Delta varyantı atlatanlar

merhaba geçmiş olsun.
parol içtik gğnde 6 saate kadar filYasyom ekibi onayladı. udi hindi tozu , sarımsaklı süt yaptık.
coraspin kullandık.
tat koku yerinde mi ?

Allah razi olsun inşallah bizde atlatıp buradan yazabilirim tecrubelerimizi.iştah kapandı bizde.sadece çorba iciyoruz.bulantı ishal hic düşmeyen ateş,feci baş ağrıları ile 4.gündeyiz.Sulara limon sıktım hemen şimdi bari ordan faydasi olsun.Filyasyonun verdiklerini iciyoruz ogluma ates düşürücü calpol veriyorum sadece.bir sürü viyamin vs aldim Allah yardımcımız olsun

merhaba geçmiş olsun.
parol içtik gğnde 6 saate kadar filYasyom ekibi onayladı. udi hindi tozu , sarımsaklı süt yaptık.
coraspin kullandık.
tat koku yerinde mi ?
Sagolun d vitamini c vitamini coraspin kullanıyoruz.tat koku tamamen gitti.aksam yemeğinde 1diş sarimsak yiyoruz.iştah kapalı.parol günde 1tane iciyorum dayanmaya çalışıyorum oğluma 6saatte ateş düşürücü verdim

Merhaba ben şuanda deltayım 6 gündür karantinadayim, boğazım kezzap dökülmüş gibiydi, ağzın dilim hektara oldu , 3 gün sıtma tuttu çok feci hem ateşim vardı hemde üşüyordum çılgınca, baya zorlu bur süreç dünde tomografi çekildi zatürreye çevirmiş, birsürü ilaç yazıldı, bugün çok iyiyim sadece zatürre den dolayı öksürük ve göğüs ağrısı oldu , size tavsiyem yeme içmeyi bırakmayın asla , uykudan başımı kaldıramıyordum ama ailen asla gündüz uyutmadilar, meyve sebze yiyin , dağ kekiği çok iyi demleyip için bol bol , limonlu çaylar da çok iyi , udihindi yagi alın suyunuza damlatıp için..

Size de çok geçmiş olsun.Zatüre olduğunuzu nasıl anladiniz?günün 20saati yatıyoruz.kelle paça için dediler burdaki corbacidan durumumu anlatıp sipariş verdim.Bu kadar sarsilacagimi hic düşünmemiştim.yorgunum sanki günlerdir uyumamisim gibi

Benimde bacağıma çok vurdu ağrısı çekiliyor gibi parol iyi gelmişti ama hemen kesiyor ağrıları ancak içince rahatlamıştım birde ev yapımı şalgam şifa kaynağı

Ben dün çok öksürünce ambulansı aradım gelip götürdüler tomografi çekip öyle öğrendik

Delta varyantı değil ama covid geçirdim.O nasıl bir hastalıklı Allahım..
Eczaneden size ve çocuğa uygun vitamin hapı aldırın.C vitamini alın ayrıca suda kaynayan formunu almıştık biz.
Benim kızımda bizden kapmıştı.Ama onun daha kısa sürdü hastalığı.
Bol su tüketin.
Ben verilen ilacı içmemiştim 6 saatte bir parol içmiştim eklem ağrılarına falan iyi geliyordu.Yapabiliyorsanız banyo yapın gün aşırı.
Yemek yemeyi sakın sakın bırakmayın ..
Benim son 5 gün hayatımda hiç yaşamadığım garip bir isal ve kusma ile geçmişti.bol bol dinlenin ve fazla hareketli olmaktan kaçının..Hareket ettikçe virüs daha hızlı yayılıyormuş.Bende kendimde bunu hissettim az kendimi iyi hissetsem bi iki bişey yapıyordum ve acısını fazlası ile çekiyordum..Çok geçmiş olsun..

