- 5 Ağustos 2008
- 9.240
- 20
resimleri albumede koydum daha duzgum oldu ordanda bakabılırsınız canımcıklar
günaydın arkadaşalr.
benim son msj ımdan sonra pc im bozuldu zaten dün akşam geldi.
sarissacım çok üzüldüm canım başınız sağolsun.
heracım bende seni çok özledim hemde merak ettim hiç girmez oldun diye neyseki iyisin.canım benim küçük delikanlıyı çok çok öperim.
arkadaşalr .dr gidiyorum hem pisikiyatrise hem pisikoloğa.ayrı ayrı.artık yeşil receteli bir kadınım üleeeyyyynnnn..sempatiksalakcinni her hafta gitcekmişim.
bakalım nolcak aslında pisikolok benim bilediklerimi benim yapmak istediklerimi söyledi yani pekde tatmin olmadım.yapabilsem saten sana ihtiyacım olmaz ,kaldırdı ya kocandan boşanacaksın yada bu deveyi güdeceksin dedi.yani böylemi yardımcı oluyorlar onuda anlamadım yaa hayatımda ilk kez piskoloğa ve piskiyatrise gittim.
beklemedeyiiimm...
duygucum güle güle kullan canım allah ağzınızın tadını bozmaz inş.opuyorumnanaktan
günaydınnn
arkadaşlarrrr
duygum güle güle kullan mutlu musut ol inşş
irnam seni anlaıyorum sağlık onemli kendine çiçi bak üzülme hayat kısa yaşamay bak sağlık elden giderse geri gelmezz tatlım
arkadaşlar kendinize ii bakın
hepinize günaydın
irnam ya işte o dr çok önemli...seninki bıkkın çıkmış ama unutma herşey senin yani bizlerin elinde, onu demek istemiş. zaman içinde daha sağlıklı kararlar vereceksin...
her bireyin bir psikoloğu olmalı. bizler alışık değiliz. komşunun, arkadaşın dedikleriyle ilerlemek olmaz.
sen dr unu ihmal etme, hep yardım al sakın yılmak yok
Duygum çolk güzeller canım çok beğendim. hayırlısı olsun İnşallah
arkadaşlar simit ve cay la geldim buyurunnnn
ÇOK SAOLUN ABLACIKLARIM..BEGENMENİZE SEVİNDİM.....ŞenizŞeniz
ank06...ben bır yıl oldu nerdeyse flaş yazdım bir kaç kez sanırım görmedin canım ablam.zemuszemus
irna ablacıgım geçmiş olsun.:teselli:
yeşilim ablam esmerim ablam ve diger ablalarım......çok çok teşekkür ederim....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
yok annecim yaa valla tırnağın varsa başını kaşı arkadaş.
artık pencelerimi uzatmaya karar verdim bende.cobanlık etmek istemiyorum..bir kaç kişi tırmaladım aslında bu ara ama nişan alamadım.birdahakine tutturcam ama.alsanaalsanasmile
kızlar ya sinirim zıpladı kaynanamla atıştık az önce tel açtı bebişim tam uyumak üzereydi cvp verenedim
evi aradı gene bakmadım 2 dksonra geri döndüm dünyanın lafını geçirdi telefonuna bakmıyorum diye bana ulaşamayınca oğlunu aramış oğlum ardıda bana geri döndün diyo ama yok aramadı yok yere sinirlerimi oynattı