Dekorasyon bölümü en başarılı dekorasyona sahip Kadınlar Kulübü üyesi ?

Dekorasyon bölümü en başarılı dekorasyona sahip Kadınlar Kulübü üyesi ?

• Ankete Katılan
    94
oldu mu bu şimdi
ben hangi arkadaşıma oy vereyim hepsinin evi birbirinden güzel

Aqualily

symrne

birbirinden güzel evlere sahip diğer üyeler seçim zor olacak biizm için

smyrenetalya tek geçerimmmmm
bayıldım onun evine...facebookta,twitter da,bloğunda da takip ediyorum..
çok başarılı..

smyrenetalya tek geçerimmmmm
bayıldım onun evine...facebookta,twitter da,bloğunda da takip ediyorum..
çok başarılı..

ama buraya yazmadı bile haberimi yok acaba, keşke anket açılırken adını düzelttirip başlığını up yapsaydı yarışmaya katılabilmek için, ben onun topiğini bulmadım bile, oy kullandıktan sonra başka bi arkadaş linkini verdi bu konuda

Son düzenleme:
ama buraya yazmadı bile haberimi yok acaba, keşke anket açılırken adını düzelttirip başlığını up yapsaydı yarışmaya katılabilmek için, ben onun topiğini bulmadım bile, oy kullandıktan sonra başka bi arkadaş linkini verdi bu konuda

haberi var cnm, oy kullanmis ankette :34:
basligida up galiba, dün veya ondan önceki gün yorum yazildigini görmüstüm yanilmiyorsam...

ben ikinci sayfada tüm evlerin linkini paylastim, basliklari bulamayanlar oraya bakabilir :34:

ThirtyFouR tebrikler canım..:29:

farklı olan her zaman güzeldir.oldum olası sıradan herkezde olan modern evlerden nefret ederım..symre ve mine bence siz bu topikte en farklı yani en güzel dekorasyon örneklerisiniz.tarz yaratmaya çalışan arkadaşlar da var ama en özgünleri bence sizsiniz..yeni fark ediyorum anket kapatılmıs yoksa oyum sızeydı...

haberi var cnm, oy kullanmis ankette :34:
basligida up galiba, dün veya ondan önceki gün yorum yazildigini görmüstüm yanilmiyorsam...

ben ikinci sayfada tüm evlerin linkini paylastim, basliklari bulamayanlar oraya bakabilir :34:

kızlar selam,

Aqualilly ve Pinktomato haber verdi, sağolsunlar, evet haberim yoktu :1:..bir aydır sular durulmadı bizde, seyahatler, hastalıklar, yeni başlangıçlar, kayıplar, cenazeler derken bir türlü buraları ciddi şekilde okuyamıyorum..tam okumaya başlıyorum, yeni birşey çıkıyor..neyse, Allah beterinden korusun..şimdi şimdi kendimize gelir gibi olduk, hem bloga hem buraya daha fazla zaman ayırmaya başlar oldum..

Öncelikle buraya benim de evimi layık gördüğünüz için çok teşekkür ederim..Ben geçersiz olacağını bile bile bilhassa kendime oy verdim, çünkü adı geçen evlerin hepsi birbirinden güzel ve tarzlar farklı olsun olmasın, en önemlisi bir emek sarfedilmiş olması..tadilat esnasındaki yorgunluğumu düşünüyorum da, diğer arkadaşlarımın yorgunluklarını net anlayabiliyorum..

Herbirinizin emeklerine sağlık..
Dilerim bu sene çok daha güzel, değişik fikirlerle dolu yeni dekorasyonlara imza atacak arkadaşlarla karşılaşırız...
Thirthyfour ayrıca seni çok tebrik ederim, huzur dolu yuvanda eşinle güzel günleriniz olsun!:)
Herkese sevgiler,

konuyu geç görmüşüm maalesef...ben kesinlikle smyrne derim.... diyorum da:))) müthiş bi ew müthiş bi sahibe:))

Back