çok geçmiş olsun . zencefil bal ve limonun iyi geldiğini duymuştumHerkese saglikli günler dilerim öncelikle.2gün önce ateş ve halsizlik şikayetiyle test yaptırdık sonuç pozitif.filyasyon ekibi ilaç getirdi.iciyoruz söyledikleri şekilde.bugün 2.gün baş ve boğaz ağrısından duramaz olduk.annem de eklem ve kemik ağrısı da var.Atlatanlardan kullandıkları bitkisel cay destek vb önerileri bekliyorum
Udi hindi ye bende katılıyorum gerçekten doğal çok güçlü bi antibiyotik özelliği var ama kokusu çok kötü ve tadıda şifa bulmak için değer amaUhi hindi kullanabilirsiniz.Çok güçlü bir bitkidir.Toz halinde aldım.Bal ya da pekmeze karıştırıp birer kaşık yiyebilirsiniz.
Zencefil,zerdeçal ve balı sıcak suya ekleyip içebilirsiniz.Limonda eklersiniz.
Bol bol su için.
Çok geçmiş olsun.
Tadı bayağı acı ama ben çok faydasını gördüm.Udi hindi ye bende katılıyorum gerçekten doğal çok güçlü bi antibiyotik özelliği var ama kokusu çok kötü ve tadıda şifa bulmak için değer ama
Delta olduğunuzu söylediler mi?Herkese saglikli günler dilerim öncelikle.2gün önce ateş ve halsizlik şikayetiyle test yaptırdık sonuç pozitif.filyasyon ekibi ilaç getirdi.iciyoruz söyledikleri şekilde.bugün 2.gün baş ve boğaz ağrısından duramaz olduk.annem de eklem ve kemik ağrısı da var.Atlatanlardan kullandıkları bitkisel cay destek vb önerileri bekliyorum
Hayat eve sığar uygulamasında yazıyor. Bende şimdi mutasyonlu virüse yakalandım.Oradan öğrendim.Delta olduğunuzu söylediler mi?
öncelikle cok geçmiş olsun.
Biz saf kekik yağından sık sık buhu yapmış ve zeytinyağ ile açıp göğsümüze sürmüştük. Çinko, d vit, multivitamin desteği almıştık. Kış olduğu için bol bol mandalina portakal limon tüketmiştik. Aile hekiminize danışın en doğru yönlendirmeyi o yapar.
Hay Allah. Size de cok geçmiş olsun.Hayat eve sığar uygulamasında yazıyor. Bende şimdi mutasyonlu virüse yakalandım.Oradan öğrendim.
D vitaminide isteyinHepinize çok teşekkür ederim.Tüm önerileri not ettim.bu hafta asi olacaktık.kısmet olmadı.eczaneden coraspin aldiricam sizlerin yazdıklarına ek olarak.peki eczacı eve getiriyor mu?yoksa akrabalardan birine mi isteyeyim?Ateş ve boğaz ağrısı halsizlik var yine.sesim kisildi.delta olduğunu aile hekimi söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?