Deli Saraylı Show Tv

evet o kanalda olmasiylada alakasi var tabi. bizim kilere nekadar rtük sikayetli dizi varsa o hoslarina gidiyor. bakalim pek sanmiyorum ama kanal d ye basvurulmus olumlu bi cevap gelirde dizi devam eder. dedigim gibi pek sanmiyorum. 1 sene filan oldu galiba bi dizi daha baslamisti bi kac bölüm sürdü final yapmadan biti verdi oda cok güzel ve süper komikti sanirim oda showdaydi. onada cok üzülmüstüm.

Dün haberlerde izledim daha ilk cumhurbaşkanının kim olduğunu bilmeyecek kadar umursamaz ve cahil bir milletiz bu dizinin izlenmemesi de nedense hiç şaşırtmadı beni...

Değilmi?Burhan Kuzu kim diye soruyorlar,
Abiye'nin kocası diyorlar

evimize reyting cihazı istiyorum
neyin devam edip neyin etmeyeceğine madem reyting sonuçlarına göre karar veriliyor bu kararda benim de fikrimin önemi olsun istiyorum!

dizide yalan,aldatma,entrika ve sevişme sahneleri olsaydı nasıl izlenir kaldırılmazdı.şimdi bakın güya tarihi dizi muhteşem yüzyıl nasıl tutacak.ne yazıkki böyle bizim insanımız bunları alkışlıyor...

hala anlayamıyorum bu dizi neden bitti.
bir çok yerde insanların bu dizinin bitişiyle ilgili isyanlarını okuyorum.. demek ki sadece biz değilmişiz izleyen diyorum. eee bu kadar izleniyorsa neden bitti diyorum... aslında daha çooookk şey diyorum ama yazamıyorum....

haaa bu arada artık showtvde hiçbir diziyi izlemiyorumm

Son düzenleme:

haaa bu arada artık showtvde hiçbir diziyi izlemiyorumm

aynen aynen:13:
kızıyorum uyduruk şovtiviye

aynenn çok güzel açıklamışsın cahil bi toplumda yaşıyoruz kızlarını okula göndermeyen ve namus meselesi yapan bir toplumda yaşıyorum eminim Atatürkün kim olduğunu bilmeen insanlarda vardır ve bilseler bile hakkında hiçbişey bilmeyen gözü kapalı insanlarda vardır
dizinin zaten böyle olucağı belliydi günlerini sürekli değiştirdiler saatlerini geri aldılar ulan sen onu 20 00 da başlatsan ve aynı gün aynı saatte oynasa bu diziyide izleyen olurdu daha fazla
ama show tv katletti canım diziyi ve çok severek ailecek izlenebilicek çaynı yudumlarken keyifle izlenebilicek bir diziydi ama ihtiras şehvet sevişme sahneleri olan bi dizi olsa
bizim kadınlaar bayılıp izlerdii yazık oldu üzüldüm valla yaa show tv ye mail atıcam valla verip veriştircem hep böle dizileri katlediyo

gerçekten çok seviyordum eğlenceliydi niye bitirdiler ya, türkan dizisi hala yayında amabitmesen gerekenler sürerken

Atatürk düsmanligindan oldugunu sanmiyorum ama bu tür düzgün aile dizilerinin sonu hep ayni. yani bizim millet biraz ahlaksizlik ariyor malesef

kesinlikle Atatürk ve kuva-i milliyeden bahsediliyor olmasını hazmedemeyenler yüzünden kaldırıldı

Atatürk düsmanligindan oldugunu sanmiyorum ama bu tür düzgün aile dizilerinin sonu hep ayni. yani bizim millet biraz ahlaksizlik ariyor malesef

halbuki emir zayirle ayyar vardı bu dizide komik cici ahlaksız olarak ama tabi alıstık biz bi eli ötekinin cebinde zamane ahlaksızlarına..bunları kaldıramaz olduk
acaba baska kanal satın alamaz mı ki?

Bu gece bir acı var içimde, sevdiğimi kaybetmişim gibi bir hüzün. Geleceğe dair umutlarımı bir kez daha kaybettim ve bunun hüznünü taşıyorum. Bu ülkeye insanlarına ve geleceğine dair umudumdan bir parça daha kopup gitti. Ve anladım ki bizden, geleceğimizden hiç umut yok.

Çocuklarımıza bırakacağımız tarihimiz, toprağa gömülmeye çalışılmakta ve hiç birimiz bunun farkında olmadan, gözlerimizi televizyona dikmiş, aklımızı saçmalıklarla doldurmuş, farkına bile varmıyoruz, tarihimizin bile değiştirilmek istendiğinin.

Bu akşam çok değerli bir diziyi bitirdiler. Hem de yapılabilecek en büyük saygısızlıkla. Çok değerli sanatçıların emeklerini hiçe sayarak, Bu diziyi izleyen milyonlarca insanın itirazlarını hiç dikkate almadan, sözde reyting kavgasını bahane ederek bitirdiler DELİ SARAYLI’YI.

Ama Deli Saraylı’nın bitmesi reyting kavgasına kurban gitmesi sadece paravan. Deli Saray’lı Türk insanının tarihini öğrenebilecekleri korkusuna kurban gitti. Bu ülkeyi bölmeye çalışan, Atatürk’ü sevmeyen kesimin kurbanı oldu. Bu kadar Atatürk’ü sevmeyen insan varken. “Bu ülkeyi Atatürk ve Silah Arkadaşları kurdu, bu Ülkede onların sayesinde hala böylece özgürce yaşıyoruz.” mesajının verildiği bir yapımın, erkenden boğazının kesilmesi çok sürpriz olmadı.

