- 5 Ağustos 2008
- 9.240
- 20
Bak, gelin adayları kapıda sıra oluyo sülemedi deme:dance:
bozdu burası epsini lereenim sogan kokmamak için neler deyo aaaa:):)
bu kız çok değişti büle degildi anamam ben onü
oğlanı alıverer seni almaz okaaaa
aha duygu biyerını kestı herhal salatalık kokusu alım ben:roflol:
evdeydim duygum.elektürükler getmişdi bi ara duymamışım gıız zili.
anam gel gel bah datluda yapıyom,yarın oğluşum geliyo,datil için,eehh berabar yerizzz,hemide danuşursuz gıızzzz :jeyyar::jeyyar:
çok yakuşuklu,1.83 boyunda,buğday tenlii,herkez kerem ceme benzetir emme menim oğlum daha bi gozel.gıız bide makina mühendisi çıkıyo.son sınıf.bu kadar reklam yiter.
benimm gaynanalığımda eyidurr haa,damatım pek bi sever beni.
duygum anaadın sen onu :roflol:
evdeydim duygum.elektürükler getmişdi bi ara duymamışım gıız zili.
anam gel gel bah datluda yapıyom,yarın oğluşum geliyo,datil için,eehh berabar yerizzz,hemide danuşursuz gıızzzz :jeyyar::jeyyar:
çok yakuşuklu,1.83 boyunda,buğday tenlii,herkez kerem ceme benzetir emme menim oğlum daha bi gozel.gıız bide makina mühendisi çıkıyo.son sınıf.bu kadar reklam yiter.
benimm gaynanalığımda eyidurr haa,damatım pek bi sever beni.
duygum anaadın sen onu :roflol:
bırı oglanmı dedı...1.83 mu dedı...CADIARZU
bırı bana talıpmı oldu..kaydirigubbakcemile3
..böcük anam evde kaldın gecmış olsun......:roflol:
ceyıslerın elınde patladı haberın olsun...:dance::teytey:
gılelım ogluş meselesıne....oglun nerden gılıyı...nıye gıttıydı...CADIARZU
kımdır ne dır seklı şeması...
ırna cıgım..canım ayrıntıları versen...cok ey olıcek...anladın sen onı...:jeyyar:sositososito
not...lereenım..lutfen .burayı okuma göslerını yum olar mı...:1ninca:
İç üle şey olurmu kızçem nasıl görmem:1shok:kaydirigubbakcemile, acaba uğur kızçemi bir dahamı düşınem :1hug:
.duygum oluşum ıspartadan amasyaya geliyi,okuyo yavrim orda,şekli şeması bek eycedir,gızlar goşar ardından.emme bek pas virmez gendüleri,fene cüddüdür.aynı zamandada espürütüeldir gııızzzz..eeyy bu zamnda altun bülezüğüde golundadur.:lepi:bırı oglanmı dedı...1.83 mu dedı...CADIARZU
bırı bana talıpmı oldu..kaydirigubbakcemile3
..böcük anam evde kaldın gecmış olsun......:roflol:
ceyıslerın elınde patladı haberın olsun...:dance::teytey:
gılelım ogluş meselesıne....oglun nerden gılıyı...nıye gıttıydı...CADIARZU
kımdır ne dır seklı şeması...
ırna cıgım..canım ayrıntıları versen...cok ey olıcek...anladın sen onı...:jeyyar:sositososito
not...lereenım..lutfen .burayı okuma göslerını yum olar mı...:1ninca:
ah lerenim darılma bidenem.sendemi duyguya talibidin,vallah bilmirdem.bizim burlarda ne dirler bilimisen,Sen ne süyleysın irna kızçe tübe tübe, gelin adayımı ayartııysin :bbo:
sağol caaaaaaaannn.duyguuuuum emin ellerdesin ablacım merak etme ..irna bu irna
İç üle şey olurmu kızçem nasıl görmem:1shok:kaydirigubbakcemile, acaba uğur kızçemi bir dahamı düşınem :1hug: