Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

bırı oglanmı dedı...1.83 mu dedı...CADIARZU
bırı bana talıpmı oldu..kaydirigubbakcemile3
..böcük anam evde kaldın gecmış olsun......:roflol:
ceyıslerın elınde patladı haberın olsun...:dance::teytey:

gılelım ogluş meselesıne....oglun nerden gılıyı...nıye gıttıydı...CADIARZU
kımdır ne dır seklı şeması...
ırna cıgım..canım ayrıntıları versen...cok ey olıcek...anladın sen onı...:jeyyar:sositososito

not...lereenım..lutfen .burayı okuma göslerını yum olar mı...:1ninca:

ben sen deılıım durust kızm her cıcekten balı alıyon ben desemkı abım var hemen ona gelcen sana guvenılmez:mymeka: ayrıca benım hıc deılse elımde patlıycak ceyısım var senın nen var laa zıllı:mymeka:

ayıcanez ırna haım saa dıycek lafm yok böcuksek uğur getırıyok baskaları gıbım DUYGUsömurusu yapmıyok sonra hayatından neden hep uğursuzlar benı bulur dersın benden demesı
cnm annem leerenım nerdesın

ayıcanez ırna haım saa dıycek lafm yok böcuksek uğur getırıyok baskaları gıbım DUYGUsömurusu yapmıyok sonra hayatından neden hep uğursuzlar benı bulur dersın benden demesı
cnm annem leerenım nerdesın

anom anomm kıyamam ben saaa :teselli:,yohk yavusu yohkk.elbette uğur getirin a.s.kıss.yavrem,sen ank nın gelini değelmisin.ben ondan şeyettimdi.ikinizde çooohhkkk hemide çoohhkk eyceniz canucuklarımm.:asigim:
allahım bahtınızıda,tahdınızıda çok eyim etsiin :Saruboceq: kuzucuklarım benimmm.Şeniz

anom anomm kıyamam ben saaa :teselli:,yohk yavusu yohkk.elbette uğur getirin a.s.kıss.yavrem,sen ank nın gelini değelmisin.ben ondan şeyettimdi.ikinizde çooohhkkk hemide çoohhkk eyceniz canucuklarımm.:asigim:
allahım bahtınızıda,tahdınızıda çok eyim etsiin :Saruboceq: kuzucuklarım benimmm.Şeniz

ankara mı:1shok: yoo ben hala bekarım hıc gelın olmadım
ama leerenım alırsa onun gelını olcam hihoyyyt

gözek bende sevdım ama bikiş harıç adı lazım deıl(bknz:duygu):nazar:

irnacım böcük benim gelinim deil kızım oli kendülerü
ev hanımıda benim dünür oli

ankara mı:1shok: yoo ben hala bekarım hıc gelın olmadım
ama leerenım alırsa onun gelını olcam hihoyyyt

gözek bende sevdım ama bikiş harıç adı lazım deıl(bknz:duygu):nazar:

Slm geveze hatunlar. Yine çeneniz düşmüş.kaydirigubbakcemile3

Uğur böcüğü' müsün nesin arkadaşım utanmıyormusun bu kadar kişinin karşısında yalan söylemeye:mymeka:. Evlenmemiş miş. Boy boy düğün fotoğraflarınız gösterildi sitede. Buldurtma şimdi o fotoları yırttırma ağzını.:nazar:

Slm geveze hatunlar. Yine çeneniz düşmüş.kaydirigubbakcemile3

Uğur böcüğü' müsün nesin arkadaşım utanmıyormusun bu kadar kişinin karşısında yalan söylemeye:mymeka:. Evlenmemiş miş. Boy boy düğün fotoğraflarınız gösterildi sitede. Buldurtma şimdi o fotoları yırttırma ağzını.:nazar:

laa gene mı sen:kahve: yok öle bısı ben ınsanla hıç evlenmedım bekarım hıç düğünüm olmadı yalancııı:mymeka:

hoooooooop ne oliyiiiiiiii..
benim nasıplerıme talıplerıme kım engel oliyiiiiiiiiiiiiiiiii
düverım lannnnnnnnn (kadır ınanır smıleyıı)
ya bana talıpler..
ank06 tahrık edıyı...böcük...ortaya kendını koyuyu...
ne olıyiiiiiiiiiiiiiii

irna ...dedıklerının arkasında dur bakıyım..........

hoooooooop ne oliyiiiiiiii..
benim nasıplerıme talıplerıme kım engel oliyiiiiiiiiiiiiiiiii
düverım lannnnnnnnn (kadır ınanır smıleyıı)
ya bana talıpler..
ank06 tahrık edıyı...böcük...ortaya kendını koyuyu...
ne olıyiiiiiiiiiiiiiii

irna ...dedıklerının arkasında dur bakıyım..........

nıe korktun mu bu gocada gaçtı dıe:jeyyar: ahh yawrum yasık saa acıdım sımdık:1closedeyes:

Tünaydın güzel kızlarım arkadişlerim...Eneeeee kavga çıkçek gızlar durun hele lereenimin evercek oğlu yogki
siz oğlu olanlara bakın bakem

duygu danası ve böcükten bişi olmazzzzzz da........
demedi demeyin..

yasalayın kulagınıza size bir sır vereyim bakayım.......
bu duyguda böcükte hep lafffffffff hep laffffffffffffffffffff
önemli olannnnn icraattttttt

Tünaydın güzel kızlarım arkadişlerim...Eneeeee kavga çıkçek gızlar durun hele lereenimin evercek oğlu yogki

yeşilim kimin oğlu var gııııııııııııı
söyleyıver helede
ona biraz yalakalık yapayımmmmmmmmmmmm

yaş geldi çattı
gencim gözelimm

dönyanın en gözel karısıyammmmmmmm kaydirigubbakcemile2:CüvCüv:

laa gene mı sen:kahve: yok öle bısı ben ınsanla hıç evlenmedım bekarım hıç düğünüm olmadı yalancııı:mymeka:

İnsanla evlenmemişsin Allah seni davul etsin. Hayvanlar alemininde evlendin yanii:roflol:. Sapıkmısın kızım burada işin ne yakınlarda hayvanat bahçesi yok mukaydirigubbakcemile?

Valla benden söylemesi bu böcükten bir nane olmaz:CüvCüv:.

Her türlü ev işi itina ile yapılır. İlgilenenlere oğlu,kardeşi,yeğeni,kuzeni falan olanlara duyurulur:icecream:.

aha böcükten şok şok itiraflar..:1shok:.
insanla evlenmemiş...zatı ben böcükün insan oldugundan kuşkulanıyıdım....CADIARZU
kendıkendıne ele vırdı...:roflol:
duyun kaynanalar...
ank06,lereenım,irna,,ve özellıkle yeşilim...:roflol:

nıe korktun mu bu gocada gaçtı dıe:jeyyar: ahh yawrum yasık saa acıdım sımdık:1closedeyes:

ne korkucam beee...senın ınsanla evlenmedıgını duyunca ban agelcek hirkesler....
sen kork emiiiii...böcük garusu...:mymeka:

yeşilim ne oliiiiiiiiii...sen ne deyyon bakem...nasıl yanıme....bugun hakıkatler acıga cıkıyı....ne oliiiiiiiiii...kandırıldık mı....CADIARZU:eek:klava:

cıbık bır acıklama ıstıyorum...kaynana lereenım...gellllllllllllllllllllllllllllllll:eek:

X