Deli gibi kaşıntı

Size de geçmiş olsun çözüm bulabildinizmi evet buyuk sivilce şeyler de çıkıyor ayak bileklerimde de var iş le ilgili çok buyuk stres yaşıyorum işyerimizi kapatıp kapatmamakla ilgili çok kararsısız şuan beni çok etkiliyor buda

Sağlik ocağı uyuz değil dedi birde oyle olsa eşime de bulaşırdı
Bende de geçen yıl karnımda, sırtımda, kollarımda ve göğsümde bi tane sinek ısırığı gibi çıkıp büyüyordu. Temreye de benziyordu ama değildi. Doktora gittim tanı koyamadı. Ben araştıra araştıra çözüm bulmuştum. Ben vücut mantarı olduğunu düşünmüştüm. Göğüste olunca şekli diğer bölgelere göre daha net görünüyor. Vücut mantarına benziyor mu netten bi karşılaştırsanıza.

Yakın varsa üniveu Hastanesi'ne gidin mutlaka..Bana yıllarca egzama diyip gönderdiler, kaç tane doktora gittim en son üniv. Hastanesi ne gittim doktor dedi örnek alıp incelemeden nasıl tanı koydular sana..Sonuç sedef hastasıyım.

Aynı görüntü de gece uykumdan uyanacak kasintida yılda iki kez benim de başıma gelir elimde ve ayağımda gittiğim hiçbir cildiyeci doru teşhis etmedi verilen ilaçlar da fayda etmedi sonunda yanlış yazmiyorsam nibulen ve dermovate adlı iki kremi karıştırıp sürdüm sabah akşam birde deniz suyu ile yıkadım sürekli bu şekilde kaşıntı başlayınca bunları yapınca deri kuruyup dökülüp kayboluyordu

Stresten olmuştur.
Bir tane krem, bir tane jel vermiştir muhtemelen.
Eğer çok artarsa acilde avil dekort yaparlar.
Ha geçer mi bilmiyorum. Benim geçmedi mesela.
Stresten dolayı bu kaşıntımın olduğu dönemde bağırsaklarımda da sorun oldu. İkisi de normal ilaçla geçiremedim. İyi doktorlara gitmiş olmama rağmen. Hastanedeki tamamlayıcı tıp bölümünü tavsiye etti doktorum, akapunktur ve beslenme düzeni ile rayına oturdu.
Akapunktur stres anlamında da rahatlatıcı bir etkiye sahip çünkü.

hafif döküntü varsa egzama da olabilir, özellikle stres kaynaklı oluyor.

Vücüt mantarı ilk defa duydum bakim şimdi size de geçmiş olsun geçtimi sizinki devam ediyormu

Tedavisi varmı sedef hastalığının
Ben tüp bebek dışında oda hep özel hastanelere gidiyodum üniversite hastaneasine gidicem galiba bendes

kremler bi işe yaramadı malesef doktorlar stres yapma diyo bu yapı meselesi hayatım stres dolu benimde vücutda bu görüntüleri görmekde ayrıca psikoloji bozuyo, çözüm psikiyatri olabilir stresi yönetmek yani.. son dönemde bezdim ben artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…