Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

hoşgeldiniz anuşka, realist iyiyiz hamdolsun....sizler iyi misiniz?

irnam yollardamısın, vardın mı?

ladym canım çok kötü günler geçirmişsiniz kuzuuuum ama eskileri hatırlamak bazen sinir ediyor insanı. sen sakın geçmişinle yaşama. olan olmuş...oğluşun gelecek, kızın iş bulacak, ileride iyi bir eşi de olur inşallah...bizler üzüldüklerimizle kalacağız sırtımıza yapışıyor o sıkıntılar

hepimiz çok çok çektik gençlikte, hâla sıkıntılarımız var ...ne yazık ki avrupalılar gibi emekliliğimizi adam gibi yaşıyamıyoruz. ondandır hep eskileri anımsamamız...şöyle tatil köylerine gitsek, senede iki kez avrupa turuna çıksak nerrdeeeeee.....ve inan eskiler, o sıkıntılar o kadar anımsanmaz...neyse sağlığımız olsunda( ZÜĞÜRT TESELLıSı):):) üzme canını sakın. herşey güzel olacak.

o izmir aşkıma selam olsun benden... bir yarım orada, bir yarım burada. oradaki hiç gelmiyor, buradaki içten içe eriyor.......

yeşilim zaten geçmiş, geçmişte kaldı. fakat benim yaşadıklarıma benzer durumları görünce elimde olmadan anımsıyorum. hala içimdeki yaranın kapanmadığını görüyorum. kendime bazen hayret bile ediyorum, nasıl dayanmışım diye. çeken bilir.
böcüküm sadece o olsa. yeri geldi yağsız, yeri geldi salçasız yemek yaptım ben. çok katlandım kaynanama. yinede beni hiç sevmedi. cevap bile vermiyordum. hani yüze çıksam haklıydı diyeceğim. çok uğraştılar çok. eşimde bunların hepsini görüyordu. benim kızdığım eşimin pasif kalmasıydı. ben onlara göre şehirli ve okumuş gelindim. benden üstün olmak için beni küçümsemeye çabaladılar. hakaret mahiyetine bile vardırmak istediler. o raddeye gelince ben ayağımı yere vurdum. işte o zaman da eşimle karşı karşıya geldiler. biraz geçte olsa. sonra ben kötü gelin oldum.kaydirigubbakcemile3
yeşilim inşallah emekliliğimizde ferahlarız, gezeriz, tozarız dedik. ama olmuyormuş canım. ben emekli oldum kız üniversiteye başladı. tam kız 3. sınıfa geçti, oğlan başladı.ardından kız evlendi. yani hala nefes alamadık. ömür hayla vayla geldi geçti. şimdi çok şükür oğluşum geliyor. inşallah her ikiside birer iş bulurlar. istedikleri diyemiyorum. buldukları işi beğensinler veya beğenmesinler kapağı atacaklar. bu devirde başka çıkar yolları yok.
izmir harika bir yer gerçekten. bende çok seviyorum. başka şehiri düşünmüyorum bile.
anuşkacım, realist sizleride öpüyorum.opuyorumnanakopuyorumnanaktantan

hayırlı kandiller

yeşilim ablam sana bı sorum olcak
benım ayarlarda sorun var sanırım
kk saatım 1 saat geri
ayarlarımda değişıklık yapmadım
GMT:+2 şuan
ne ettımse olmadı
nolur yardım et:gitme:

yeşilim böçüküm
leydim irnam anuşka
reailst hepinizde kendinize çiçi bakınnn
arkadaşlar sizleri düşünyorumda bizler buranın sıçağına dayanmıyoruz sizlerde ALLAH yardım etsin
ama ne soğuk severim nede sıçak benim iklimim orta olacakkkk
---------------------------------------------gelelim leydim böçüküm sizlerinnn anlattıklarınızaa beni çok üzdü derinde yaralandım leydim istenmeyen gelin olmak zor aynı şeyleri bende yaşadım ve yaşıyorumsempatiksalakcinni verince iyisin vermeyince aptalsınnn beni hiç sevmedi kayınnammm sempatiksalakcinni biz beş eltiyiz en küçük ben en dert çeken kahır çekende ben bende ayrı ama he zaman bana laf yetiştiren kaynanam daha dün yine iş yerime geldi bana olmadığını yaptı
hanım ağa kaynanmm/ bize ozel her yıl şenliğimiz var biz şenlikte neden onların yanına gitmemşiz katılmamışız bende biz gec geldik sizler zaten yerleşmiştiniz hazırlıklar yapmışınız bize siz diyecektiniz buyur.ama demediniz bizde ayrı yerlerde piknik yaptıkkk daha neler neler
bende yazsam hayatım roman olurrr ama artık salladım gidıyorum ohaoldumsmile
ama aklımada gelincede tüylerim diken diken olyorr hatırlamak istemiyorumm
böçüküm yapma sende ezilme kendini ezdirme bzi eskilerden kaldık ezildik büzüldük sen ezmeee kendinii sen bizim buralardasın bizim gelenklerimiz güzel adetlerimiz güzel ağır hiç bişeyimiz yok ne insanlar var değiri peş para etmez ama el kzıonın alınca değeir on para eder misaliiiii öptüm dert etme kendine hiç bişey sen daha gencsinnnnn:)

yeşilim çok güzel bi karar hemde ayrılık stresini kolay atlatır yanızdaaa reailstim oğlanlar geldimmmm
canım
herkes kendine iyi baksınnn bende sizleree çok çok selamlara:)

Son düzenleme:

Hepimize hayırlı Kandiller İnşallah ...Herşey hayırlısıyla gönlümüze göre olsun Amin

