Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ıyı geceler canlarımm benım
nasılsınız
geçmişi okuma şansım yok
bugn sıtede sorn mu vardı kımse uğramamış
irnam yesılımm leereım sızlere çekmışım hee
ekonomık becerıklı ev kadını modndayım şuan

ırnam vınn mıdır nedır o zıkkım aradık müşteri tems. baz ıstasyonları yeterlı deılmış
yenı bı sıstemmmış zamanla yerııne otururmş
sallıyorlar yanı
hanı süreklı reklam yapıp heryerı kapsar falan yalan
koskoca ıstanbuln göbeğindeyım cekmıo işte
aılemle konuşrm dıye aldık net
bıkez bıle msn acamadık düşün yanı
neysemm

kocam işe gıttı bu gece yalnızım
keşke bırınız yanımda olsaydı
sızlerı görmesemde cok sefıyomm yemınle
bı yakınımdan bıle yakınsınız bana
aılemın cok çalışması lazım
yıllarca bu maddı acıdan hep yara aldık
önce bı daıre sonra son model bı arabayı dolandırıcılara kaptrdık
sonrada paralarımızı borçlular ödemedı
sımdıkte bu alıştık sanırım neysem
sızlerı cok öpuyomm canlarım benım
en kısa zamanda sızlere yenı msn mı vercem ınş sızlere cam acabılırım
kendınıze cok ı bakın

haftanız şen olsun
koçaman yürekten günaydın diyorummm
herkesler ii
bende ii
dün bende pç boğuştum burası da acılmadı işllerde yoğun üç gibi eve geldim iki kızmda izininde
onlar la olayım diyeee onlara yemek yaptım kıslarımla sohpet ettik sonrası gelinim dk randuvusuna gittikk bebeğimizin harekketlerinn ii olduğunu gördük doktorumuz şaşaırdı bu ne ailece burdasınız dedi bende onlar hala izndeler bebeğiyi görmek için geldiler dedim bize hepimize resim:ecrin_bebek: verdi ilk torun ya heycanlıyımm bende kızlarımda hala olacak ya resimde çok şirin inş rabim sağlıkla kuçamıza verir
ALLAH olmayanlarda versin aminnn

Günaydın

esmerim ne hoş bir duygudur o bebek heyecanı, hayırlı olsun Allah her isteyene hayırlısıyla versin ınşallah canım

böcüğüm biz de seni çok çok seviyoruz biliyorsun tatlışım. kendine kocişine iyi bak hr şeye üzülme hayat her şeye rağmen acısıyla tatlısıyla devam edecek...Allah kolaylık versin ailene

hepinize kucak dolusu sevgiler yolluyorum

selam iyi pazarlar hepinize.
hava çok güzel burda.ama benim havam hala parcalı bulutlu,ilaçalar ağır geldi başımda zonklama yapıyor.bende bıraktım.tabii bir hafta önce yüklüce ilaç içersem olacağı buydu.

böçüm çiçeem bizemi banzedin canım yaa.kaderin benzemez inşallah.allah yolunu hep acık etsin.bizde seni ve burdaki herkezi seviyoruz.biliyomusun bazen insan hiç yüzyüze görmediği kişiyi.en yakınlarına tercih edebiliyor.hiç yabancı bi duygu dğil bana.
hepinize kucak dolusu sevgiler.

herkese hayırlı haftalar diliyorum herkes iyimi......

irna ablacıgım....aynı annem gibi hapları içse daha bir fene oluyor içmese daha hasta oluyor.......
allah şifa versin....bir yanımız iyi olcak derken bir yanımız hasta oluyor valla

günaydıın.

yarın akşam kızım be torunum geliyor.çok merak ediyorum bebişimi nasıl hareketleri felan diye. bi 10 gün kalacak yanımda.alkisalkisalkis

bende bilgisayar kursuna başladım.akşamları saat 6 dan 8 kadar.iki ay sürecekmiş.
kafam dağılsın diye başladım ama sanki kafayı daha çok toplamak gerekiyor zor geldi şimdiden bakalım sürdürebilecemmi.hepinize güzel günler.

günaydın

evet irnam inan sana iyi gelecek. şimdi sana kafan dağınıkmış gibi geliyor orada toparlarsın

hoşluklar diliyorum

tünaydın......irna ablacıgım torunun geliyor seviniyorsun ama ayrılırken çok zor olucak...
biraz daha büyüdügünü görünce sevimlide olmuştur şimdi......yeme de öp öp doyasmassında.....

kursun içinde başarılar iyi olmuş senin için

herkeside öptüm canımcıklar...

Canlarım merhaba. Mutlu ve sağlıklı bir hafta dileğiyle öptüm hepinizi.

İrnam gözün aydın canım. Senin adına çok sevindim. Torunda kızında sana iyi bir moral olacak. Kursta iyi olmuş, oyalar seni.
Şeniz

BAŞARI:

4 yaşında başarı .pantolonuna işememektir.

12 yaşında başarı.arkadaş bulabilmektir.

16 yaşında başarı.araba kullanabilmektir.

20 yaşında başarı seks yapabilmektir.

35 yaşında başarı .para kazanabilmektir.

50 yaşında başarı daha da çok para kazanabilmektir.

60 yaşında başarı .seks yapabilmektir.

70 yaşında başarı .araba kullanabilmektir.

75 yaşında başarı arkadaş bulabilmektir.

80 yaşında başarı .pantolonuna işememektir.

*Biz buna ÇAN EĞRİSİ diyoruz!!…

Prof. Albert Follanberg

irnam geldiler mi? senin heyecanını düşünemiyorum..onu çok çok kokla bizler için

günaydın

demek ki napçakmışız...gönlümüzü hoş tutçak şeylere asılcakmışız

antalyadan gocaman gucak dolusu sevgiler yolluyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…