsun ondan. bir yemek yediler ve oğluşum geri döndü. hafta sonuna kadar kalabilirim dedi. yüzünü gördüm ya, bana bu yeter. 8 aydır görmüyordum.
benim bel yine su koymuştu. neyse masajlarla ayağa kalkabildim. kaldığım yerden işlerime devam edeceğim. hala çok işim var. bir türlü bitmedi. ev sanki ayaklandı. neyse toparlayacağım allahın izniyle.
yeşilim o semtte benim yeğenim oturuyor. ayda bir ancak görüşebiliyoruz. ben bornova tarafındayım. aydın a gitmek daha kolay inan. bizde merkezde bir yerde buluşuyoruz genelde.
esmerim siz aynı şehirdesiniz. bu daha kötüymüş. aslında duyma, görme, işitme en güzeli bu. zamanla ben ettim sen etme diyecek.
böcüküm eşyam çok inan. ver ver bitiremedim. .kaydirigubbakcemile3
yeşilim izmir gündüzleri çok sıcak bende bu yüzden pc başında oturamıyorum. geceleri ancak biraz serin oluyorda oturabiliyorum. neyse bugünde çok çenem düştü. opuyorumnanaktan görüşmek üzere.

betül ablam ohhh 8 aydan sonrada olsa az da olsa gördunn demekkı
eşyalarda gelmış
sende kendıne dıkkat yorma fazla

yesılımm ablam saatım sonunda oldu yaz kış uygulamasını değiştırdım

ladym gözün aydın canım. ne güzel sürprüz olmuş sana. kendini yormadan yavaşça bitir işlerini acele etme hırpalama kendini.

kardeşim göztepede kalıyor, oğlunun işi balçovada. üçkuyular da galiba artık izmir çok büyüdü trafik sorun tabi ki. bir yerlere gitmek mesele valla...

böcüğüm iyi oldu saatini ayarlamışsın hâla ne olduğunu anlamadım hahahaa

hepinize selamlar yolluyorum

günaydınnn
prenseslerımm
nasılsınız bakemm
bugun hava baya yağmurlu
sabah sabah haberler içimi kararttı
off off ne zaman bıtıcek bu terör:sinifsinif:
kardelen kampanyasının reklam yüzü olan bayan öğretmenın eşide dünki saldırıda şehıt olmuş
ne kadar acı
doğuda devlet yardımıyla okuyup öğretmen olmuş uzman cavuş eşide dün şehıt oldu
2 yaşında bebesı var
cok cnm yandı be ablalarım
Allah tez zamanda belalarını versın

TÜRKİYENİN BAŞI SAĞ OLSUNNN
BENİM ELTİMİN OĞLU ASKERLİK YAPMIŞTI İSTANBULDA GELELİ İKİ AY OLUYOR KOMTANIN KIZI ÖLDÜ VE KOMTANIDA YARILIII DÜN ÇOÇUK ÇOK AĞLADI VE ÜZÜLDÜÜÜ YA KÖKÜNDE Bİ CÖZÜM OLMUYOR NEDENSEE
HER GÜN HER GÜN ÜZÜLYORUZ ÖLENLERİN AİLESİNE BAŞ SAĞLIĞI DİLERİMMM
:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

GÜNAYDIN GÜNAYDINNN
LEYDıM GÖZÜN AYDIN NE GÜZEL GÖRMÜŞ OLDUN OĞLUNU BELıNı AĞRITMAA
ıŞLER OLUR SAĞLIK GıDıNCE GELMıYORRR
YEŞıLıM KOLAY GELSıNNN
BÖÇÜKÜM KOLAY GELSıN ıŞLERıNıZDE YUVANIZDAA HEPıNıZı ÇOK ÇOK ÖPTÜM SAĞLIKLA KALINNNN
BıR ÇAY ıÇıNDE YORGÜNLÜK GıTSıN HAYDı KISLAR ÇAY MAOLASIIIII

saol ablam
Allah bızlere sabır versın
yanı sabırda bı yere kadar ama
bizne haınler tanıdık ne savaşlar gördük sende kımsın be kalleş dıye bı pankart yazdırmıştık stada
ne kadar doğru demı

ben kahve alım

evet kızlar bu terör olayları çok can yaktı, bitiremediler. yani neler yazasım var bilemezsiniz...

iyi misiniz? nörüyonuz bakalım. iyi ki varsınız sizi görünce içim bi hoş oluyor inanın. çok öptüm

günaydın ablam
valla yazasım var dıyıp yazmamaklık etmıyom
yazdığım anlar oluyo
susamıyorum daralıyorum nefes alamıyorum
daha sabah ızledım gene ağladım ağladım ağladım
kardelen elıf ı kocasız eylülü babasız bırakan
buse yı aılesınden genc yaşında ayıran terörü lanetlıyoruz
genc fıdanlarımızı bızlerden ayıranları unutmuycaz
elbet devran döner

GÜNAYDIN
SAĞLIKLAR DıLERıM HEPıNıZEEE
NE KADAR DOĞRU KARDEŞı KARDEŞE VURDURYORLAR KÜRDÜ TÜRKÜ LAZI ÇERKEZı HEPıMıZ BU PAYRAĞIN ALTINDAYIZZ NEYSE BENDE YAZMAK ıSTıYORUM YA SUSUYORUM
BÖÇÜKÜM YEŞıLıMMM BEN ıYıMM SıZLER NÖRÜYONUZ BU BıZıM BURANIN LAFI NÖRÜYONUZZZ YEŞıLıMMM YOKSA SENDEMı KIRŞEHıRLISINN ANAMMM

ÇAYA SıMıDE HAYIR DEMESıNıZ UMARIMKııııı

bugün oğluşum temelli geldi. kahvaltısını yaptırıp yatırdım. bu odada olduğu için fazla ses edemiyorum. hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan

bakın ablalarım
bende bu resmı ılk defa gördum
faceye eklemış koçiş

Son düzenleme:
tünaydın

esmerim bir yerlerden duymuştum nörüyon lafını hoşuma gittiğinden arada kullanıyorum

böcüğüm hani fotograf

lady gözünaydın şekerim. uyusun mışıl mışıl sen de kemiklerini dinlendir güzelce canım işler beklesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…