Hiç hiç bilgim yok böcüğüm inan

ladym herşey iyiye gidecek görürsün ..hele bi oğlun da gelsin işe girsin...eskileri unutmak mümkün değil ben de unutmuyorum yapılan kötülükleri, fesatlıkları...Allah iyilik veriyor, kötülük yapan "Şeytanlarından bulsunlar" diyorum her zaman.

esmerim sıcaklara dayanıyoruz anlatamam size sıcağı resmen alev esiyor

günaydınn
cumanız mubarek olsun
güzel hafta sonuuuu
hepinizi öptüm
bende iki gün yokum kırşehirdenim
girebilirsem girerim girememsem merak etmeyin kuzularr
ALLAHa emanet olunnnnnnn

Son düzenleme:
hayırlı cumalar

esmerım ıyı tatıller dıyım sana
senın yazdıklarınada üzüldüm aman salladık gıttı hepsınızemuszemus

yeşilim nasıl yapcam alla alla:bboofff

merhabalar. bu salı oğluşum gelecekmiş. bende bir koşturmaca sormayın. şimdi ona vereceğim oda boşalacak. odadan çıkacakları kızımın arkadaşı var ona vereceğim. yep yeni takım. ama mecburum. benim pc masamıda vereceğim. kütüphaneliydi. çocuk görünce çok sevindi. kitaplarımı ne yapacağım hiç bilmiyorum. onları kimselere veremem. takı malzemelerim ve takılarımı naylona koyacağım ve kaldıracağım. küçük çalışma odam artık oğluşumun olacak. ben salona şutlanacam. ama oraya sadece pc mi götürebileceğim. çalışma eşyalarım kalkacak bir müddet. kendimi toparlarsam en yakın zamanda başka bir eve çıkarım. burası bize artık küçük gelecek. her şeyin hayırlısı. birkaç gün ben buralarda olamam. evle boğuşacağım. beni merak etmeyin diye sizlere yazdım.
esmerim benim kaynanam 7 sene önce vefat etti. senesini tam hatırlamıyorum. ama vefat etti. şimdi çok rahatım inan. birde eşimin memleketinden ve akrabalarından uzağım. yanıma gelmeye bile cesaret edemiyorlar. onca yapılanlardan sonra yüzleri tutmuyor. zaten onları davet edende yok. benden uzak olsunlar yeter. kaynımın hiç yüzü ve cesareti de yok. yıllardır telefonlaşmıyorum bile. ancak abisiyle görüşebiliyor. çocuklarım bile konuşmuyorlar onunla. tek amcaları var hayatta. ama ne kızımın düğününe geldi, ne çocuklarım üniversiteyi kazandığında bir hayırlı olsun dedi. menfaati varsa abisini arar sadece. o kadar. üstelik hiç çocuğu olmadı. insan öz ve öz yeğenlerine sırt döner mi. dedim ya tuhaf bir aile.
allah sanada sabır versin canım. ben şimdi o yönden rahatım. benim tek derdim, mali sorunlarımız. onlarda yoluna girecek hayırlısıyla. şimdi yavrularımda kanatlarımın altında olacak. benden mutlusu yok diyorum. allah cümlemizin yavrularına uzun ömürler ve sağlık versin. acılarını tatmayalım. diğer sorunlar gelip geçici olur inşallah.
bir müddetliğine hoşçakalın.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ay canlarım ya selamlar buraya girince hemen haberlerinize bakıyorum

esmerim git gel hemen..

böcüğüm kk ile ilgiliyse "sorunlar - sorular " bölümüne bildir valla anlamadım benim o taraklarda bezim yok çok bilgisizim:)

laydym inan benim oğlum gelmiş kadar sevindim ....amaaaan ev küçük olsun ama beraber olun tüylerim diken diken oldu yazdıklarını okurken terbiyesiz, saygısız, sevgisiz şeyler...sen kuzucuklarına bak boş ver canım benim....kolay gelsin inşallah gönlünün en güzel evine çıkarsın bizi habersiz bırakma...

yarın kız kardeşim izmire oğlunun yanına gidiyor. ilk defa içim kıskandı...oğlunun üç kuyularda küçük kuyum atölyesi var tamirat işleri falan yapıyor. evlerine yakın . 2 yıl oldu buradan izmire gittkleri...eşi izmirli hanım köylü oldular ne güzel....

yine uğrarım...irnam gitti herhalde...

Bu özel gün buruk ama yine de kutlu olsun...

Babaları sağ olanlara Allah sağlıklı yıllar nasip etsin, kaybettiklerimize Rahmetler diliyorum. Mekanları Cennet olsun, Nur içinde yatsınlar

Bu özel gün buruk ama yine de kutlu olsun...

Babaları sağ olanlara Allah sağlıklı yıllar nasip etsin, kaybettiklerimize Rahmetler diliyorum. Mekanları Cennet olsun, Nur içinde yatsınlar

tşk ederim yeşilimmm benimde babam yok baba nedir bilmiyorum yıllarca amcalarıma baba dedim ne fayadakiii baba gibi değillerrrr senin dileklerine bende katılyorummmma.s.a.s.
---------------------------------
arkadaşlar ankaraya yolculuk tu bizim kaplıçalarda yer bulamadık bizde kırşehir karakurt kaplıcasına gittiikkk güzeldi ben yuzme bilmeyen ben havuzda çıkmadım kendimi çok yormuşum elim kolum tutmuyor yorulmuşum hem eşimin doğum günü hemde babalar günü gelinim oğlum ben babamız bir gece bir gündüz kaldık güzel bi hafta sonu olduu bizler içinnn
denizi olan arkadaşlarımızı kıskanyorummm vallahıı bizde deniz ne gezerrrrrr hepiniz çok çok öptümmm bya.s.a.s.a.s.:enbuyukkk:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…