Deli Saraylı Show Tv

Kesinlikle tatlım.

Show Tv ye dizi vermemeli yapımcılar :KK20:

Bu Kalp Seni Unutur Mu'yu da mahvetmişlerdi,bu da öyle olcak malesef ki:KK43:

kızlar çok alakasız olacak belki ama bu dizideki bayanların saçlarının modeline ne deniyor yaww bulamadım bir türlü. biri rafya dedi ama onu da bulamadım. aranızda bilen var mı

arkadaşlar sabah sabah şok oldum. bir istanbul masalının tekrarını izliyordum. ufak bir rolde birini gördüm. kim bu acaba diye düşünürken deli saraylıdaki hizmetçi kiraz olduğunu farkettim. şok ollduğum konuya gelince kiraz o zamanlar 80 kilonun üzerinde falanmış galiba. resmen şişko. şimdiki haline baktım azmine hayran kaldım

Ben de eve 22:00 gibi geldim üzülmüştüm kaçırdım diye meğer dizi 22:45 'teymiş bu akşam.:KK66:

bu dizininde içine ettiler hee bi günü değişiyo bi saati yani
izleneceksede izlenmiyo ve bu dizi çok güzel ne saati ne günü değişmeli
sabit kalmalıki herkes izlesin ayrıca bu saatte kim izlicek onu çok geçe aldılar
şu canlı parayı geçe alsalardı olmazmıydı yani
bu tip diziler 20 00 de başlamalı bence çok saçma bi iş yaptılar :KK15:

edvırtın konuşmalarına bayılıyorum.
çok güzel rol yapıyor ünal gümüş.

cok seviyorum in bu diziyi. insani neselendiriyor komik. hele perizat edwirda cilveli cilvelli konusmasi cok güzel rol yapiyor. bi tek beni rahatsiz eden emirzahir yanlis kadina asik olmasi. dilrubaya asik olmasini isterdim. digeri pek bi ukala neyini begenmisde carpilmis dilrubadanda daha güzel degil

Hüma Dilruba'dan çok daha güzel bana göre.

Melis Birkan'ın çok duru bir güzelliği var.

Diziye hareket getirmek için onu ona onu ona aşık etceklerdi mecburen zaten.

cok seviyorum in bu diziyi. insani neselendiriyor komik. hele perizat edwirda cilveli cilvelli konusmasi cok güzel rol yapiyor. bi tek beni rahatsiz eden emirzahir yanlis kadina asik olmasi. dilrubaya asik olmasini isterdim. digeri pek bi ukala neyini begenmisde carpilmis dilrubadanda daha güzel degil

bencede..

hümayı canlandıran oyuncu bence başarılı deil..ıssız adam filminde de,senaryo ve müzik başarılıydı ve ekek oyuncu.. o kızın oyunculuğunda iş yoktu bi tek..
hani öyle süper güzel de deil,rol yeteneksizliğini kapatacak denli yani....
bence bi oyuncunun gözlerindeki ifade çok önemli..sesi ve tonlaması..

bitiyorum perizataa ama oldum bittim severim çok severim perran kutmanı..
her rastladığımda koşup gidip sarılırım boynuna yaa:)

Son düzenleme:
bitiyorum perizataa ama oldum bittim severim çok severim perran kutmanı..
her rastladığımda koşup gidip sarılırım boynuna yaa:)

Sarılabiliyosan bide benim için sarıl bide öp:KK16:
Canım benim çok seviyorum. Bir insan hiç mi yaşlanmaz hababam sınıfında nasılsa şimdide aynı sadece bikaç kilo farkla:KK8:
Kızlar yurdu diye bi dizi vardı çocuktum izlerken o yurtta yaşadığımı hayal ederdim
Müstesna'nın dizinin dibinden ayrılmıyodum:KK55:
O zaman bu zaman severim kendisini...

Son düzenleme:
meg benim icinde saril rastlarsan cok dogal ve komik bi kadin ya. diziyide hemen bitirmesinler söyle lütfen uzatsinlar

X