Demek ki napmcakmshz ? Turchemz guzel yazcakmshz

duygudann bende heçç hazzetmemm
helee şeytan tüyünüü duygununn yatağındaa bırakalıı ii cee bii gıııccıııkkk geliyy banaa kendisi şakkıdı

ya ask olsun gözek..sende bürütüs...sevdım dedıgım ınsanlar sırtımdan vuruyor...
vur sende vur...bu garıp duyguya...senağlamasenağlama

aşkınıza çohkk üzüldüm canısı.çalşmanada sevindim.bu devürde iş bulmah zor bilin sende.ceyizlerini gule gule gullanmak nasip etsin rabbim.böçüğüm heç üzülme gıızz bekarlık sultanlık deyiler.doğrudur. emme genede sen bilin.everip barışınıda gucana almayı nasip etsin yavremm
duygum istediğini yine yapabilirsin gıızz,gir yeniden sınavlara,den şansını dışardan felan okun haa.inşallah tüm istediklerin oluuur canısı.:Saruboceq: amin canım amin
duygudann bende heçç hazzetmemm
helee şeytan tüyünüü duygununn yatağındaa bırakalıı ii cee bii gıııccıııkkk geliyy banaa kendisi şakkıdı
gözekim,la o şeytan tüyünüü,hepiçinizin yatağına goymuş laa.:1shok:

epicinizin yolu, bahtı açık olsun.. dularım sizinle. açık yürekliliğinizi seviyorum kızlar

yeşılım ırnam saolun aplalarım benım laa yarına kalmaz ben bu dualarla goca bulurunm(zaten cokta ebn almıyom)

saolun ...dualarınız ıcın..ablacıklarım...
Irna ablam..... Bazem bazı seyler o an olmalı...o an dogru zaman oluyor...erteledıgın yada...nasılsa yaparım dedıgın anlarda olmuyor...
Malesef....bu durumdam dolayı bıraz kırgınım...evet halen ogretmen olurum...ama......bazen aıleler evlatlarının geleceklerıyle oynuya bılıyorlar...oysa ben kazanmıstım...mezun bıle olmuştum...ama olmadı...
Dedıgım gıbı ıcımde bır uhde kalacak...

hangi kaçım laa benimm iki tanee kaşım varr :jeyyar:
laa iştee açalımm bi topikk siz fotolarınızıı koyunn kaynanalardaa beğensinnkaydirigubbakcemile5

böcüh, duygu nirdesinyiz. gözek sizlere topih açmış ...görüyonuz mu

böcüh, duygu nirdesinyiz. gözek sizlere topih açmış ...görüyonuz mu

en bılyom ablam ben onayladı o actı ama bu kaynanalar beter cıktı bırıde oğlundan bahsetmıyo ben kendımı ağırdan satam genede

yeşilim bunlar kesin evde kalacaklar bir damat bilem bulamadılar daha

ana ağzındn yel alsın dıom baska bısey demıyomsenağlama ne bıcım laf duymamış olam

künaydin ...hepcınız nahalsınız...
Hadı uyanın galkın....sabah oldiiiiiiiii
hafta sonu dıye gaytarmayın...gelın hele

Amanda amanda kızçelerim uyanmışlarda gelmişlerde ortalığı temizlemişlerde kendilerinide ne güzel anlatmışlarda sizi seviyom kızçeler Hakkınızda nasıl hayırlıysa öyle olsun . Gönlünüze göre eşler nasip etsin inşallah.

Böcüğüm bunlarda sana umarım beğenirsin.:))

Son düzenleme:

amın ablam:Saruboceq: nırdeydın sen ozledım
ay bugun keskem çalışmasam ne gözel olardı ama nerdee zengun goca bulana kadar devamkaydirigubbakcemile3

gunaydın lereenım...canım..bak yemek yapmam ama ev ıyı temızlerım tıtız ve temız bır kızceyımdır...

Bende sizleri özledim . PC arada bir gidip geliy niçın oliy bilmeyim :))

Eeee hani begendınmi begenmedınmi süylememışsın:))

Duygu kızçem yemek olmadan olur sanırsın olmaz ögrenecaksın yemek yapmayı ulmaz üyle :))

beğendım ama en hassas noktamdan vurdun ablam.suan ağlıyorum beğendım saol ama bıda koyma olur mu dayanamıyomda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…