Benım yenudogan bebegımı var 8 gune yakın ıshal gecırdım en sonunda ılac kullanmak zorunda kaldım test yaptırdım ama negatuf cıktı su anda da 4 gundur grıbe ve vucut agrısına cevirdi kemik agırıs ve oksuruk ıshali o acıdan merak ediyorum negatıf cıkması da pek dogeu gelmedi tekrar test yaptırmadım ama su an vırus olduğuna emınım boyle bır ıshal gecırmedım hala agrılarım devam edıyor varsa boyle gecıren bıze de bılgı verın lutfem

Önerileriniz için çok teşekkür ederim.Bende onu fark ettim azıcık iyi hissetsem mutfağa koşup yemek yapiyorum iş yapiyorum.bi saate kötülesiyor durumum.takviyeler aldım.bazıları kargo da ulaşmadı ama tavsiyeler çok iyi geldi.hepinizden Allah razi olsun.Nerde hasta varsa Rabbim şifa versin.Ne biçim iletmiş.Geçmekte bilmiyor

Yemek yemeyi o kadar ıstıyorum ki sanki tum hayatım çöktü eskısı gıbı olamayacam psıkoloısını yasıyorum sureklı bır ıshal olma korkusu ıcınde yım hala tam toparlayamadım bilemiyorum ne zaman bitecek ben tam korono oldugumda sanırım aşı oldum sınovac oldum etkı etmedı sanırım ve daha da agırlasmıstım ikinci aşıyı olmaya da korkuyorum

Merhaba çok geçmiş olsun
Ben 2.dozu olduktan 10 gün sonra delta varyantına yakalandım.
Çok hafif geçiriyorum.
O sebeple madem 1.yi oldunuz 2.dozuda olun.
Umarım bir daha geçirmezsiniz

Sizinki kac gun ıcınde duzeldı tum iştahım kapandı dua ile gecmesını beklıyorum tüm fonksiyonlarım durdu Rabbım yardım etsin ishal olcam korkusu ile de tam yiyemiyorum sureklı su ıcme ıstegı var ıshal kendiliğinden gectımı ben serum alıyordum sıvı kaybetmekten ve en son antıbıyotık ile bıraz duzeldı

Merhaba çok geçmiş olsun
Ben 2.dozu olduktan 10 gün sonra delta varyantına yakalandım.
Çok hafif geçiriyorum.
O sebeple madem 1.yi oldunuz 2.dozuda olun.
Umarım bir daha geçirmezsiniz
Umarım gecırmeyız esim bıontec olmustı oksuruk grip dısında sıkıntısı yok ben agır gecırıyorum sanki hıc gecmeyecek gıbı gelıyor bı de ıshal olarak etkı etmesı cok kotu oldu

Umarım gecırmeyız esim bıontec olmustı oksuruk grip dısında sıkıntısı yok ben agır gecırıyorum sanki hıc gecmeyecek gıbı gelıyor bı de ıshal olarak etkı etmesı cok kotu oldu
Evet ishal oluyormuş.Bende buradaki yorumlarda gördüm
İnşaallah bir daha olmaz
Benim ilk hafta hafif boğaz ağrısı,gece bir sefer uykudan uyandıran öksürük oldu.Başka belirti yok.
Hatta testi covid miyim diye yaptırmadım.Ameliyat olacaktım.Tetkikler arasındaydı

Dün gece oğlumun ateşi 39a kadar yükseldi.sabah i zor ettik.Ambulans cagirdim anneminde nefes darlığı başladı zaten.hastane çok kalabalıktı 4ambulans ayni anda pazitif hasta getirdi.annemde mr çekildi akciğer enfeksiyon çıktı oksijen verdiler.antibiyotik vs yazıp çıkardılar.test yapmamakta ısrar ettikleri oğluna yaptılar testi sonuç pozitif.hastane odasında 6kişi pozitif hasta kadın erkek karışık yattilar bugün.hastalardan biri 2doz biontec olmuş biri 2doz sinovac olmuş.gerisi bizim gibi aşısızdı.aşılılar daha hafif durumdalardi.bende de öksürük arttı.Anneme pıhtı olmasın diye iğne verdi doktor onu yaptım.daha iyiler.bende uzandim kızlar.hepinize çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…