- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.576
-
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
Bir besine alerjiniz olabilir. kan değerlerinize baktırın bazı değerler normalin dışında ise olabilirBeslenme ile sanmıyorum ama stres olabilir çok fazla stres li bir dönem den geçiyoruz eşimin yüzün dede saçkıran çıktı adamın sakallari döküldü
Size de geçmiş olsun çözüm bulabildinizmi evet buyuk sivilce şeyler de çıkıyor ayak bileklerimde de var iş le ilgili çok buyuk stres yaşıyorum işyerimizi kapatıp kapatmamakla ilgili çok kararsısız şuan beni çok etkiliyor budabendede kol dirsekde oldu, ara ara geceleri genel vücut kaşıntı önce iğne batma hissi sonra kaşıntı oluyo gittim kaç doktor cildiye hepsi stres dedi ve son zamanlardada kırmızı çıban şeklinde sşvilceler sardı onada gittim görür görmez stresden dediler ki stresli dönemlerimde çıkıyo daha çok bu durumlar zaten yani inanın bu stres üzüntünün yapmadığı durum yok yapım gereği amannnn diyebilen biri değilim sonuç hep kendimize zarargeçmiş olsun
Sağlik ocağı uyuz değil dedi birde oyle olsa eşime de bulaşırdıUyuz olabilir mi?
Iyi bir dr araştırıyorum gidince ister heralde drBir besine alerjiniz olabilir. kan değerlerinize baktırın bazı değerler normalin dışında ise olabilir
alerji ve immünoloji birimine gidin direk.
Inşallah iyi birisi çikar karsiniza Bursadamisiniz siz bi cilt doktoru var tanidiklarimin gittigi ben gitmedim ama memnun onlar belki araştırırsınız sizdeÖyle yapıcam iyi bir dr araştırıyorum
kurdeşen yani arkadaş onu demek istemişDuydum ama ne olduğunu hiç bilmiyorum
Bende de geçen yıl karnımda, sırtımda, kollarımda ve göğsümde bi tane sinek ısırığı gibi çıkıp büyüyordu. Temreye de benziyordu ama değildi. Doktora gittim tanı koyamadı. Ben araştıra araştıra çözüm bulmuştum. Ben vücut mantarı olduğunu düşünmüştüm. Göğüste olunca şekli diğer bölgelere göre daha net görünüyor. Vücut mantarına benziyor mu netten bi karşılaştırsanıza.Sağlik ocağı uyuz değil dedi birde oyle olsa eşime de bulaşırdı
Aynı görüntü de gece uykumdan uyanacak kasintida yılda iki kez benim de başıma gelir elimde ve ayağımda gittiğim hiçbir cildiyeci doru teşhis etmedi verilen ilaçlar da fayda etmedi sonunda yanlış yazmiyorsam nibulen ve dermovate adlı iki kremi karıştırıp sürdüm sabah akşam birde deniz suyu ile yıkadım sürekli bu şekilde kaşıntı başlayınca bunları yapınca deri kuruyup dökülüp kayboluyorduGeçen yaz bacağımda bir şey çiktı alerji gibi de değil beni çok sivrisinek ısıriyor öyle bişey diye düşündüm
Gittikçe dağıldı ve sinir edicek şekilde kaşınıyor sağlık ocağina gittim hastaneye gittim dr stres ten oluyor dedi krem verdi 1 ay kullan geçer dedi biraz geçer gibi oldu tekrar dan başladi
Dirseklerimde çıktı göğüs ucumda çıkti bi gögsumu komple sardı fotoğraf eklicem bacağımin bilgisi olan varsa yardımci olursa sevinirim
Yok Istanbul dayımInşallah iyi birisi çikar karsiniza Bursadamisiniz siz bi cilt doktoru var tanidiklarimin gittigi ben gitmedim ama memnun onlar belki araştırırsınız sizde
hafif döküntü varsa egzama da olabilir, özellikle stres kaynaklı oluyor.Geçen yaz bacağımda bir şey çiktı alerji gibi de değil beni çok sivrisinek ısıriyor öyle bişey diye düşündüm
Gittikçe dağıldı ve sinir edicek şekilde kaşınıyor sağlık ocağina gittim hastaneye gittim dr stres ten oluyor dedi krem verdi 1 ay kullan geçer dedi biraz geçer gibi oldu tekrar dan başladi
Dirseklerimde çıktı göğüs ucumda çıkti bi gögsumu komple sardı fotoğraf eklicem bacağımin bilgisi olan varsa yardımci olursa sevinirim
Sağolun evet Istanbul dayimkurdeşen yani arkadaş onu demek istemiş
İstanbul da iseniz iyi bir cildiye doktoru önerebilirim
çok geçmiş olsun
O zaman bilemem bende Bursadayim o yüzden sordum insallah iyi bi doktor cikar karsiniza Allah yardimciniz olsun.
Yok Istanbul dayım
Vücüt mantarı ilk defa duydum bakim şimdi size de geçmiş olsun geçtimi sizinki devam ediyormuBende de geçen yıl karnımda, sırtımda, kollarımda ve göğsümde bi tane sinek ısırığı gibi çıkıp büyüyordu. Temreye de benziyordu ama değildi. Doktora gittim tanı koyamadı. Ben araştıra araştıra çözüm bulmuştum. Ben vücut mantarı olduğunu düşünmüştüm. Göğüste olunca şekli diğer bölgelere göre daha net görünüyor. Vücut mantarına benziyor mu netten bi karşılaştırsanıza.
Geçti. Kortizon hapı vermişti bana doktor ama sadece hafiflemişti ve üremesini durdurmuştu. Sonra Sabun kullanmıştım ben. Sonra kayboldularVücüt mantarı ilk defa duydum bakim şimdi size de geçmiş olsun geçtimi sizinki devam ediyormu
Tedavisi varmı sedef hastalığınınYakın varsa üniveu Hastanesi'ne gidin mutlaka..Bana yıllarca egzama diyip gönderdiler, kaç tane doktora gittim en son üniv. Hastanesi ne gittim doktor dedi örnek alıp incelemeden nasıl tanı koydular sana..Sonuç sedef hastasıyım.
kremler bi işe yaramadı malesef doktorlar stres yapma diyo bu yapı meselesi hayatım stres dolu benimdeSize de geçmiş olsun çözüm bulabildinizmi evet buyuk sivilce şeyler de çıkıyor ayak bileklerimde de var iş le ilgili çok buyuk stres yaşıyorum işyerimizi kapatıp kapatmamakla ilgili çok kararsısız şuan beni çok etkiliyor buda