• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deli gibi acıkıyorum

geldikgidiyoruz

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2015
333
613
103
Merhabalar. Benim şu sıralar beni delirten bir derdim var. Kısaca bahsedeyim. Ben 08.00-14.30 arası çalışıyorum sabah kahvaltımı poğaça simit gibi şeylerle yapıyorum. 12'de de öğlen yemeğimi yiyorum ama ekmek kullanmıyorum öğlen yemeğinde. Daha sonra tam çıkacağım vakite yakın tekrar acıkıyorum ama sanki hiçbir şey yememiş gibi oluyorum. Mecburen yemek zorunda kalıyorum ne bulursam, çünkü o açlık duygusu mahvediyor beni. Bu yüzdende kilo alıyorum. Gebelik,emzirme, şeker hastalığım yok. Ama yaklaşık 10 kg fazlam var ben ne yapayım nerelere gideyim. Benim gibi olan varsa yardım edin lütfen.

Diyet yapmam lazım adamakıllı zaten çok aşırı şeker tüketmiyorum ama yine de çaya falan kullanırım unu ve şekeri iyice bırakmam gerek

Bak burda zayıflama sayfaları var onlara katıl. Orda yediklerini falan yazıyosun. Herkes gaza getiriyo birbirini 😁
Linke tıklayabilirsin

Şekeriniz olmasa bile insülin direnci veya sorunu olabilir.
Çünkü bu bahsettiğiniz onda oluyor.
Bende yaşıyorum.
Şöyle yapın o açlık krizinin geldiği vakitler 1 tane hurma vr atıyorum su veya süt tüketin yanında.
O krizi büyük ölçüde alıyor.
O his çok kötü.
Yaklaşık 10 15 dk herşeyi yediriyor insana. Ondan sonrada dayak yemiş gibi oluyor birden yüklenince

Bol su ic mide dolar aciksan bile yiyecek yerin olmaz kilo vermene de yardimci olur

Back