merhaba geçmiş olsun.İshal olmaz mi canim hem de nasıl var.Bu arada oğluma da bulaştı sanırım.Ateşi ve baş ağrısı var ishal 4gündür var hepimiz de.Ben ve oğlum da bulantida başladı.hic iyiye gitmiyor muyuz?ne zaman bitecek bu hastalik
Sagolun d vitamini c vitamini coraspin kullanıyoruz.tat koku tamamen gitti.aksam yemeğinde 1diş sarimsak yiyoruz.iştah kapalı.parol günde 1tane iciyorum dayanmaya çalışıyorum oğluma 6saatte ateş düşürücü verdimmerhaba geçmiş olsun.
parol içtik gğnde 6 saate kadar filYasyom ekibi onayladı. udi hindi tozu , sarımsaklı süt yaptık.
coraspin kullandık.
tat koku yerinde mi ?
Merhaba ben şuanda deltayım 6 gündür karantinadayim, boğazım kezzap dökülmüş gibiydi, ağzın dilim hektara oldu , 3 gün sıtma tuttu çok feci hem ateşim vardı hemde üşüyordum çılgınca, baya zorlu bur süreç dünde tomografi çekildi zatürreye çevirmiş, birsürü ilaç yazıldı, bugün çok iyiyim sadece zatürre den dolayı öksürük ve göğüs ağrısı oldu , size tavsiyem yeme içmeyi bırakmayın asla , uykudan başımı kaldıramıyordum ama ailen asla gündüz uyutmadilar, meyve sebze yiyin , dağ kekiği çok iyi demleyip için bol bol , limonlu çaylar da çok iyi , udihindi yagi alın suyunuza damlatıp için..Herkese saglikli günler dilerim öncelikle.2gün önce ateş ve halsizlik şikayetiyle test yaptırdık sonuç pozitif.filyasyon ekibi ilaç getirdi.iciyoruz söyledikleri şekilde.bugün 2.gün baş ve boğaz ağrısından duramaz olduk.annem de eklem ve kemik ağrısı da var.Atlatanlardan kullandıkları bitkisel cay destek vb önerileri bekliyorum
Size de çok geçmiş olsun.Zatüre olduğunuzu nasıl anladiniz?günün 20saati yatıyoruz.kelle paça için dediler burdaki corbacidan durumumu anlatıp sipariş verdim.Bu kadar sarsilacagimi hic düşünmemiştim.yorgunum sanki günlerdir uyumamisim gibiMerhaba ben şuanda deltayım 6 gündür karantinadayim, boğazım kezzap dökülmüş gibiydi, ağzın dilim hektara oldu , 3 gün sıtma tuttu çok feci hem ateşim vardı hemde üşüyordum çılgınca, baya zorlu bur süreç dünde tomografi çekildi zatürreye çevirmiş, birsürü ilaç yazıldı, bugün çok iyiyim sadece zatürre den dolayı öksürük ve göğüs ağrısı oldu , size tavsiyem yeme içmeyi bırakmayın asla , uykudan başımı kaldıramıyordum ama ailen asla gündüz uyutmadilar, meyve sebze yiyin , dağ kekiği çok iyi demleyip için bol bol , limonlu çaylar da çok iyi , udihindi yagi alın suyunuza damlatıp için..
Benimde bacağıma çok vurdu ağrısı çekiliyor gibi parol iyi gelmişti ama hemen kesiyor ağrıları ancak içince rahatlamıştım birde ev yapımı şalgam şifa kaynağıGeçmiş olsun. Bende normal covid atlattım ilaçsız. Bacak ağrısından ağlamıştım resmen ilk gün sonra gribe çevirmişti, salya sümük yattım 10 gün. Sirkeli ve limonlu su içmiştim ben bol bol ve beslenmeme çok dikkat ettim. Üzüm pekmezi ve keçiboynuzu pekmezi tükettim bol bol. Rabbim şifa versin inşallah
Ben dün çok öksürünce ambulansı aradım gelip götürdüler tomografi çekip öyle öğrendikSize de çok geçmiş olsun.Zatüre olduğunuzu nasıl anladiniz?günün 20saati yatıyoruz.kelle paça için dediler burdaki corbacidan durumumu anlatıp sipariş verdim.Bu kadar sarsilacagimi hic düşünmemiştim.yorgunum sanki günlerdir uyumamisim gibi
inşallah çabucak toparlarsiniz dinlenmek önemli.Az önce evdeki tursularin suyundan koydum bardağa şifa niyetine icicem.kim ne derse yapmaya çalışıyorum.Ben dün çok öksürünce ambulansı aradım gelip götürdüler tomografi çekip öyle öğrendik
Delta varyantı değil ama covid geçirdim.O nasıl bir hastalıklı Allahım..Herkese saglikli günler dilerim öncelikle.2gün önce ateş ve halsizlik şikayetiyle test yaptırdık sonuç pozitif.filyasyon ekibi ilaç getirdi.iciyoruz söyledikleri şekilde.bugün 2.gün baş ve boğaz ağrısından duramaz olduk.annem de eklem ve kemik ağrısı da var.Atlatanlardan kullandıkları bitkisel cay destek vb önerileri bekliyorum
Önerileriniz için çok teşekkür ederim.Bende onu fark ettim azıcık iyi hissetsem mutfağa koşup yemek yapiyorum iş yapiyorum.bi saate kötülesiyor durumum.takviyeler aldım.bazıları kargo da ulaşmadı ama tavsiyeler çok iyi geldi.hepinizden Allah razi olsun.Nerde hasta varsa Rabbim şifa versin.Ne biçim iletmiş.Geçmekte bilmiyorDelta varyantı değil ama covid geçirdim.O nasıl bir hastalıklı Allahım..
