Deli gibi kaşıntı

Tedavisi varmı sedef hastalığının
Ben tüp bebek dışında oda hep özel hastanelere gidiyodum üniversite hastaneasine gidicem galiba bendes
Bana da en son gittiğim bir özel hastane doktoru önerdi, buralar da vakit kaybetme üniversite hastanesine git diye..Ne yazık ki sedefin kesin bir tedavisi yok ama en aza indirebilmek ve etkilenmemek için yapılabilecek çok fazla şey var..Umarım sedef değildir pek benim lezyonlarıma benzemiyor ama beş çeşit sedef var . En azından örnek alırlar ve laboratuvar a gönderilir, ne olduğunu bilirsiniz..Cilt tanı koyması en zor bölümdür demişti doktorum.

Aynı görüntü de gece uykumdan uyanacak kasintida yılda iki kez benim de başıma gelir elimde ve ayağımda gittiğim hiçbir cildiyeci doru teşhis etmedi verilen ilaçlar da fayda etmedi sonunda yanlış yazmiyorsam nibulen ve dermovate adlı iki kremi karıştırıp sürdüm sabah akşam birde deniz suyu ile yıkadım sürekli bu şekilde kaşıntı başlayınca bunları yapınca deri kuruyup dökülüp kayboluyordu
Dr bana da kortizonli krem verdi de adını hatırlamiyorum şuan
Bacağımdaki şimdi dediginiz gibi kurudu ama leke gibi kaldı kirmizilik yok şimdi fotoğrafi omceden çekmistim göğsum ve dirseklerimdeki kirmizi şimdi

Bana da en son gittiğim bir özel hastane doktoru önerdi, buralar da vakit kaybetme üniversite hastanesine git diye..Ne yazık ki sedefin kesin bir tedavisi yok ama en aza indirebilmek ve etkilenmemek için yapılabilecek çok fazla şey var..Umarım sedef değildir pek benim lezyonlarıma benzemiyor ama beş çeşit sedef var . En azından örnek alırlar ve laboratuvar a gönderilir, ne olduğunu bilirsiniz..Cilt tanı koyması en zor bölümdür demişti doktorum.
Aynen ablamada sedef denmişti üniversite hastanesinde bilateral tanısı koydu. Hala bu hastalığın nasıl bişey olduğunu anlayamadık. Pek duyalan bi rahatsızlık değil. Halen gidiyor geliyor hastaneye sanırım uzun bir sürede öyle olacak

Tam olarak ne oldugunu bilemem ama benim oğlumun da dirseklerinde ve bacaginda surekli kasinan yerler var. Doktor egzama dedi, advantan krem verdi. 1 hafta kullan sonra bepanthenin egzama onleyici kremini kullan dedi. Bunlari yapinca gecti ama birakinca tekrar oldu. Bir ara arastirdim, dogal bir yontem buldum. Dut pekmezini hafif isitip o bolgeye sürüyorsun, temiz bir bezle sariyorsun, gece oyle uyuyorsun. Birkac gun ust uste yaptik, fayda etti. Simdi tekrar baslamis mesela, yine bunu yapmayi dusunuyorum. Dut pekmezinin bir zarari olmaz sanirim, bir dene istersen. Cok gecmis olsun.

Tamamiyle bittimi çok etkiledi bunlar beni her yere yayıldıkça iyice moralimi bozuyor
Seni çok iyi anlıyorum bende hiç geçmeyecek sanıyordum. Heryerden patlıyorlardı çünkü. Ama tamamiyle bitti bir daha da çıkmadı. Vücut mantarının tanısını koyabilen doktor çok az. Bu rahatsızlık geçiyor. Ama sedef egzama gibi rahatsızlıklar ciddi hastalıklar. Bence tanının koyulabilmesi adına üniversite hastanesine gitmenizde yarar var

Tam olarak ne oldugunu bilemem ama benim oğlumun da dirseklerinde ve bacaginda surekli kasinan yerler var. Doktor egzama dedi, advantan krem verdi. 1 hafta kullan sonra bepanthenin egzama onleyici kremini kullan dedi. Bunlari yapinca gecti ama birakinca tekrar oldu. Bir ara arastirdim, dogal bir yontem buldum. Dut pekmezini hafif isitip o bolgeye sürüyorsun, temiz bir bezle sariyorsun, gece oyle uyuyorsun. Birkac gun ust uste yaptik, fayda etti. Simdi tekrar baslamis mesela, yine bunu yapmayi dusunuyorum. Dut pekmezinin bir zarari olmaz sanirim, bir dene istersen. Cok gecmis olsun.
Çok ilginç aslında bende doğal bişeyler araştıriyorum ilaç kullanmaktan bıktım çok uzun bir süre tüp bebek tedavisi oldum ilaç ismi bile duymak istemiyoeum

