Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

ank saol annem valla sen benı bılıyon
duygu sen hakkını kaybettın ben cıkolotayı alcam eltı olaraktan galıba

fırtınamada kuzen yapcem

ben az dolanıyom "bir derdim var"da" ortalık karışmış ne edem vazife...oralardayım

gel yeşilim gel...konu kilitlendı...

aman böcük...ıyı fırtınayı al...o ıkızlerıde sec...ırnanın oglu benım o saman....
ne guzel...sen beblerı buyutene kadar ...sende yaslanın be....
senı almaslar o zaman...

ben kacıyorum...eve gıdecem....canım ....tatlı ıstıyor....annem....dolma yaptı canıız cekmesın...ıyıce karnımı doyurayım...yıne gelcem döncem sıze...ösleyın anam benı....

baş baş...

Geldim canım
hele anlatın bakem kimsiniz, nerdensiniz, okuyomusunuz, çalışıyomusunuz vs....uzunca anlatın kuzularım yerin kulağı vardır dimi ben azını biliyom da ondan soruyom

duygum bak hele beğenirmisiniz,görümceğinizi.süprizzzzz size yavaş yavaş danutayımm
avatarımda ki fıstık gızım olur.nasul datlu hemii.:asigim:

ırnam tatlu tatlu bu yeryuznde duygudan harıc herkeste bı tatluluk var o ne etmış wc kalmış herhal ona tatluluk bulasmamış

İrnam sana benziyor kızın çok tatlı. Allah bağışlasın kuzularımızı

Geldim canım
hele anlatın bakem kimsiniz, nerdensiniz, okuyomusunuz, çalışıyomusunuz vs....uzunca anlatın kuzularım yerin kulağı vardır dimi ben azını biliyom da ondan soruyom

ben başlayam:1closedeyes:
21,85 yaşım nısan 10 doğum gunum hedıye beklerımdelikafadulden
bı kez sözlendım ayrıldık ama severek ayrılmak zorunda galdık:nazar: hala cok sevyom ama elden bıseycık gelmes
ceyıs bakanıyım ınanılmas ceyıs hastasıyım ceyıs demek ben demek :eek: ama elımde patlıycek gıbım(duygu sevınmesın şaka):1rolleyes:
hayatımda kımsecık yok mutluyum calısıyom paramıda bı gözel yıyom :lepi: bjk ve barış akarsu hastasıyım(mekanı cennet olsun tek sevdığım ılk askım bebeğımın:Saruboceq:)
oğlum olursa onun gıbım olcak uzun sac sakal hatta adıda hazırBARIŞ:asigim:
maçları kacrmam bı gruba uyeyım(çarşı alayına karşı)ayy ısım verdım ama pardonyasakkelime
okey oynamak cok severım pembe dızı ızlemem tv ızlemem pek ama kıtap okumayı sevyom
sırket muhasebesındeyım daha doğrusu ıdarı bölumde ıdare edıyom işlerı(kkdan ayrı kaldıkca)bu kaa yeter mı ablam

hindilik yeter ablam kıskananlar çatlasın:):)
duyguda anlatsın gelince dimi, unuttuklarınız olursa ilave ediverirsiniz gare
ayrıca bilgilere teşekkürler kuzucuğum
az işlerim oluyor gelip gidiyorum siteye yine uğrarım

hayrlı cumalar RABBIM bızlere yakınlarımızın acısnı gostermesın
mutlu yuvalar kurmayı nasıp etsın
savaşsız bı dunyada yaşamayı ıhsan etsın
sağlıklı ve mutlu olalım paramız az olsada...
sağ elı sol ele muhtac etmesın
amin

hindilik yeter ablam kıskananlar çatlasın:):)
duyguda anlatsın gelince dimi, unuttuklarınız olursa ilave ediverirsiniz gare
ayrıca bilgilere teşekkürler kuzucuğum
az işlerim oluyor gelip gidiyorum siteye yine uğrarım

bişi deıl aplamdelikafadulden senın derdım varda bende vardım uzaktan okudum anam konu kılıtlene kadar bende :1ninca: gızlıce okudum kafam karıstıfisfisfis allah dert verıp derman aratmasın
duygunun ne varkı anlatcak be abla lülülülülülü

hayrlı cumalar RABBIM bızlere yakınlarımızın acısnı gostermesın
mutlu yuvalar kurmayı nasıp etsın
savaşsız bı dunyada yaşamayı ıhsan etsın
sağlıklı ve mutlu olalım paramız az olsada...
sağ elı sol ele muhtac etmesın
amin

Herkese günaydın.
Cumanız mübarek olsun.
Bütün dualarınız kabul olsun.

