Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

geç kaldım oğlunu doldurmuş bile konuşmadı azarladı bir huzur yok bana

geç kaldım oğlunu doldurmuş bile konuşmadı azarladı bir huzur yok bana

allah allah ne isterler ki anlamam tel çalar hemen açılsın isterler yoksan nerdesin derler onlara ne oluyor yahu.
eşinizde dolduruşa gelmez inşallah sizi biliyorsa sorun etmemesi lazım

teşekkür ederim canım ya can sıkıntımı hafiflettin paylaşmak iyi geldi

Allah Allah neden hemen kötüye yormuş ki
belki işi vardır bebeğinde varmış hem ayağında sallıyoordur diye tahmin edeceğine
kendine kötü pay çıkartmış bir 15dk. sonra arayıp işin vardı açmayınca tahmin ettim dese çokmu zor,ya bazen insanlar kavga etmek için bahane arıyorlar herhaldealsanaalsanasmile

günaydın şugırlarım soslu keklerim benim

kış kış kötü insanlara kış kış...artık rahat bıraksınlar bizi..almayın içinize, ayıklayın gitsin,
kim olursa olsun...ister kendinizden, ister dış kapının mandalı....ölümlü dünyada hiç utanmaları, sıkılmaları olmayanlara kış kış.

Filix bu insanlar aramızda oldukça sağlıklı günlere elveda canım. boş ver sen ailene bak onlarla uğraşırken bir çok şeyi kaçırırsın bilesin ....

ank selam tatlım, ve buraya gelen hepinizi kucaklıyorum

irnam iyi işte, göster kendini artık yeterse yeter yani....

Günaydın şugar hanımlar hayırlı sabahlar olsun hepinize kaydirigubbakcemile3

Ablam benim ne insanlar var demi herşeye burun sokarlar ya rahat bıraksınlar biraz değilmi .

Herkesi bende kocaman kucaklıyorum burada :1hug:

uzun bir dinlenmeden sonra geldim. epey gelişmeler olmuş.
duygucum, ben sıcak renk hastasıyım. koyu renkler benim içimi karartıyor.
koltuk takımını görünce kızımın salon takımı aklıma geldi. azıcık duygulandım.
canım önemli olan senin beğenmen. kullanacak olan sensin. hangisini beğendinse onu al bence.
irnacım dr doğru demiştir. zamanında kızımda gitmişti. eşini boşa demişti. yapamazsın bununla demişti.
tüm dedikleri çıktıydı. gerçek yüzünü bizlerden saklıyorlar. ama doktorların gözünden kaçmıyor.
filix canım üzüldüm durumuna. adı işte kaynana. dahada ötesi yok. zamanında kaynanasından çok çekmiş biri olarak diyorum. rahmetli oldu hala etkisinden çıkamadım. insanın hayatını kabusa çeviriyorlar.
ben hala stresteyim. bu sefer uzun sürdü. bu yüzden pek takılamıyorum. sizlerle neşeli sohbetleri özledim.toparlanacağım inşallah. hepinizi öpüyorum.

iyi akşamlar şugurlarrrrrr
herkese sıkıntısız akşamlar günler dilerim
herkesler kendine ii baksın
insanın canı yani kendi canııı çok kiymetliiiya kiymetimizi bilelimm
kötükedihüsozamanıda doktorda bana demişti at o kocayı değiştir demişti ben inadınaaaa yaşıyorum eşimleeevereliniortak

ladym sana da üzüldüm tatlım. bak hepimiz onları yaşıyoruz sadece sen değilsin inan...eskisi gibi gelemiyorum buraya dışarıdayım ya da gelen oluyor, ya da çiftliğe bakıyorum...ben gidince gelinim, kızım ilgileniyor. inanın bizi ne mutlu ediyorsa onu yapalım. atlatırsın ınşalllah...birikiyor böyle asılıyor sonra sırtımıza, yüreğimize...hepnizi çok öpüyorum çok

