Deli gibi kaşıntı

Yok valla 7 24 var kasınti bazen gece uyanıyorum öyle bir kasiyorum ki eşim uyanıyor kavga etmeye başlıyoruz bu sefer kaşima diyo ama napim tutamıykrum kendimi
Egzemanız olabilir kansızlık olabilir vitamin eksikliğiniz olabilir stresten kaşınıyor olabilirsiniz uyuz olmuş olabilirsiniz alerjiniz olabilir bilemiyorum..iyi bir dermotoloğa gitmeniz gerek..geçmiş olsun kaşınmak zor hem psikolojik olarak hem de ruhsal olarak

Benzeri vardi bende kasintidan uykuyu falan hep biraktim. Sivrisinek isiriyodu o sandim bende kullandigim ilac alerji yapmis. 3 tane kortizon igne verdi cildiye uzmani beraberinde kremle.kullan ama.1 bucuk.ay daha kasinti olur.dedi dedigi gibide oldu. 1 bucuk ay sonra gecti. Kaynanam uyuz mu oldun demisti oyle sanmis

Ben de ilk başta sivrisinek sandım ama dağildı git gide bilerek kaynana deseydim evet uyuz oldum gidip bide sarılsaydın

Aynısı annemde de var. Kardeşim ve babam 3 yıl ara ile vefat ettiler. Annem çok ağlıyordu. çok üzüldü. kaç tane cildiye doktoruna gitti. Bir sürü farklı ilaç kullandı. Kısa süre geçiyordu, sonra tekrar çıkıyordu. En son dahiliye doktoru psikiyatriye gitmeyi önermişti. psikyatri doktoru stres nedeniyle oluyor demiş. Onun verdiği ilaçlar ile kaşınıtısı geçti. Cilt rengi açıldı biraz fakat ilacı bırakınca tekrar çıkıyor.

Başınız sağolsun Allah annenizede bol sabırlar versin bende stres den kaynaklandiğini duşünüyorum ama bir tedavisi falan yokmu ömür boyu böyle devammı ediyor

Hamileliğimde karnımda bu şekilde lekeler çıkmıştı ve çok kaşınıyordu benim doktorum gül hastalığı olduğunu söylemişti. bi losyon bi de krem verdi bende ilaçlar işe yaramıştı.

Karın bölgesinde de varsa uyuz olabilir.
Egzamaya da benziyor.
Benim cildim hassas değil ama stresli bir dönemde kol dirsekle bilek arasında iç kısımda önce sivilce gibi başlayıp büyüdü avuç içi kadar.
O kadar tatli kaşınıyordu ki.
İşte başka meşguliyetler çıkınca geçti gitti.
Sadece nemlendirdim o kadar.
Başka bir cildiyeciye daha görünün.

Stresten oluyorsa stres kaynaginizi bulup cozmenizde fayda var.

Karın bölgesinde yok benimkide dediğinjz gibi minik minik sivilceler var sonra yayılıyor

Egzamaya benziyor bence, egzama strese bağlı olarak da ortaya çıkabiliyor. Kurdeşen olabilir diyecektim ama o yer değiştirdiğinde geride iz bırakmıyor.

Ürtiker rahatsızlığım mevcut böyle leke kalmıyor. Karaciğer enzimlerinize baktırın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…