Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

GÜNAYDIN
keyifler yerinde olsun herkesin
günlerınınz aydın olsun
lereenim çok güzel bi paylaşımmm
irnam kolay gelsin gözün aydın gelmeliri sevinç veriyor gitmeliriii huzun :1no2:bende başlamiştım bilsayar kursuna yapmadım bıraktım
zaten ben neye el atımsa bıraktım hevesim çabuk kırılyorr
yalnız işde kaldım oda sigortam yatsın diyeee uzun kaldım benn
canlarım sağlık dilerim sizler[ /B]

Günaydın irnacım gözün aydın bak torunda kızında geliyor ne mutlu sana şimdi ıssır bebişi benim yerime biraz.
İyi yapmışsın kursa kaltılmakla kafan dağılır biraz pes etmek yok ona göre kaydirigubbakcemile3

Ne güzel sözler bunlar
80 yaşında pantolona işememektir ben bunu tuttum ama kaydirigubbakcemile3

günaydın

demek ki napçakmışız...gönlümüzü hoş tutçak şeylere asılcakmışız

antalyadan gocaman gucak dolusu sevgiler yolluyom

Günaydın ablacım ne yapcaz demi gönlümüzü hoş tutcez işte olmuyor be bazen bunlar ablam kaydirigubbakcemile3

günaydın esmerim bazen benimde oluyor bunlar hevesim kırılıyor sanki

Hava çok güzel ya.
baharı seviyorum ben.

Günaydın anuşkacım buradada havalar fena değil ama kararsız sanki açayım mı diye düşünüyor bazen kaydirigubbakcemile3

Henüz para kazanmakla çok para kazanmak arasında bir yerlerdeyim.sempatiksalakcinni

Gerisini zamanı gelince düşüneceğim.:roflol::roflol:

sağolun arkadaşlar dilekleriniz için evet iyi olacak hepimiz için.henüz gelmediler gece saat 01.00 01.35 gibi ancak gelirler.
nasıl merak içindeyimki.üç ay oldu tam görmeyeli.bıraktığımda henüz 10 günlüktü.:ecrin_bebek:.ayy bi geleydii.
telde sesi bile beni heycanlandırıyoda naparım ben onu yaa kızı unuttum sanki töbe töbee.:kedi:

50 yaşında başarı daha da çok para kazanabilmektir.mafoldumben :1no2:hiç işe yaramadık hiiçç.

Sağsalim gelsinlerde bekle be arkadaşım gerçekten torun olunca evlatlar unutuluyor Bir laf vardı evletler ana para torun da onun faizi diye zemuszemus

irnam gözün aydın olsun canım. şimdi torun sayesinde biraz için açılacak. torun evlattan daha tatlı oluyormuş. öyle derler. ben henüz bunu bilmiyorum. ama senin sözlerin de bunu doğruluyor, gördüğüm kadarıyla.
bu aralar kafam çok meşgul ve ben şu sıralar koşturuyorum. hayalet gibiyim. çok dalgınımda üstelik. yakında kendimi kaybedersem hiç şaşırmayacağım. işlerimi yoluna koymaya uğraşıyorum. eşlerin çocukların hatasını bizler düzeltmeye uğraşıyoruz. bakalım bu seferde düzeltebilecek miyim.

selamlar

sadece çocukların, eşlerin mi? en yakınlarımızın hatalarını düzenlemek duygusal insanlara kalıyor ladyciğim.

torun paranın faizi gibi tatlı mı tatlı ? Allah herkese nasip etsin

Canlarım merhaba hepinize. Güzel ve sağlıklı bir ay geçirmeniz dileğiyle. Öptüm.Şeniz

İrnamın pc bozulmuş yapılır yapılmaz girecek:))

herkesler nasıl........irna ablacıgım çok mutludur şimdi....

siz ablacıklar nasılsnız....saglıgınız sıhhatiniz....herkesler iyi olsun inşallah.....

Teşekkürler Duygu

Lereenim pc si bozulmuş demek ki kimbilir nasıl sinirlenmiştir canım

ii akşamlar
ne güzel arkadaşlar hep yazmışlar hepside çok iyilermişşşş
size koçaman sevgiler yollurum bennnolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…