ıyı akşamlar canlarım
nasılsınız
cok gıremıyorm yaa
aslında vaktım var ama netım gıcık cekmıo
boşyere 50 tl verıyoz her ay
bugn ıptal ettrmek ıcın gıttım ama 24 ay sözleşmelıymış
eğer vazgecersem genede ödemek zorndaymışım
faturalı hatlar almıştı eşim kapatırmıştık evlenınce gene vergılerı geldı yok cayma bedelı falan 300 lırada ona bayıldık canım sıkıldı
son harçlıklar gıttı mecbr aylık almayı beklıycez
kredı cektık bankadan cok şükür verdıler
bütün borcları kapattırdık kartlarıda kapatırdık
tek bankaya var sımdık
artık kenara para atabılırız
eskısı gıbı ayy yok mobılyacı kartlar derken kuruş kalmazdı şimdık daha ıyı oldu
bu ay bıraz sıkı calısıyoz malum yaz gelıo ve gıyım mağazaları yoğun oluyo
ama şıkayetcı deılım daha cok prım alıyomkaydirigubbakcemile2
Allahım ınş ev almayıda nasıp eder bıze
sımdık eşim işte
yaprak sardım mantı yaptım çorba yaptım sımdık
yaprak cok kötü cıktı yaa:mymeka: parama yazık oldu,
ayy amma kendımden bahsettım
benı merak etmeyn dıye
çalışıyom ev garusuym aynı zamanda okul için hazrlık yapıyoz falan
aılemde tam bana maddı anlamda yardım etcekken
başlarına kötü bişey gelmiş
tabı uzakta oldğm ıcın kımse bana anlatmadı
en sonn onlara gıttım ablam dedı
abım enışteme kefıl olmş 30 bın tl evıne hacız gelmş küçük yengemde altınlarını satıp yardım etmış eltısıne neysekı hacız kalktı
ama 30 bın borc ödemek zorndalar cok zordalardı nolcak bılmıom
enıstem ser..z zaten kaçmış gıtmış
bı sürü olayy falan
neyse başınız ağrımasın cok öptm sızlerı

hoşgeldin küçük ev hanımı...aman aman yemecikler yaparmış, parasını güzel kullanırmış aferin sana tatlışım..kendine iyi bak yanacıklarından öpüyorum

günaydın hayırlı cumlar

böçüm hoş geldin canım .nasılda ekonomis hanım olmuşş hesaplar yapıyor ahh canım benim. allah kolaylıklar varsin çiçaam.ailenede kolaylık versin zor iş kefillik.
pc. ve nete baktırsana neden cekmiyor.ptt ye git ilgilensinler boştan yere yazık valla ayda 50 vercen.

filix durumuna üzüldüm ama bazı insanlar böyle işte.ne anlıyolarsa evladını kışkıştarak.

bugün ev sahibimin kırkını yapcaklar .ordayım.

ilaçlar aptal gibi ediyor uyumasam bari orda.

herkese hayırlı cumalar........allah herkesin duasını kabul ve duasını kabul ettıklerının arasına katsın

hayırlı cumalar herkese,çok yoğunum giremiyorum,akşama misafirim gelecek arkadaşlar,
bizim ilk tayin yerimizden arkadaşlar benim gelin giitiğim yar gönen de
komşum oradaki ilk komşum onlar idi çok samimiydik şimdi onlarında
Antalya ya tayinleri çıkmış,buraya taşınmışlar,çok sevindim
geçen hafta gittik onlara konya ya gitmeden de ben çağırdım onları,
pasta falan yaptım 4.30 da da diş dr.la randevum var,1saat sonra çıkarız evden inşallah
akşama da vazliz hazırlıyacağım,yarında sabah yola çıkıyoruz inşallah konya ya gidiyoruz
hepinizi öptümŞeniz

bugün aksiliklerle dolu. sabah 6 kedimin sesiyle uyandım. wc si gelmiş.
bende onu beklerken kk.ya gireyim dedim. ay hep eror verdi.
sonunda vazgeçtim. ne günaydın mesajı yollayabildim, ne de cuma.
bu arada hayırlı cumalar diyeyim.
böcüküm tam bir ev hanımı olmuşsun bebişim.
allah ağzınızın tadını hiç bozmasın.
destinacım sanada hayırlı yolculuklar.
irnacım o ilaçlar genelde uyutur. ben bitkisel bir şurup içiyorum.
hem sakinleştiriyor, hemde uyutuyor. alışkanlıkta yapmıyor.
duygum sende ev hazırlığı içindesin. allah kolaylık versin.
yeşilim sen nasılsın canım. facede oyunlara devam galiba.
esmerim sende faceye üye olsan. senide yoldan çıkaralım.
bugün izmir bir açıyor bir kapanıyor. yağmur yok.
hafif soğuk var gibi. gibi diyorum, dışarıyı bilmiyorum.
hepinizi öpüyorum.

Hafif puslu ve ara ara yağışlı Dörtyoldan kucak dolusu sevgiler öpücükler hepinize.Şeniz

Filixcim üzüldüm. Umarım eşin senin yanındadır böyle durumlarda. Neden kayınvalideler bir zamanlar kendilerininde gelin olduğunu unuturlar hiç anlamam.Çok üzgünüm çoook

Oooo böcüğüm artık ev hanımı olmuş. İlk defa böyle uzun mesaj yazıyorsun. Canım inşallah evinizide alırsınız. Abinede geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda öder. Allah yardımcısı olsun abinin ve tüm borçları olanların.:teselli:

İrnam geçmiş olsun.

Destim sağlıkla gidip sağlıkla gelin. Hayırlı yolculuklar. Duygu kızçemle buluşursan bizim yerimize öp olurmu.opuyorumnanaktan

Ladym sanada hayırlı cumalar. opuyorumnanaktan

Hepinizi öpüyorum.Şeniz

hepinizin iyi olmasına sevindim

bu gün kk error veriyordu evet

hayırlı yolculuklar destuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…