Çok ilginç aslında bende doğal bişeyler araştıriyorum ilaç kullanmaktan bıktım çok uzun bir süre tüp bebek tedavisi oldum ilaç ismi bile duymak istemiyoeum
Evet ilac kullaninca bir yeri iyilestirirken baska yerden patlak veriyor, bir de fayda etmeyince bosu bosuna vucuda kimyasal almis oluyorsun. Cilt hastaliklarinda tani koymak kolay degil, hep deneme yanilma yapmislar. Ya iyice arastiran bir yere gitmek gerek ya da kendi careni kendin bulacaksin.

Seni çok iyi anlıyorum bende hiç geçmeyecek sanıyordum. Heryerden patlıyorlardı çünkü. Ama tamamiyle bitti bir daha da çıkmadı. Vücut mantarının tanısını koyabilen doktor çok az. Bu rahatsızlık geçiyor. Ama sedef egzama gibi rahatsızlıklar ciddi hastalıklar. Bence tanının koyulabilmesi adına üniversite hastanesine gitmenizde yarar var
Randevu alıcam şimdi internetten sizede çok geçmiş olsun

Aynı bu şekilde bir kaç yıldır kasiniyordum heryerim karamisti Drlar krem veriyordu geçer gibi olup tekrardan başlıyordu sonra özelde bir doktora gittim kan tahlili yaptı ve kansızlıktan kasindigimi söyledi kan ilaçları kullanıyorum ve bayag rahatladım dizinde içten gelen birşey olabilir mi acaba

Geçen yaz bacağımda bir şey çiktı alerji gibi de değil beni çok sivrisinek ısıriyor öyle bişey diye düşündüm
Gittikçe dağıldı ve sinir edicek şekilde kaşınıyor sağlık ocağina gittim hastaneye gittim dr stres ten oluyor dedi krem verdi 1 ay kullan geçer dedi biraz geçer gibi oldu tekrar dan başladi
Dirseklerimde çıktı göğüs ucumda çıkti bi gögsumu komple sardı fotoğraf eklicem bacağımin bilgisi olan varsa yardımci olursa sevinirim
Soğukta mı kaşınıyorsun?yani dışardan eve gelince kaşınmaya mı başlıyorsun bu havalarda?eğer öyleyse kış egzemasıdır adı gibi kışın olur yazın kaşınman durur

Aynı bu şekilde bir kaç yıldır kasiniyordum heryerim karamisti Drlar krem veriyordu geçer gibi olup tekrardan başlıyordu sonra özelde bir doktora gittim kan tahlili yaptı ve kansızlıktan kasindigimi söyledi kan ilaçları kullanıyorum ve bayag rahatladım dizinde içten gelen birşey olabilir mi acaba
Vallahi bilmiyorum ki olabilir gittiğim dr kan tahlili falan istemedi ben sordum hatta sedef yada gül hastaligi sanirim onlar dan olabilirmi diye
Yok dedi stresten

Merhaba, detaylı kan tahlillerinize bakıldı mı? Kafadan ilaç vermek işe yaramıyor. Tüm olasılıklar elendikten sonra stres denilir. Benim de stresten iki kolum omzumdan el bileklerime kadar, sırtımda ve göğsümde böyle sivilceler çıkmıştı. Tüm kan tahlillerime bakıldı, sonrasında stres denildi. Ki onun bile geçmesi ilaç kullanmama rağmen 1 seneyi buldu.

Soğukta mı kaşınıyorsun?yani dışardan eve gelince kaşınmaya mı başlıyorsun bu havalarda?eğer öyleyse kış egzemasıdır adı gibi kışın olur yazın kaşınman durur
Yok valla 7 24 var kasınti bazen gece uyanıyorum öyle bir kasiyorum ki eşim uyanıyor kavga etmeye başlıyoruz bu sefer kaşima diyo ama napim tutamıykrum kendimi

X