- 27 Ekim 2016
- 1.234
- 799
-
- Konu Sahibi Kun fe yekunnn
Çok geçmiş olsun.Bence iyi bir cildiye uzmanina gidin yoksa saglik ocagiyla olacak bisey degil.Baksaniza her yerinize dagilmiş ihmal etmeyin benceGeçen yaz bacağımda bir şey çiktı alerji gibi de değil beni çok sivrisinek ısıriyor öyle bişey diye düşündüm
Gittikçe dağıldı ve sinir edicek şekilde kaşınıyor sağlık ocağina gittim hastaneye gittim dr stres ten oluyor dedi krem verdi 1 ay kullan geçer dedi biraz geçer gibi oldu tekrar dan başladi
Dirseklerimde çıktı göğüs ucumda çıkti bi gögsumu komple sardı fotoğraf eklicem bacağımin bilgisi olan varsa yardımci olursa sevinirim
Ya bilmiyorum ki goruntu ekleyemiyorum önceden ekleniylrdu değistımi ne oldu analamdimSedef vs olabilir mi acaba? Gerçi doktor söylerdi öyle bir şey olsa bilemedim
Çok geçmiş olsun.Bence iyi bir cildiye uzmanina gidin yoksa saglik ocagiyla olacak bisey degil.Baksaniza her yerinize dagilmiş ihmal etmeyin
Teşekkurler sağlık ocağına gittim tuttu dediki kıl dönmesi bunun kıl dönmesi olmadigini görmek için kör olmak lazım vallahiÇok geçmiş olsun.Bence iyi bir cildiye uzmanina gidin yoksa saglik ocagiyla olacak bisey degil.Baksaniza her yerinize dagilmiş ihmal etmeyin bence
Cildiye ye gittim iyi bir yer di bide amaAlanında uzman bir doktora görünün size cevabı o verir ancak. Üniversite hastaneleride olabilir.
Gittim verdiği kremler işe yaramadi şuan dirseklerim de ve göğsüm de var birdebir doktora görünün . cildiye ye gidin acil olarak . daha da ilerlemeden
Beslenme ile sanmıyorum ama stres olabilir çok fazla stres li bir dönem den geçiyoruz eşimin yüzün dede saçkıran çıktı adamın sakallari döküldüBunu vücut kendisi de yapıyor olabilir. Daha çok döküntü gibi. Stresten veya beslenme ile alakalı şeylerde oluyor
Başka bi cildiyeyemi gitseniz acaba ya belki o doktorun goremedigini diğeri farkederTeşekkurler sağlık ocağına gittim tuttu dediki kıl dönmesi bunun kıl dönmesi olmadigini görmek için kör olmak lazım vallahi
Baktım olucak gibi değil cildiye yegittim ama ilaçlar da fayda etmedi
Duydum ama ne olduğunu hiç bilmiyorumÜrtiker olabilirmi
Öyle yapıcam iyi bir dr araştırıyorumBaşka bi cildiyeyemi gitseniz acaba ya belki o doktorun goremedigini diğeri farkeder
Üniversite hastanesine gidin derim. Ablamın rahatsızlığını gittiği her doktor sedef demişti ama üniversite hastanesinde örnek alınca başka bi rahatsızlık olduğu ortaya çıktı.Öyle yapıcam iyi bir dr araştırıyorum
Geçen yaz bacağımda bir şey çiktı alerji gibi de değil beni çok sivrisinek ısıriyor öyle bişey diye düşündüm
Gittikçe dağıldı ve sinir edicek şekilde kaşınıyor sağlık ocağina gittim hastaneye gittim dr stres ten oluyor dedi krem verdi 1 ay kullan geçer dedi biraz geçer gibi oldu tekrar dan başladi
Dirseklerimde çıktı göğüs ucumda çıkti bi gögsumu komple sardı fotoğraf eklicem bacağımin bilgisi olan varsa yardımci olursa sevinirim
Amin Allah razı olsunSedef ya da egzama gibi duruyor, Allah şifanı versin canım.