Demek beceremedim

Saracak baska bir sey bulamamislar boyle sacma bi sebep sunmuslar. Aslinda onlara malzeme vermemeyi cok iyi becermissin ki anca bunu one surebilmisler.

Iyı de kimsenin gunu gunune uymaz mesela ben o gun işteki durumum aksam evdeki durumuma yansır ki bu da en dogalı biz robot degılız. Onların bunun lafını etmesi ve sizin de aglamanız cok sacma. Begenmezlerse memnun degıllerse bır daha gelmezler o zaman

böyle böyle seni sindircekler. sana kendini kötü hissetircekler. sana bunu yapmalarına izin verme. boşuna ağlama

Benimde bu yazin aynisi olmustum, yurt disina gitim bide koye gidince cok yorulnustum ve catı yı yeniliyorlardi onun gurultusu, resmen beynim sey oldu yani... Esime demisler niye mevrouwtje oyle duruyor ... Esime anlatim bana niye soylemediler ya dedim, normalde soylerler herseyi.. Kendi evime vardimda takmadim bile bosver..

yıllar sonra da ne diye göz yaşlarımı heba etmişim, yazık geçen günlerime diye ağlarsınız.

Merhaba arkadaşlar ben yeni evli sayılırım. Kayınvalidemlerden başka bir şehirde yaşıyoruz iş sebebi ile. Ben de çalışıyorum. Bize misafir olarak geldiler. Her şey çok iyi giderken bir baktım bir şeye bozulmuşlar. İşten geldiğimde o gün ilk günkü gibi çok çok gülmediğim için başka başka sebeplere bağlamışlar. Kendilerini kötü hissetmişler. Ben ise sadece yorgundum. Ki beni yıllardır tanıyorlar. Ben de kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Demek ağırlamayayı başaramadım. Durmadan ağlıyorum. Beceremedim

AHAHAHAHAHAHAHAHA hayatımda bundan daha komik çok az şey duymuşumdur ahahahahahahahahaha
Ben kv'ye gittiğimde oturduğum yerde uyumuştum. Eeee nolmuş yani ahahahahahaha. Valla alemsiniz ya.

açıklasaydınız yalnış anlamışsınız yalnızca yorgundum diye. bunda ağlanacak bir durum yok ki.

Haklı olduğunuzu biliyorum ama kendime engel olamıyorum
Hamile misiniz acaba?
Böyle ota çöpe ağlamak, ağladığın şeyin mantıksız olduğunu bildiğin halde hala ağlamak genelde buna delalet eder.
Geçenlerde tatlımın süsü istediğim gibi olmadı diye sinir krizi geçiren biri olarak söylüyorum bunu.

Merhaba arkadaşlar ben yeni evli sayılırım. Kayınvalidemlerden başka bir şehirde yaşıyoruz iş sebebi ile. Ben de çalışıyorum. Bize misafir olarak geldiler. Her şey çok iyi giderken bir baktım bir şeye bozulmuşlar. İşten geldiğimde o gün ilk günkü gibi çok çok gülmediğim için başka başka sebeplere bağlamışlar. Kendilerini kötü hissetmişler. Ben ise sadece yorgundum. Ki beni yıllardır tanıyorlar. Ben de kendimi öyle kötü hissediyorum ki. Demek ağırlamayayı başaramadım. Durmadan ağlıyorum. Beceremedim

işten gelen yorgun kadının yüzüne bakıp anlam cıkarıp ustune alınan, darılan bılmem ne yapan ınsanları bır dahada cagırmazdım.

Hamile misiniz acaba?
Böyle ota çöpe ağlamak, ağladığın şeyin mantıksız olduğunu bildiğin halde hala ağlamak genelde buna delalet eder.
Geçenlerde tatlımın süsü istediğim gibi olmadı diye sinir krizi geçiren biri olarak söylüyorum bunu.
:D bende yediğim bal masaya damladi diye aglamistim

Buna mı aglıyon canım ya kıyamam. Yakınında olsaydı inan aglamazdın hatta hoşuna giderdi. Bos yere kendini üzme. Alice degil sin sen. Çok kafana takıyorsanda ki bence takma. Ara yorgun oldugum için böyleydim de. Sakın özür falan dileme he. Sende insansın. Ne diye moralleri düşmüş. İnsan halinden niye anlamıyorlar. Kendileri düşünmesi gerekiyor. Allah Allah....

Buna mı aglıyon canım ya kıyamam. Yakınında olsaydı inan aglamazdın hatta hoşuna giderdi. Bos yere kendini üzme. Alice degil sin sen. Çok kafana takıyorsanda ki bence takma. Ara yorgun oldugum için böyleydim de. Sakın özür falan dileme he. Sende insansın. Ne diye moralleri düşmüş. İnsan halinden niye anlamıyorlar. Kendileri düşünmesi gerekiyor. Allah Allah....
Evime ilk defa geliyorlar zaten söyledim öyle bir şey söz konusu olamaz diye. Öyle bir şey düşündükleri için yedirmedim kendime o kadar vicdan azabı duydum ki

Herkes herşeye sürekli ağlar oldu bu aralar burda
Her gün haliniz tavrınız bir olmayabilir büyütmeyin bu kadar

Amaaan salla gitsin ya acik arayan insan her turlu bulup zehir ediyor biraz yapici olmaya baksinlar sen de kendinde hata bulup uzuluyorsun. Surekli gelip gitsinler istiyorsun heralde, ne kadar da iyi niyetlisin. Unutma artik her gelmelerinde bi acik bulurlar. Kendini parcalasanda kusur arayana yaranamazsin ben bunu bilir bunu soylerimmm:işsiz::sopa:

Buna mi agladin :) yapmayin gozunuzu seviyim :) sinirlerin bozulmus bence

Back
X