Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Deli Saraylı Show Tv
- Konu Sahibi hevin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?diziyi bitireceklermiş galiba
güzeli kaliteliyi anlamıyor bu millet!
sahi mi söylüyosun ya:26:
sahi mi söylüyosun ya:26:
ben de burda okudum aralıkta bitecekmiş yazmışlardı
Lale Devri'ni bitirmeye karar veren Show tv, Deli Saraylı'yı da bitirme kararı aldı. Lale Devri tabir-i caizse Fox'a kaçtı ve kurtuldu ancak kanalın diğer bir yapımı Deli Saraylı aynı şansı elde edemedi. Dizinin 13 bölümlük anlaşmasının yenilenmeyeceği kesinleşti. Dizinin düşük reytingleri nedeniyle kötü sona yaklaşıldığını anlayan dizi hayranları ise Deli Saraylı'nın kanal değiştirmesi için Fox tv'yi mail yağmuruna tutma hazırlığında.
Lale Devri'ni bitirmeye karar veren Show tv, Deli Saraylı'yı da bitirme kararı aldı. Lale Devri tabir-i caizse Fox'a kaçtı ve kurtuldu ancak kanalın diğer bir yapımı Deli Saraylı aynı şansı elde edemedi. Dizinin 13 bölümlük anlaşmasının yenilenmeyeceği kesinleşti. Dizinin düşük reytingleri nedeniyle kötü sona yaklaşıldığını anlayan dizi hayranları ise Deli Saraylı'nın kanal değiştirmesi için Fox tv'yi mail yağmuruna tutma hazırlığında.
ay inşallah foxa geçer de bitmez :97:
fox tv ye mail gönderdim geldim tüm bu diziyi sevenlere rica ediyorum sizler de gönderin lütfen; info@fox.com.tr
:82:
Son düzenleme:
fox tv ye mail gönderdim geldim tüm bu diziyi sevenlere rica ediyorum sizler de gönderin lütfen; info@fox.com.tr
bende yazdım şimdi öyküm:13:
- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.020
- 823
ya olmaz yurt disinda fox tv yok. baska kanala geccsin offffff offff.
yok muu:26:
keşke star alıyo olsaydı o zaman dimi..
Fragman çıktı, yeni bölüm yarın akşam 20.00 de show da.
işte 13 bölüme tamamlayıp, bitiricekler sanırım