Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Online destek almak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Güvenilir mi ve maddi acıdan da sıkıntıdayım nasıl yapacağım. 2 çocuğum var ve onlara iyi bir anne olmak istiyorum hepsi bu. Yapamıyorum yardım edin
Online destek almak istiyorum ama bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. Güvenilir mi ve maddi acıdan da sıkıntıdayım nasıl yapacağım. 2 çocuğum var ve onlara iyi bir anne olmak istiyorum hepsi bu. Yapamıyorum yardım edin
Öncelikle kendi ailem gençliğim.. smdi sonradan kurduğum ailem eşim ailesi... artık çocuklarıma yansıtabiliyorum elimde olmadan. Sonradan ne yaptım ben diyorum. Hep öfkeliyim. Çocuklarımın sıkıntılı çekmesini istemiyorum hele de benim yuzumden
Öncelikle kendi ailem gençliğim.. smdi sonradan kurduğum ailem eşim ailesi... artık çocuklarıma yansıtabiliyorum elimde olmadan. Sonradan ne yaptım ben diyorum. Hep öfkeliyim. Çocuklarımın sıkıntılı çekmesini istemiyorum hele de benim yuzumden
Anladım. Özel ya da online destek alamıyorsanız maddi yönden devlette psikiyatriste gidin. Korona var filan ama bu da ruh sağlığı. 2 maske üst üste takın, hastaneden gelince de duşa atın kendinizi. Hiçbirimiz profesyonel değiliz burada. Ne desek size yetersiz kalacaktır.
2 çocuğu bırakacak kimsem yok malesef. Bu acıdan da online bakıyorum. Küçük bir yerde yaşıyorum. Eşim için de sorun olurdu zaten birileri görürse çünkü deliyim ya.. yardım almak ona göre kötü bir.sey galiba utanç verici.. keşke profesyonel olsaydınız.. cevap vermeniz bile için kıymetli teşekkür ederim