• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Delta varyantı atlatanlar

Dün gece oğlumun ateşi 39a kadar yükseldi.sabah i zor ettik.Ambulans cagirdim anneminde nefes darlığı başladı zaten.hastane çok kalabalıktı 4ambulans ayni anda pazitif hasta getirdi.annemde mr çekildi akciğer enfeksiyon çıktı oksijen verdiler.antibiyotik vs yazıp çıkardılar.test yapmamakta ısrar ettikleri oğluna yaptılar testi sonuç pozitif.hastane odasında 6kişi pozitif hasta kadın erkek karışık yattilar bugün.hastalardan biri 2doz biontec olmuş biri 2doz sinovac olmuş.gerisi bizim gibi aşısızdı.aşılılar daha hafif durumdalardi.bende de öksürük arttı.Anneme pıhtı olmasın diye iğne verdi doktor onu yaptım.daha iyiler.bende uzandim kızlar.hepinize çok geçmiş olsun.
Çok geçmiş olsun😏

Merhaba ben şuanda deltayım 6 gündür karantinadayim, boğazım kezzap dökülmüş gibiydi, ağzın dilim hektara oldu , 3 gün sıtma tuttu çok feci hem ateşim vardı hemde üşüyordum çılgınca, baya zorlu bur süreç dünde tomografi çekildi zatürreye çevirmiş, birsürü ilaç yazıldı, bugün çok iyiyim sadece zatürre den dolayı öksürük ve göğüs ağrısı oldu , size tavsiyem yeme içmeyi bırakmayın asla , uykudan başımı kaldıramıyordum ama ailen asla gündüz uyutmadilar, meyve sebze yiyin , dağ kekiği çok iyi demleyip için bol bol , limonlu çaylar da çok iyi , udihindi yagi alın suyunuza damlatıp için..
Andız pekmezi
Ve karabaş otu 👍

Öncelikle çok geçmiş olsun. Apayrı yaşam iksirinden kullandım günde iki kere 10 gün boyunca. C ve D vitamini aldım. Kekik çayı içtim arada bir. Bol meyve tükettim. Benim ağır dönemim 6 gün kadar sürdü. 14. Gün testinde de negatif çıktım.

Back