günaydın herkeseee
günaydın evinizee
arkadaşlar iyisinzdir inşş....
hani derler ya gezdiğin şurda kalsın ne yedin içdin yazıyorum canlarımmm
gazi antepte tanıdıkta kaldık maraşta ve urfada otelde .....
sağ selim gidip geldik çarşamba akşamı yola çıktıkk dört gün güzel sıçak bi tatil olduuu
gezmek istiyen arkadaşlara tavsiye ederimmm çok sıçak yalnız şibir şibir ter su ama deydii gizemli ortamlar tarihi eser balıklı gol urfanın çiğer durum,
gaziantipin baklavası ve patlacan kepap,
maraşın dondurması ,
biriçikde kuzu kepap herranda ciğköfte ve çiğer ,ve bi okadar güzel tarihi yerleriiii harikaydııı ama bunları yerine su ve karbuz yiyorduk terden sırıksıklam olyordukkk alışık değiliz ya sıçak ortamaaa,,
ve inannırmısınız biz korkarak çıktık yola hiç bi sakıncası yok yollar çok güzel ve tahlikesiz hiç bi yoklama yoktu hiç bi jandarmaya rastlamdık yani o kadar kontroluuuu biz tem yolu kulanmadık başka yerlerede kolay gidelimmm yinede hiç bi terslik yok arkadaşlarrr hiç sıkıntı yaşamdıkkk
arkadşlar geleçek yılda nasip ederse mardin ne gideceyizzz türkiyemin her yeri bi inciiii
gidip denizde zaman gecirekcesiniz benim fikrimmm bu yerleri gezmenizz, çok tatlı insanları var yardım sever konuk sever ben sevdim iyide geldiii bize HAZRETı ıBRAHıMıN yaşdığı yeri görmek suyunda içmek balıkılarını yemlemek bizede nasip oldu ALLAHIN izniylee
gecmişi okumadım hepinizi yürekten sevgilerimi yollayorummmm
kırşehirden selam larrrr dostlarrr.....
alıntı yapmadım
duygum çok isterdim gelmeyi ALLAH seni mutlu mesut etsin bizede çok yakınsınnn
ama bu aralarda gezdiğim yeter der eşimm başka bahara ankaray gelirsen buluşmaya gel senin için gelecem kırşehirden selamlarrrrrr... öptümmmmm