Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ya şu imagehack acılsaydı fotolar daha guzel olcaktım......her zaman ki gibi kocaman oldular ben ne zaman resım atsam forma böyle oluyor....destim düzeltiyordu fakat farklı bir sitedem attım olmadı
yani şansıma ne dıyeyım ben

ablacıklarım pembemsi olan yatak örtüsünü görümcem begendi...onunda hazıranda sözü var......kayınvalıdem her ıkımızıde aldı...
diger yatak ortusunu hakanla ben begenıp aldık...

koltuk oturma odası için....

koyu renk gardolap aslında ustekı gıbı fildişi olcak...yani modeli koyu renk gibi olcak..
ve dolabı iki taraflı yapıcaklar kapaklar dönebilir tarza istedigimde koyu renk istedıgımde acık renk yada karışık bır kapak koyu bır kapak acık kullana bılıcem
üzerinde taşlar var ışıltılı

bedendınızmı?acıkca soyleyebılırsınız.

destim bi tanem saol canım benım

günaydın arkadaşalr.
benim son msj ımdan sonra pc im bozuldu zaten dün akşam geldi.

sarissacım çok üzüldüm canım başınız sağolsun.

heracım bende seni çok özledim hemde merak ettim hiç girmez oldun diye neyseki iyisin.canım benim küçük delikanlıyı çok çok öperim.

arkadaşalr .dr gidiyorum hem pisikiyatrise hem pisikoloğa.ayrı ayrı.artık yeşil receteli bir kadınım üleeeyyyynnnn..sempatiksalakcinni her hafta gitcekmişim.
bakalım nolcak aslında pisikolok benim bilediklerimi benim yapmak istediklerimi söyledi yani pekde tatmin olmadım.yapabilsem saten sana ihtiyacım olmaz ,kaldırdı ya kocandan boşanacaksın yada bu deveyi güdeceksin dedi.yani böylemi yardımcı oluyorlar onuda anlamadım yaa hayatımda ilk kez piskoloğa ve piskiyatrise gittim.
beklemedeyiiimm...

duygucum güle güle kullan canım allah ağzınızın tadını bozmaz inş.opuyorumnanaktan

günaydınnn
arkadaşlarrrr
duygum güle güle kullan mutlu musut ol inşş
irnam seni anlaıyorum sağlık onemli kendine çiçi bak üzülme hayat kısa yaşamay bak sağlık elden giderse geri gelmezz tatlım
arkadaşlar kendinize ii bakın

hepinize günaydın

irnam ya işte o dr çok önemli...seninki bıkkın çıkmış ama unutma herşey senin yani bizlerin elinde, onu demek istemiş. zaman içinde daha sağlıklı kararlar vereceksin...
her bireyin bir psikoloğu olmalı. bizler alışık değiliz. komşunun, arkadaşın dedikleriyle ilerlemek olmaz.
sen dr unu ihmal etme, hep yardım al sakın yılmak yok

Duygum çolk güzeller canım çok beğendim. hayırlısı olsun ınşallah

resimleri albumede koydum daha duzgum oldu ordanda bakabılırsınız canımcıklar

Kız hangi ara evleniyon haberimiz bile olmadı insan haber vermez mi hiç opuyorumnanaktan

günaydın anuşkacım opuyorumnanaktan

İrnacım geçmiş olsun canımcım hayırdır ne oldu sana böyle :teselli:
Faydası olıyor biliyormusun bu doktorların olmassa başka bir doktora git
Belki daha faydasını görürsün o zaman opuyorumnanaktan

günaydın esmerim benim

günaydın ablacım nasılsınız iyimisiniz opuyorumnanaktan

arkadaşlar simit ve cay la geldim buyurunnnn

Offff iyi geldi çay ve simit sağol canımcım opuyorumnanaktan

ÇOK SAOLUN ABLACIKLARIM..BEGENMENİZE SEVİNDİM.....ŞenizŞeniz

ank06...ben bır yıl oldu nerdeyse flaş yazdım bir kaç kez sanırım görmedin canım ablam.zemuszemus

irna ablacıgım geçmiş olsun.:teselli:

yeşilim ablam esmerim ablam ve diger ablalarım......çok çok teşekkür ederim....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

herkese hayırlı güünler
az önce yerleride süpürdüm sildim neyse bitti temizlik şükürkaydirigubbakcemile

irnacığım demek dr. öyle dedi ha! ya boşanacan ya bu deveyi güdecen
ilginç şaşırdımakannehir valla,gerçi bu yaşam koşullarında psikologlar bile
başka psikoloğa gidiyordur diye düşününüyorum hem kendi sorunları hem de
başkalarının, binlerce kişinin sorunları insan tırlatır demi?
onlar da iyi dayanıyorlardır herhalde,gerçekten yeşilim ablanın da dediği gibi,
artık herkesin bir psikolağa ihtiyaçı var,olmalı; bir yaşam koçu deniyor artık buna
sosyetede ama onların ki pahalı anacığım,öyle cinsten olsa bizimki de
ne güzel bir yaşam koçun olsa...peki o koçların yaşam koçu kimkafamçokkarıştı
onların herşeyi mükemmel mi gidiyor ki başkalrına verdiği telkinleri
yöntemleri kendi hayatlarında kendileri uygulayabiliyorlarmı dersiniz?
terzi kendi söküğünü dikemez diye bir söz var değil mi?
devreye o sözün gerçekliği mi giriyor ki acaba?

yok annecim yaa valla tırnağın varsa başını kaşı arkadaş.
artık pencelerimi uzatmaya karar verdim bende.cobanlık etmek istemiyorum..bir kaç kişi tırmaladım aslında bu ara ama nişan alamadım.birdahakine tutturcam ama.alsanaalsanasmile

Duygucum inan haberim olmadı yoksa tebrik etmem mi seni demekki görmemişim bir ömür boyu mutluluklar dilerim sana çeyizlerde mükemmel bu arada iyi günlerde sağlıcakla kullanman dileğimle canımcım .opuyorumnanaktan

Damat kimlerden bakalım yerimseniben

Uzat arkadaşım sonuna kadar katılıyorum sana öylebir savurki izleri geçsin unutamasınlar bir daha :1hug:

kızlar ya sinirim zıpladı kaynanamla atıştık az önce tel açtı bebişim tam uyumak üzereydi cvp verenedim
evi aradı gene bakmadım 2 dksonra geri döndüm dünyanın lafını geçirdi telefonuna bakmıyorum diye bana ulaşamayınca oğlunu aramış oğlum ardıda bana geri döndün diyo ama yok aramadı yok yere sinirlerimi oynattı

ne sıkıcı durumlar değilmidurup durupken insanı çileden çıkarıyorlar belki işim var yada banyodayım insan hiç düşünmüyor değilmi sıkmayın canınızı eşinizle konuşun bu durumu böyle olmadığını anlatın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…