Amin canlarım ...Hepimizin isteklerini Allah gönlümüze göre versin İnşallah

herkese....hayırlı cumalar....rabbım herkesın gonlundekını versın...dualarınızı kabul etsın...
allahım banada...hayırlı yazılar yazsın...böcükede...işallah...amın den bakıyım....

herkese....hayırlı cumalar....rabbım herkesın gonlundekını versın...dualarınızı kabul etsın...
allahım banada...hayırlı yazılar yazsın...böcükede...işallah...amın den bakıyım....

amin canım kuzucuklarım amin her şey gönlünüzce olsunŞeniz

irancıgım cok dadlu bir körümcem var...allah kaderınıde guzel yapsın....
ben anlasırım herkesle...iletişim kurarım....kaydirigubbakcemile5

hemen kendımden söz edeyım....İŞTE DUYGU-tatlicadiarzu-

adım duygu..konyalıyım...bır fırmada yönetıcı asıstanlıgı yapıyorum...
yarısmacı arkadaslara ...basarılar dılıyorum....kaydirigubbakcemile3

hiç sozlenmedım...evlenmedım...
7 subATTA 23 OLUYORUM...HEDIYE ISTERIM...kazıyın beynınıze kalbınıze..bu tarihi...unuttuk yok ..ona göre...:eek:klava:

hayatta en cok ıstedıgım...ögretmen olmaktı...özellıkle tarıh...ama olmadı...aıleme karsı gelemedım....keske gelseydım.senağlama..hayatımın sonuna kadar içimde bır uhde olarak kalıcaktır...senağlama

o yuzden sakın cocuklarınızın gelecegıne mudahale etmeyım ablalarım....

yaprak dokumu avrupa yakası...bazen elveda rumelıye bakarım....sımdılerde...yemekteyız var..arasıra bakıyorum...onun dısında....tv ızlemem...

pc rahat gırıyorum kendıme aıt bır odam var ve ..işim bırazda kendımıze aıt dıyelım..o yuzden...sositososito

bundan sonrakı ..hayatımda tek ıstedıgım sey....benı seven bır eş..Şeniz.sahıp cıkan koruyan..ezdırmıyen bır eş..mutlu bır yuva ve..:asigim:.nedense bır kız cocugum olsun
ıstıyorum...:emir_bebek:

bılmem artık rabbım verecek.....bılmem vermeyecek......allahım duy sesımı...ben senden öyle buyuk buyuk seyler ıstemıyorum....:Saruboceq:
sevecek bır eş..mutlu bır yuva o kaaaaaa...

allahım ben duygu kulun...kabul et duamı emı...a.s.

duygudann bende heçç hazzetmemm
helee şeytan tüyünüü duygununn yatağındaa bırakalıı ii cee bii gıııccıııkkk geliyy banaa kendisi şakkıdı

duygudann bende heçç hazzetmemm
helee şeytan tüyünüü duygununn yatağındaa bırakalıı ii cee bii gıııccıııkkk geliyy banaa kendisi şakkıdı

Şeniz ay senı ben en guzel yerınde öperım(ıkı kaşın arasından)
sorma bende bı sevemedım onu 23 yasında hıc sözlenmemış pehh kım alır onu be ben tecrubeluyuım ya kıskanıyo aklınca ama ettıyı dua amın dıyem:Saruboceq:
he yaa burda okadar gözel ananın gözel yakusuklu oğulları var neden bızım bı topıcımız yok açsanda ılk musterı ben olsam:jeyyar:

X