Deli Saraylı Show Tv

yeni fragman cikmis. wiliam ölüyormu yeni bölümde tüh keske ölmese. ben yeni fregmandan pek bisey anliyamadim neler olup bitecegini cikaramiyor insan

ama ama bu dizi bitirilecek dizi mi yaa offf:KK47:

ya öyleymis galiba insallah bitmez ama. fregman ciktimi görmedim daha durun bi bakemmm

Lale Devri'ni bitirmeye karar veren Show tv, Deli Saraylı'yı da bitirme kararı aldı. Lale Devri tabir-i caizse Fox'a kaçtı ve kurtuldu ancak kanalın diğer bir yapımı Deli Saraylı aynı şansı elde edemedi. Dizinin 13 bölümlük anlaşmasının yenilenmeyeceği kesinleşti. Dizinin düşük reytingleri nedeniyle kötü sona yaklaşıldığını anlayan dizi hayranları ise Deli Saraylı'nın kanal değiştirmesi için Fox tv'yi mail yağmuruna tutma hazırlığında.

Lale Devri'ni bitirmeye karar veren Show tv, Deli Saraylı'yı da bitirme kararı aldı. Lale Devri tabir-i caizse Fox'a kaçtı ve kurtuldu ancak kanalın diğer bir yapımı Deli Saraylı aynı şansı elde edemedi. Dizinin 13 bölümlük anlaşmasının yenilenmeyeceği kesinleşti. Dizinin düşük reytingleri nedeniyle kötü sona yaklaşıldığını anlayan dizi hayranları ise Deli Saraylı'nın kanal değiştirmesi için Fox tv'yi mail yağmuruna tutma hazırlığında.

ay inşallah foxa geçer de bitmez :97:

yani 2 bölüm kaldi aman napalim bizde hayat devam ediyor. o gider baskalari gelir.gelmesede dizisizde geciyor hayat :KK52: :KK1:

X