delimiyim'in aldığı çeyizler ve alacaklar :) fikrinizzz=???

evkurdan gördük br anda aldık mutfak masasıda aldık işte aldıklarım mutfak masasının resmini bulursam eklicem:38: $fakir-e240-kuru-vakum-supurge---1.webp$fakir-dik-elektrikli-supurge---1.webp$gala-paslanmaz-celik-fritoz--1.webp$harmony-600-blender-set---1.webp$harvest-collection-cay-ve-turk-kahve-makinesi---1.webp$ikram-turk-kahvesi-makinasi---1.webp$nigro-elektronik-cam-baskul---1.webp $tulip--buharli-utu---1.webp$cosmic-sac-kurutma-makinesi---1.webp$taste-izgara-ve-tost-makinesi---1.webp

çaycının yanındaki kahve makinesi var şimdi aklıma geldi k.bakmayın

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar şekil renk bu ama sandelye kılıfları farklı br renk desen olcak tatlı br kahverengi olcak harika bişi yaa sandalye ayakları tahtamı yoksa demırmı şimdi hatrlamıorum ama süper en güzeli buydu gezdiklerim arasında herksn gönlüne göre versin allah :21:$cevizacilirmasa.webp

canım baktım hepsine tek tek çok güzeller güle güle kullan evkurdan da baya bir alışveriş yapmıssın yakınında oturduğum halde bi gezmek nasip olmadı:)

canım baktım hepsine tek tek çok güzeller güle güle kullan evkurdan da baya bir alışveriş yapmıssın yakınında oturduğum halde bi gezmek nasip olmadı:)

canım çok teşekkür ederim beğenmene sevindim bizde bir anda nasl aldık anlamadık biz sadece mutfak masalarının fiaytlarını sorarak gidiyorduk evkura girdik mutfak masasını bir anda aldık sonra çeyiz paketleri varmış onlarıda gördük ama almıcaktık hiç ama hiç nieytimiz yoktu sonra uygun taksitle olunca onuda aldık:1: çok güzel çeyız seti kampanyaları var tavsiye ederim ne masayı alcağımız aklımızdaydı ne de bu ürünleri:1:

klozet tkımım burdaaaaa bunun renginde yalnız deseni farklıı

Eklentiler

• $OZDILEK-MODALETTO-KLOZET-TAKIMI-3-PARCA__56839126_0.webp
    $OZDILEK-MODALETTO-KLOZET-TAKIMI-3-PARCA__56839126_0.webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 61
$DSC04239.webp mutfakğa aldığım sarkıtım:46:$DSC04240.webp oturma odama sarkıtım :46:

$DSC04257.webp$DSC04258.webp$DSC04257.webp$DSC04258.webp bu dabugun aldğımız evimize albüm çerçeve :46:

buda anahtarlığımız aynısı onda da var nişanlım beğendi :) $DSC04256.webp

canım eşyaların şimdideen hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan kahvaltı takımını çok beğendim ve sarkıt lambalarına bayıldım tek kelime ile harika

Cnm banyo için çamaşır kirli sepeti çöp tenekesi fırçası falan takım olanlarından al bence banyo halılarına uygun o şımarıktan alıcağım dediğin şeylerden bende ucuz aldım renkli renkli güzeller bende evkurdan çatal kaşık bıcak sandıklı takımı almıştım karacanın paslanmaz çelik diye ama paslandı neyse şikayet ettik değiştirin dediler.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 466736 $DSC04317.webp
bugun annem salı pazarında görmüş hem ayakkablık hemde başka bişi içinde kullanabilinir bence çok amaçlı br raf süper hatta kendinede almış

sepetide realden aldık

yeni çeyizlerini güle güle kullan canım. aldıklarından tek gözüme batan yatak örtün çok süslü daha sade bişey olsa daha güzel olurdu gibi. ama tabi ki sen beğendiysen sorun yok:) güzel günlerde kullan inş.

Canim sade sik olan bi tane var zaten bi tanede
agir bi tane olsun dedik dugun gunumuzde bu
Serili olcak gelin setimiz yani bu aralarda hep
:1:Tasli seylerden hoslaniyorum nedense

Back
X