Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu dekorasyon

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

tiwins

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2015
7
2
ARKADAŞLAR LÜTFEN KİMSE YOK MU salon mobilyalarımı değiştirdim beyaz avangart yemek odası pudra avangart koltuk ama perde fon halı konusunda yardımınıza ihtiyacım var kruvaze beyaz tül düşünüyorum ne dersiniz cam fransız balkon

halı için desen olarak değil de temizlenmesi olarak dikkat etmeni öneririm. eli dokuma gibi bir halı almıştık. makine içini hiç çekmiyor. çok zorlandık. ama dikkat halı iyi temizlenebilir olsun. :)

halı için desen olarak değil de temizlenmesi olarak dikkat etmeni öneririm. eli dokuma gibi bir halı almıştık. makine içini hiç çekmiyor. çok zorlandık. ama dikkat halı iyi temizlenebilir olsun. :)
teşekkür ederim kesinlikle tavsiyenize uyacağım

Bence bu tarz halılar çok yakışıyor.

Perde olarak ise düz fonla tül perde bence şık olur.Hatta dantel veya hafif tül düşünebilirsiniz.
Kruvaze tül yaparsanız biraz alaturka olur diye düşünüyorum.
Aşağıdaki linkte kullanılan perde çok ferah ve modern göstermiş.Fonu fazla kullanmamışlar,sadece 2 başa kullanmışlar.
4 fon yapsalar salon boğulurdu :

http://www.tr3d.com/galeri/proje/a7c/

Eklentiler

• 6_1352370935_hurremkoltuk2-(Medium).jpg
    72,9 KB · Görüntüleme: 1.190
UOTE="Meleknaz, post: 38710667, member: 373745"]Eki Görüntüle 1363985

Eki Görüntüle 1363986

Bence bu tarz halılar çok yakışıyor.

Perde olarak ise düz fonla tül perde bence şık olur.Hatta dantel veya hafif tül düşünebilirsiniz.
Kruvaze tül yaparsanız biraz alaturka olur diye düşünüyorum.
Aşağıdaki linkte kullanılan perde çok ferah ve modern göstermiş.Fonu fazla kullanmamışlar,sadece 2 başa kullanmışlar.
4 fon yapsalar salon boğulurdu :

http://www.tr3d.com/galeri/proje/a7c/[/QUOTE

ilginiz için teşekkür ederim halıları bende çok beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…