Deli miyim neyim bilmiyorum ama anne olmak istiyorum.

blueberryprincess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2012
29
0
36
İstanbul
Merhaba bayanlar. :) kim bilir nasıl bir yaş aralığında bunu şu an okuyanlar. hadi 16-45 diyelim. hepiniz isteyerek ya da istemeyerek anne olmak konusunu düşünmüş bayanlarsınız. ben 20 yaşındayım. bekarım. neredeyse 4,5 yıllık bir ilişkim var. ve neredeyse 2,5 yıldır içimde bir evlat isteği var. anne olmayı o kadar çok istiyorum ki anlatamam. zaten çoğunuz nasıl istediğimi anlarsınız. :) tabii ki bu gündelik hayatımı etkilemiyor yapacaklarımı yapıyorum yine. ama her gece kafamı yastığa koyduğumda düşündüğüm şey aynı: "anne olmak istiyorum". şu anda ünversiteye hazırlanıyorum. istediğim bir bölüm var ama sonuçta bu yala gelmişken olmadı bir sene daha hazırlanacağım deme lüksüm yok. seneye Allah kısmet ederse şu an gönlümde olan bölüme ve ya puanım yetiyor diye tercih ettiğim bir bölüme gireceğim. bu değişebilir. hangi mesleği seçeceğim şu anda muallakta. fakat hayalim değişmiyor. kendimi anne olarak görüyorum. ve haftada en az 3 gece de ya doğum yaptığımı ya da zaten bir çocuğumun olduğunu görürüm. işin garibi erkek arkadaşım da benim gibi. bebek gördükçe gözlerimiz doluyor birbirimize bakıp duruyoruz hüzünlü hüzünlü. :) benim merak ettiğim benimle aynı durumda olan var mı acaba? yoksa bu bana özgü bir şey mi? çünkü gerçekten bazen o kadar üzülüyorum ki anlatamam. en yakın arkadaşımın şu an bir oğlu var. Allah bağışlasın. 1 yaşında bir tosuncuk. :) ona sordum, nasıl bir şey anne olmak. gözleri doldu. "o benim her şeyim. der ya annelerimiz 'anne olmadan anlayamazsın' diye, gerçekten öyle. anne olmasam anlayamazdım. ben hayatımda hiç bir şeyi böyle sevmedim. bazen kendimi ona bakıp 'onu ben mi doğurdum' diye düşünürken buluyorum. inşallah sen de anne olursun kanka. bunu yaşamalısın." dedi. ağlayamadım tabii o an. ama boğazımın nasıl yandığını anlatamam. normal mi bu? anne olmayı bu yaşta bu kadar çok istemek normal mi? bana cevap verirseniz çok mutlu olurum. ve eğer benim gibi hissedenler varsa lütfen onlar da duygularını paylaşsınlar. :) heyecanla bekliyorum. :)

merhaba arkadaşım bende senin gibi bekarken hep anne olmak istiyordum hayatta en çok yaşamak istediğim şeydi.. hatta evlenirken bebek sahibi olabileceğim için çok mutluydum.. ama çok isteme.. ben 4 yıllık evliyim hala bebeğim yok ve ben hala onun hayalini kuruyorum rüyalarımda görüyorum... çok istediğim için herhalde.. 2 yıldır deniyoruz ama olmuyor.. umarım sen bunları yaşamazsın.. kal sağlıcakla...

merhaba arkadaşım bende senin gibi bekarken hep anne olmak istiyordum hayatta en çok yaşamak istediğim şeydi.. hatta evlenirken bebek sahibi olabileceğim için çok mutluydum.. ama çok isteme.. ben 4 yıllık evliyim hala bebeğim yok ve ben hala onun hayalini kuruyorum rüyalarımda görüyorum... çok istediğim için herhalde.. 2 yıldır deniyoruz ama olmuyor.. umarım sen bunları yaşamazsın.. kal sağlıcakla...

Allah sana tez zamanda sağlıklı ve hayırlı bir evlat nasip etsin. Rabbim evlat hasretiyle de acısıyla da sınamasın. Böyle bakıyorum forumda çocuğum olmuyor diye çok üzülen, çok dertli bayanlar var. sonra başka bir konuda bir bakıyorum okurken gözlerimi dolduran hanım çoktan anne olmuş. öyle seviniyorum ki anlatamam. umarım senin için de öyle sevinmeyi nasip eder Allah bana. :)

Canım her kadın annelik iç güdüsü taşır tabi bu kimisinde daha yoğun olabilir. Çocukları çok seviyorsun demekki ama şuan bunları fazla kafana takma bence.Zamanı gelince düşünürsün bunları. İnşallah evlenince bu duyguları yaşarsın Allah hayırlı bir evlat nasip eder inşallah sana ve tüm isteyenlere. :40:

Slm canimm bende 21 yasindayim 1,5 senelik evliyim nisanda 2 olcak.arkadasin dedigi gibi cok isteme.Rabbim istedigin seyle sinar seni hep bunu unutma.bende 1,5 senedir bebek hayaliyle yanim kavruluyorum ruyalarimda aynen ya dogum yaptigimi yada bebegim oldugunu goruyorum.ama inan biseyi cok isteyince olmuyo.sen once okuluna bak.Rabbim nasip ederse evlenirsen annede olursun ins..

Slm canimm bende 21 yasindayim 1,5 senelik evliyim nisanda 2 olcak.arkadasin dedigi gibi cok isteme.Rabbim istedigin seyle sinar seni hep bunu unutma.bende 1,5 senedir bebek hayaliyle yanim kavruluyorum ruyalarimda aynen ya dogum yaptigimi yada bebegim oldugunu goruyorum.ama inan biseyi cok isteyince olmuyo.sen once okuluna bak.Rabbim nasip ederse evlenirsen annede olursun ins..

okyanus1984 için dilediklerim senin için de geçerli canım. zaten Rabbim hayırlısıyla önce evlenmeme izin versin de, sonra kısmette varsa evladım da olur. siz de şükredin. hayatı paylaşabiliyorsunuz sevdiğinizle. :) dilerim Allah dualarımızı duysun, size sizden birer can versin. amin. :)

Back
X