duygu danası ve böcükten bişi olmazzzzzz da........
demedi demeyin..
yasalayın kulagınıza size bir sır vereyim bakayım.......
bu duyguda böcükte hep lafffffffff hep laffffffffffffffffffff
önemli olannnnn icraattttttt
benden sülemesi gızlar siz bulun gari kimin oğlu var. emme dayanamazsam sülerim tek tek bilesiniz. dayanamam ben kızlarımıza evercem onları
(amanın şimdi evlendirme programı gibi ) valla benim oğlum evlenmese arar bulurdum burda:):)
İnsanla evlenmemişsin Allah seni davul etsin. Hayvanlar alemininde evlendin yanii:roflol:. Sapıkmısın kızım burada işin ne yakınlarda hayvanat bahçesi yok mukaydirigubbakcemile?
Valla benden söylemesi bu böcükten bir nane olmaz:CüvCüv:.
Her türlü ev işi itina ile yapılır. İlgilenenlere oğlu,kardeşi,yeğeni,kuzeni falan olanlara duyurulur:icecream:.
duygu sen azdın gayrı ıyıcene jeyar kılıklı karılar sızı
ben evlenmıycem vazcaydım BEKARLIK sultanlık
benı ısteyen kaynana adayları özelden görusek sızlen
abooooowwww :1shok:gozlerim yuvalardan fırlıyaa.
noldu gızla siee.sulü guleden gelmiş gimi.
acuk durun hele,yaf aslında hepiçinizde gozüm var emme,bende olan bitene.neetsem alahım.kopyalama işinemi getsem aceb :uhm:
eme velakin,sizlee gavga ittikçe foyalarınızda döküliyy,daha fazla acık virmeyin gızlaa.
böcük sen ank gızıysan, düngürüde ev anımıysa,la o zaman sen şinçik ev anımın oluynanmı, eşy ettin yaaf beni gafa eyce garıştı haa..kafamçokkarıştı
oğlanın iresmini goysammı acb avatara diye düşünüyom.fisfisfis.beğeneni alam.:jeyyar:
bende deldim aranıza kızlar
benide alın araniza aleysan
hoşgeldın canım...allah nazarlardan korusun...pek sırınler...hayırlı omurlerı olsun...
yeşilimablam.... benımde büyle yavrularım olar dimi....ya bende anac bır durum var...cok sefüyom bebikleri...:ecrin_bebek::uhm:.
böcük hanı turkan sorayın fılmı vardı ...buyutup evlenecektı....onun gıbı olcak...kısss
için en kötü yanı ikimiz elti olcaz..klava:.allahım allahım...ne kaaaa korkunc....:roflol::roflol:
yok öle bısı ank benım annem ama cok uzaktan ben hıc evlenmedım erkek elı değmedı baa
sen benı al bak gör en ıyısını yapcandelikafadulden
sende bısey beğenmıyn bee:mymeka: kal evdede gör kokoş nolcek ben alırım ıkısınıde kuma yaprım kendıme yada bırnı fırtınaya bırnı kendıme:dilcikar:
irna bak böcük doğru süler ben onun manevi anasıyam sanal olaraktan kaydirigubbakcemile
karar ver artık irna talepler çoğaldı okaaaaa kaydirigubbakcemile5
yok be sende ılla bır sey bulcan ya...bagendım begendım...kızım sen benle gecınırsın..ben uyumluyum ama fırtına eser gurlerse sen...kedı gıbı pırsar kalırsın...delikafaduldendelikafadulden
ank06...ask olsun benı hıç ama hı. gormuyon.......senağlamasenağlamasenağlama