Televizyon; hepimizin bildiği gibi, insanları yönlendirmenin, insanları bilgilendirmenin veya kafasını karıştırmanın en etkin yolu. Hiç düşündünüz mü son yıllarda neden tecavüzler bu kadar arttı? Neden insanlar birbirlerini bu kadar rahat öldürüyorlar? Neden insanların çoğunda hep bir zenginlik ve lüks özentisi var? Neden bir kadın hiç utanmadan kardeşinin kocasına göz koyabiliyor? Neden insanlar da hep bir silah özentisi var? Neden herkes “Ben eğer silah taşıyorsam ve biraz mafya ya yakın olursam güçlü olurum” diye düşünüyor?

Bunları hiç düşüneniz var mı? Bütün bunlar hep dizilerle girmedi mi hayatımıza?

Akşamları dizilerle hayatımıza giren olayların, gündüz kuşağı programlarında gerçeklerini izlemiyor muyuz?

Peki, Türk insanı olarak bunun farkında mıyız?

Maalesef değiliz

Eğer birazcık farkında olabilseydik, durup düşünür.

Ben ne yapıyorum diye sormaz mıydık kendimize. Ekran da Deli Saray’lı gibi tarihimizi anlatan, silah arkadaşlarının birbirlerine bağlılıklarını, Vatan sevgisini ve bu Vatanın nasıl kurtarıldığını anlatan,ve eğer kendimize, Vatanımıza ve Ata’mızın adına sahip çıkmazsak bir gün yeniden işgal altına girebileceğimizi ve bu kez şansımız olmadığı mesajını veren. Bunu bizim kafamıza sokmak isteyen, çocuklarımıza tarihlerini öğreten bir dizi yerine. İnsanlara bir insana nasıl tecavüz edilir diye öğreten bir diziyi ya da, eğer mafyaysan ve elinde silahınla önüne geleni öldürürsen güçlü olursun mesajı veren bir diziyi tercih etmezdik. Kafamızın bunlarla karıştırılmasına izin vermezdik. Türkçe’yi mahfeden ve Atasözlerimizle dalga geçen dizileri izleyerek ve çocuklarımıza izleterek, onların Türkçelerinin bozulmasına izin vermezdik.

Ama maalesef verdik…

Sayın Perran Kutman (Perizat Annem), Sayın Çetin Tekindor (Hüsrev Komutanım), Sevgili Melis Birkan (Hüma), Sevgili Kenan Ece (Emir Zahir) Sevgili Özge Özpirinçci (Dilruba) ve Sevgili Öner Erkan (Ayyar). Sevimli Valimiz Edward, Aşçımız Rüstem Usta, Hizmetkârımız Kirraz, Arabacımız Mazhar ve Bahçıvanımız Ahraz ve her ne kadar kızsak da Cezzar Paşa ve karısı Olga Ve en önemlisi Çok değerli Senarist, yazar Gani MÜJDE.

Sizler hayatımıza, en azından kendi adıma konuşmam gerekirse benim hayatıma öyle güzellikler getirdiniz ki. On bir hafta boyunca da olsa, ben, kendi tarihimi asla unutmayacak olan gerçek bir Atatürk çocuğu olarak, umutlandım, belki çocuklarımızda bir nebze olsa tarihlerini sizler sayesinde severek öğrenecekler diye.

Emin olun, sizi bütün sevenlerin kalbinde, Deli Saraylı Perizat Sultan ve ailesi olarak yaşayacaksınız. Bütün Atatürk çocukları çok üzgün olsalar da sizden ayrıldıkları için hepimiz size minnettarız. Bizi Perizat Anne ve ailesiyle tanıştırdıkları için.

Alıntı Deli Saraylı | Facebook

kızlar ben bu diziye bayılıyordum
ama ne yaptılar kaldırdılar
o kadar üzüldüm ki o hafta bir de sessiz sedasız gitti. ne kadar uyuz olmuştum anlatamam.
keşke türkiyemi anlatan daha fazla kaliteli dizi yapılsa ne yazık ki sadece reyting alacak saçma sapan diziler oluyor.
offf o kadar kötü olmuştum ki.

diziler izlenme oranina göre degil bazilarinin amaclarina göre gösteriliyor veya kaldiriliyor kizlar. toplumuda reyting masaliyla kandirmaya calisiyorlar. cok izleyen var demekki normal ve izlenmesi gereken bi program havasi verilerek toplumu istedikleri sekle sokma cabasindalar. olay bundan ibaret. yani bu tür zararsiz dizilerin ortadan kaldirilmasi bu yüzden. diger ahlak disi, hatta insanliktan cikarici, kötülükleri normal olarak gösteren, kültürümüzü cürütmeye yönelik programlar cok izleniyor etiketi altinda israrla halka izletilme cabasindalar bazilari. eeeehhhh bir zamanlar ülkemizi düsman askerleriyle sarmislardi basaramadilar, simdide bu sekilde icten insanligimizi ahlak terbiye ve kültürümüzü yok ederek ele gecrimeye calisiyorlar. özelliklede cinselligi asiri derecede ön plana cikarip ahlak cökertme cabasindalar. ne yalan söyliyim pek de basarisiz sayilmazlar..............malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…