Delta varyantı atlatanlar

duygu45

Nirvana
Pro Üye
30 Ağustos 2008
1.450
1.252
658
Herkese saglikli günler dilerim öncelikle.2gün önce ateş ve halsizlik şikayetiyle test yaptırdık sonuç pozitif.filyasyon ekibi ilaç getirdi.iciyoruz söyledikleri şekilde.bugün 2.gün baş ve boğaz ağrısından duramaz olduk.annem de eklem ve kemik ağrısı da var.Atlatanlardan kullandıkları bitkisel cay destek vb önerileri bekliyorum

Uhi hindi kullanabilirsiniz.Çok güçlü bir bitkidir.Toz halinde aldım.Bal ya da pekmeze karıştırıp birer kaşık yiyebilirsiniz.
Zencefil,zerdeçal ve balı sıcak suya ekleyip içebilirsiniz.Limonda eklersiniz.
Bol bol su için.
Çok geçmiş olsun.

çok geçmiş olsun . zencefil bal ve limonun iyi geldiğini duymuştum
Aşı olmuş muydunuz ?

Udi hindi ye bende katılıyorum gerçekten doğal çok güçlü bi antibiyotik özelliği var ama kokusu çok kötü ve tadıda şifa bulmak için değer ama

Cok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.
Tam 8 gün süründüm.
Gözüm yeni açıldı.
Biz de ne duyduysak aldık. Bizim kullandıklarımız:
Umca bağışıklık güçlendirici damla
Udi hindi yagi
Mucovit c vitamini
D vitamini
Ballı süt
Öksürük için pekmez tereyağ karışımı
Bol meyve

Udi hindi ye bende katılıyorum gerçekten doğal çok güçlü bi antibiyotik özelliği var ama kokusu çok kötü ve tadıda şifa bulmak için değer ama
Tadı bayağı acı ama ben çok faydasını gördüm.
Öksürüğü o kesti.

Delta olduğunuzu söylediler mi?
öncelikle cok geçmiş olsun.
Biz saf kekik yağından sık sık buhu yapmış ve zeytinyağ ile açıp göğsümüze sürmüştük. Çinko, d vit, multivitamin desteği almıştık. Kış olduğu için bol bol mandalina portakal limon tüketmiştik. Aile hekiminize danışın en doğru yönlendirmeyi o yapar.

Hayat eve sığar uygulamasında yazıyor. Bende şimdi mutasyonlu virüse yakalandım.Oradan öğrendim.

Kekik çayı yapın o da baya etkili. Geçmiş olsun ayrıca oksimetre alıp oksijen seviyenizi düzenli ölçün internette hangi değerleri arasında olması gerektiği yazıyor ona göre hastaneye de gidebilirsiniz

çok geçmiş olsun ben normal olanı olmustum, ilaçsız atlattım, ıhlamur iciyordum aksamları kendim demleyip demlikte, icine kök tarcın ve kusburnu atıyordum, cayı ictigim fincanın dibine de taze nane yaprakları koyuyordum, her aksam ve sabah ılık dus alıyordum soguga yakın, ben oldugumda daha kış gibiydi portakal greyfurt mandalina limon sıkıp iciyordum kivi yiyordum her gun iki tane, baska aklıma gelmedi su an, uc öğün de yemegimi yiyordum saglıklı sekilde. onun dısında vitamin takviyesi olarak bogaza sıkılan d vitamini, phytorelief pastil günde 3-4 tane falan, solgarın da tablet c vitamini, sabah aksam omega 3, kalsiyum magnezyum cinko haplarından ıcıyordum. bu kadar sanırım. hic ilac icmedim hastalıga dair

Geçmiş olsun. Bende normal covid atlattım ilaçsız. Bacak ağrısından ağlamıştım resmen ilk gün sonra gribe çevirmişti, salya sümük yattım 10 gün. Sirkeli ve limonlu su içmiştim ben bol bol ve beslenmeme çok dikkat ettim. Üzüm pekmezi ve keçiboynuzu pekmezi tükettim bol bol. Rabbim şifa versin inşallah

Hepinize çok teşekkür ederim.Tüm önerileri not ettim.bu hafta asi olacaktık.kısmet olmadı.eczaneden coraspin aldiricam sizlerin yazdıklarına ek olarak.peki eczacı eve getiriyor mu?yoksa akrabalardan birine mi isteyeyim?Ateş ve boğaz ağrısı halsizlik var yine.sesim kisildi.delta olduğunu aile hekimi söyledi.

D vitaminide isteyin
Bizim filyasyon ekibi yazdırmış ama getiren olmadı.Kardeşim gidip aldı

İshal sıkıntınız var mı acaba bızde gecırıyoeuz asırı halsızlık ıstahsızlık ıshal mevcut

İshal olmaz mi canim hem de nasıl var.Bu arada oğluma da bulaştı sanırım.Ateşi ve baş ağrısı var ishal 4gündür var hepimiz de.Ben ve oğlum da bulantida başladı.hic iyiye gitmiyor muyuz?ne zaman bitecek bu hastalik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…