Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

selam pc,im yine bozuldu ikigün lüğüne gitti geldi yine.
fazla yazan olmamış.lereenim aradı sağolsun merak etmiş.allahım onunda işleri rast getirsin.
tüm darda kalanların yanında olsun.

evet kızlar geldi,kızlar diyorum kızım ve torunum kızlar oldu artık. anoomm nasıl tatlı olmuş fıstıkım beniimm .gaz sancısı olmadığı zaman tatdına doyum olmuyor yaa.allahım ne tatlı bişy.fındığın içi içi.allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah.

ama onunla oynucam diye ev işi pc. bile un utuyorum.bana kızıyolar acıktıııkk diye bağırıyolar .ufff hep ona baksam konuşsam.
ayy neyse kacıyım daha kahvaltı yapmadık
hepinize iyi günleer arkadaşalar.

leydim inşaallah sıkıntın her neyse allah yardımcın olsun canım .kolaylık versin.zor zor rneren arırsa canın orda misali,

aaaa görüyomusunuz ben yazana kadar herkez yazıp cıkmış.eee tam yarım saat sürerese yazmak .kaydirigubbakcemile3 kactıımmm

günaydın kızlar

oynaş irnam gidecekler sayılı günler. bizim içinde öp kokla bebişi. kızına selamlar

canımsın irnam oyna tadını çıkar 6 ay sonrasıda ben oynayacağımmmm
fıstıklar nasılsınızzz
ii hafta sonları sizeee
-------------------------------------
bakın nasretin hocanınnn
baklavasınaa
----------------------------------
Hoca aksamleyin eve dogru yururken, baklava seven bir koyluyle karsilasir.
-Hoca, kisa bir sure once bir adam buyuk bir tepsi baklava goturuyordu...
-Beni ilgilendirmez!
-Fakat adam tepsiyi sizin eve goturuyordu.
-O zaman seni ilgilendirmez!alıntı

Cimri ve de boş boğazın biri Hocaya:
Ya Nasrettin Hoca demiş demek parayı çok seviyorsun. Acaba neden ?
-Hoca cevabını yapıştırmış. Senin gibilere muhtaç olmamak için...alıntı

işler yoluna girdi canlarım. ama yüreğim hala ferahlamadı. eskiden beni pc başından zor kaldırırlardı. şimdi ise oturamıyorum. sanki her an yeni birşey olacakmış gibi tedirginim. bunuda atlatacağım. ne fırtınalar atlattım. bu yel gibiydi. ama artık beyin yorgun düştü. eskisi gibi direnç gösteremez olmuşum. ufak bir yelde olsa beni kötü savurdu.
çok şükür bu işide yüzümüzün akıyla hallettik. allah böyle fırtınalardan hepinizi korusun. hepinizi seviyorum. kendinize iyi bakın.

]teşekkürler esmerim Nasrettinin zekası işte:)

sevindim lady feraha çıkmana. o küçük yeller artık hepimizi tedirgin ediyor kaldıramaz olduk.

hepiniz, hepimiz iyi olalım ınşallah

merhaba ablalarım arkadaşlarım,
bugünlerde işler yoğun biraz siteye de konuya da giremiyorum.
girdiğim zaman da yazdıklarınızı takip etmeye çalışıyorum.
inşallah herkes iyidir.

bahar geldi biz taşınma telaşına düştük.
bu ay içinde taşınmamız gerekiyor ev arıyoruz.
lütfen yazdıklarımı okursanız bana fikir verin. yardımınıza ihtiyacım var.
evle ilgili yaşadıklarımı biliyorsunuz. artık sorunsuz ve güzel bir ev istiyorum.
ama ev tutmak için iyi bir dönem değil. ev yok, ev olmayınca da kiralar yüksek.
dün bir tane ev bulduk. aslında evi çok beğendim. yeni yapılmış, dolapları, yerleri vs. çok güzel.
işte fikrinizi almak istediğim sorun burda başlıyor.
şu anda oturduğum evin kirası 400 lira. taşınmazsak 450 olacak.
yeni bulduğumuz evin kirası ise 550 lira. zamanımız olsa belki 500 e de bulabiliriz.
konum olarak aynı her ikisi de cadde üstü, güney cepheli.
yalnız şimdi oturduğumuz ev merkezi sistem yıllık yaklaşık 1200 lira yakıt parası veriyoruz.
yeni ev ise kombili ve ara kat olduğu için daha az yakıt parası vermiş oluruz, aradaki fark biraz dengelenir diye düşünüyoruz.
ne dersiniz tutmaya değer mi?
maddi olarak sorunumuz yok yani 50 liralık fark bizi etkilemez.
düşündüğüm şey böyle küçük bir yerde insanlar 350-400 e kirada otururken sırf yeni bina olsun diye fazla para vermeye değer mi?
siz olsanız ne yapardınız?

Sarissacığı, kısa öz yazacağım. Fikrimizi sormuşsun sağol kuzum.
Bence lütfen kimseleri düşünerek geri adım atma... taşın, keyfine bak ve şimdiden gülegüle otur.

Sarissacığı, kısa öz yazacağım. Fikrimizi sormuşsun sağol kuzum.
Bence lütfen kimseleri düşünerek geri adım atma... taşın, keyfine bak ve şimdiden gülegüle otur.

teşekkür ederim ablam ilgin için.
tutamazsak bu ev aklımda kalacak sanırım
bundan gerisi kısmet artık. hayırlısı...

sarissacım aklında kalacağına taşın ve içinde kal. hem kombili olması senin içinde iyi. evde olmadığın zaman kapatırsın. yazında fazla ödemen olmaz. aradaki fark fazlasıyla kapanır bence.

günaydın leydim bunu çok sevdimmm :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
-----------------------------------
GÜNAYDIN CAN DOSTLARIMMMMM.
.BİR GUN SIZE GUNAYDIN DIYEMEZSEM EGER SEBEBINI SORMAYIN CÜNKÜ ÖLÜLER KONUSAMAZ....BUGUNDE VARIM GUNAYDINNNNNN:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

sarissacım aklında kalacağına taşın ve içinde kal. hem kombili olması senin içinde iyi. evde olmadığın zaman kapatırsın. yazında fazla ödemen olmaz. aradaki fark fazlasıyla kapanır bence.

teşekkür ederim ablam yorumun için.
doğru söylüyorsunuz.
evi kaçırmadıysak ben de tutmak istiyorum.

Dostluk ne sadaka nede söz ister,
dostluk yürek harbilik cesaret ister,
yüreği güzel dostumlarım günaydın. şugurlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…