Deli Saraylı Show Tv

sarılırım tamam canımm
alışveriş merkezinde çok gördüm perran kutmanı mesela,hemen koşup hooopp sarılırım..
tanıyo artık beni
çok seviyorum ama ya çokk
Allah ömür versin ona inşallah...

meg benim icinde saril rastlarsan cok dogal ve komik bi kadin ya. diziyide hemen bitirmesinler söyle lütfen uzatsinlar

daha önceden çektiği dizilerin setleri,benim yaşadığım semte çok yakın olduğundan,gidip izlerdim arada çekimleri..
tabii aralarda ben hemen öpmece sarılmaca
alışveriş merkezi de sağolsun,sık sık görebiliyorum onu..
tamam canımm senin içinde sarılırım

ya oynamadi bu hafta sinir oldum. bende oturmus bekliyorum hüsrannnnnnnn

bildigim kadariyla bütün bölümleri cekilmis bu dizinin kac bölüm kaldi yayinlanacak haberiniz varmi arkadaslar

Ee tabi dizide entirika yok garip aşk ilişkileri yok Aralıkta bitirirler tabi.Bu show tv ye kaliteli dizi yapanda kabahat dizinin reytingleri iyice düşsün diyemi aldılar acaba 22,30 ne güzel çoluk çocuk ağız tadıyla izliyorduk .çocuklarında izleyebileceği saatteydi çocuklar için sakıncalı hiçbirşeyde yok dizide hangi mantıkla geç saate aldılar anlamadım.

iyi seyler cabuk biter biliyorsunuz. malesef hakettigini bulamiyor dizi. insanlara sapitmis iliskilerle dolu diziler lazim canim
Ama belki bi umut devam eder diyelim bellimi olur düsük ihtimalde olsa.

Aaaahh ahhhh. Evin kızları şöyle vücut hatlarını gösterecek şekilde bir giyinemedilerki, bir de üstüne evlilik dışı bir çocuk koyacaklardı ortaya. Evin delikanlıları da belden aşağı konuşamadılar ki, az biraz küfür de olacaktı konuşmalarında(biz biplerden anlardık ne dediklerini), Perizat hanım da işini bilemedi. Onun çevirdiği entrikalar hafif kaldı, Şöööylleee bi ortalığı ayağa kaldıracak işler peşine düşücekti bir de yatağına alacaktı valiyi o zaman görün siz reytingleri.. Hele evin uşağı bir katil olamadın, belindeki silahı bi kullanamadın, bunlar olaydı biz de burada diziyi bitiriyorlar diye üzülmezdik.

yeni bölüm yazıyo ama eski bölümü veriyo galiba dimi ya???

bide perşembe 20.00ye alınmış dizimiz..

Bu William Amerikalı ve istihbarat ajanı, kahvaltıda ülkemin çıkarları da sizin yanınızda gibi bir laf etti. Amerika bizim dostumuz imajı mı veriliyor, o yıllarda büyük ülkeler vatanımızı paydaş etmeye kalktığında Amerika bizden taraf mı oldu yani, anlamadım bir kaç bölüm izlemeyince epey fransız kaldım izleyen biri açıklaya bilir mi? :44:

Ben de bitmesini istemiyorum ama perşembeye alınmış ya belki devam eder.

Yani en azından bu sezon ağzımızın tadıyla izleyelim.

Çünkü dizi gerçekten çok güzel.

Çok kaliteli.

Çok zevk alıyorum izlerken.

Hele Öner Erkan'a gülmekten ölüyorum.

Bitmesin yaa

Birkaç kez denk geldi de baktım biraz diziye,gerçekten çok seviyeli kaliteli ve komik bir dizi yapmışlar,

Zaten kaliteli olunca reytingler az oluyo ve hemen bitiriyolar diziyi,

Ama Perşembeye alındığı iyi olmuş,ısrarla saçmasapan heyecansız devam eden fatmagüle katlanmaz millet artık,zaten

izlediğim yok artık,ikinci üçüncü bölümden sonra baydı bakmıyorum,onun yerine bu diziyi tercih ederiz, ailecek

seyredilebilecek kalitede ve güzellikte,izlemeye değer yani...

persembeyemi alinmis haberim olmadi. fregmanida cikmistir belki bakmaliyim. yani iyi olmus aslinda kavak yelleride var cuma ikisi en sevdigim diziler ayni zamanda olunca bakmak zor oluyor simdi rahatca bakarim

bence pazar 20 daha uygun bir saat ama perşembe de iyi
gerçi ne zaman olsa izlerim ben çok seviyorum çünkü

Hafta sonu olmaması iyi.

Bir yerlede olunuyor kaçıyor.

Sevmiyorum hafta sonu dizi izlemeyi.

Ama artık saatinde,gününde oynamasalar süper olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…