Eczaneden size ve çocuğa uygun vitamin hapı aldırın.C vitamini alın ayrıca suda kaynayan formunu almıştık biz.
Benim kızımda bizden kapmıştı.Ama onun daha kısa sürdü hastalığı.
Bol su tüketin.
Ben verilen ilacı içmemiştim 6 saatte bir parol içmiştim eklem ağrılarına falan iyi geliyordu.Yapabiliyorsanız banyo yapın gün aşırı.
Yemek yemeyi sakın sakın bırakmayın ..
Benim son 5 gün hayatımda hiç yaşamadığım garip bir isal ve kusma ile geçmişti.bol bol dinlenin ve fazla hareketli olmaktan kaçının..Hareket ettikçe virüs daha hızlı yayılıyormuş.Bende kendimde bunu hissettim az kendimi iyi hissetsem bi iki bişey yapıyordum ve acısını fazlası ile çekiyordum..Çok geçmiş olsun..
Merhaba çok geçmiş olsunYemek yemeyi o kadar ıstıyorum ki sanki tum hayatım çöktü eskısı gıbı olamayacam psıkoloısını yasıyorum sureklı bır ıshal olma korkusu ıcınde yım hala tam toparlayamadım bilemiyorum ne zaman bitecek ben tam korono oldugumda sanırım aşı oldum sınovac oldum etkı etmedı sanırım ve daha da agırlasmıstım ikinci aşıyı olmaya da korkuyorum
Sizinki kac gun ıcınde duzeldı tum iştahım kapandı dua ile gecmesını beklıyorum tüm fonksiyonlarım durdu Rabbım yardım etsin ishal olcam korkusu ile de tam yiyemiyorum sureklı su ıcme ıstegı var ıshal kendiliğinden gectımı ben serum alıyordum sıvı kaybetmekten ve en son antıbıyotık ile bıraz duzeldıYemek yemeyi o kadar ıstıyorum ki sanki tum hayatım çöktü eskısı gıbı olamayacam psıkoloısını yasıyorum sureklı bır ıshal olma korkusu ıcınde yım hala tam toparlayamadım bilemiyorum ne zaman bitecek ben tam korono oldugumda sanırım aşı oldum sınovac oldum etkı etmedı sanırım ve daha da agırlasmıstım ikinci aşıyı olmaya da korkuyorum
Hangı aşıyı oldunuz acabaMerhaba çok geçmiş olsun
Ben 2.dozu olduktan 10 gün sonra delta varyantına yakalandım.
Çok hafif geçiriyorum.
O sebeple madem 1.yi oldunuz 2.dozuda olun.
Umarım bir daha geçirmezsiniz
Sinovac oldum 2 dozHangı aşıyı oldunuz acaba
Umarım gecırmeyız esim bıontec olmustı oksuruk grip dısında sıkıntısı yok ben agır gecırıyorum sanki hıc gecmeyecek gıbı gelıyor bı de ıshal olarak etkı etmesı cok kotu olduMerhaba çok geçmiş olsun
Ben 2.dozu olduktan 10 gün sonra delta varyantına yakalandım.
Çok hafif geçiriyorum.
O sebeple madem 1.yi oldunuz 2.dozuda olun.
Umarım bir daha geçirmezsiniz
Evet ishal oluyormuş.Bende buradaki yorumlarda gördümUmarım gecırmeyız esim bıontec olmustı oksuruk grip dısında sıkıntısı yok ben agır gecırıyorum sanki hıc gecmeyecek gıbı gelıyor bı de ıshal olarak etkı etmesı cok kotu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?